בוקר טוב..

בוקר טוב..

אז זהו חזרתי אחרי 4 ימים בלי מחשב.בלי פלאפון[שכחתי מטען בבית] ואיזה כייף לראותכם כותבים..משתתפים.. כייף..... אז התגעגעתי.. יום טוב לכולם.

בוקר טוב לכולם

אז זהו שאני חזרתי אחרי יום 1 שלא הייתי בעבודה ומה הולך לי פה חבל"ז. טוב אני הולכת להתפלל לגמדים קטנים שיעזרו לי להספיק הכל כי גם מחר אני בחופש. יש לי טיול חמשוש לצפון. אז המשך יום טוב לכם

גלמור32

New member
בוקר טוב יום מטורף פנו את אבא שלי לבית החולים

שוב אני בדרך לבדוק מה קורה

גלמור32

New member
תודה לכולם

ב"ה אבא בסדר בבי"ח עדיין לא יודעים מה הגורם שמו לאבי קוצב אחרי ההתקף האחרון זה כזה קוצב לשעת חרום שנכנס לפעולה רק עם משהוא לא תקין גם קניתי לו שעון מיוחד של פולאר שבא עם רצועה לחזה וכשהוא עושה הליכה הוא רואה את הדופק כך הוא גם גילה הבוקר שמשהוא לא תקין ,הבוקר הוא יושב על ספה והלב שלו רץ על 180 , בגלל הניתוח רוב העצבים שם מנותקים לוקח זמן עד שזה חוזר בערך כ חודשים- שלושה לכן זה לא כמו אצלנו שאנחנו מרגשים שהלב שלנו פועל מהר אחה"צ נתנו לו מכת חשמל כדי לעשות איתחול ללב בגלל שהקצב לא תקין מקווה שעד שבת הוא יחזור הביתה תודה לכם על ההתענינות וגם תודה למי שהתקשר מאוד משמח ו מעודד שיש חברים כמוכם
לכולכם

חוצנית1

New member
אני מקווה שבעזרת ה'..

אביך יהיה בסדר..אולי כדאי שנמשיך עם התהילים

בוקר טוב ומבורך

אתמול הייתי כל היום עם הילדים בחוץ ואת הערב סגרתי להם בשפת הים , חזרנו לקראת אחת עשרה בלילה, שפוכים אך מרוצים.
ולא היו
אבל כן ראינו סרטן קטן . לקראת הסוף ישבנו ושוחחנו כמה בילינו השנה ,כולנו ביחד ,וכל אחד לחוד. (היה חשוב לי להביא אותם למודעות שהם בילו המון השנה, כדי שהם גם יעריכו (ויהיו יותר בתחושה של היש )..... לא שהם לא מעריכים . מאחלת לכולכם המשך יום מקסים

למעלה