בוקר טוב

m i t a l y

New member
בוקר טוב

היום אני נוסעת לת"א לטפל באיזה עניין ותסבוכת משפטית שהתעוררה ביני לבין האקס שלי. קראתי הרבה שרשורים מעניינים אך צר לי, הראש שלי ב"מקום אחר"
אז... ברוכים הבאים לכל החדשים ברוכה החוזרת ל"אדומה" שלנו ויום נעים לכולם.

שחר של יום חדש../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

בוקר טוב למשכימים. בוקר טוב ויום טוב לרצים לעבודה בוקר טוב לעוד יום של קיץ.

../images/Emo42.gifבקר טוב מיטלי ../images/Emo42.gifבקר אור מאמאל'ה ../images/Emo42.gif

בקר של יום חדש ונפלא לכולם.

shkedud

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifבוקר יפה לנו, היום אני סבתא

במשרה מלאה
עם הקטנטנית שלי לחי-פארק לעשות לשתינו כף כף כף שיהיה לכולכם/ן יום נעים וטוב ביייייי SEE YOU ADIOS AU REVOIR

לא הבנתי../images/Emo6.gif

כאילו היום את סבתא ? ואתמול לא ?
היית צריכה להיות עורכת עיתון אולי ? ידיעה מרעישה בעמוד הראשון המכריחה לדפדף פנימה.

מיטלי,../images/Emo24.gif

שיהיה בהצלחה. ואם את כאן אולי תחברי את 2 הודעותנו. כתבנו יחד כנראה.

pf26

New member
בוקר טוב לכולם

מיטלי - מקווה שתצליחי להתיר את התסבוכת במהירות. גם הראש שלי קצת כאן ובעיקר מפוזר בהמון דברים אחרים: התארגנות לקראת שנת הלימודים שלי כמורה ושל ילדי כתלמידים (האפרוח עולה לגן חובה וזו התרגשות גדולה!), אנחנו משפצים וזה עושה המון בלגאן ורעש וקצת אמא שלי - שעושה קולות ברקע ומאיימת להחזיר אותי כמה שנים אחורה - ואני משתדלת לא לשחק לידיה, אבל צריך המון כוחות בשביל זה. מה שמוביל ל "הבעיה" - היכן אנחנו בראש השנה. מזמן כבר לא היתה לי הבעיה הזו, השנה כנראה היא תצוץ, ואני אנסה לפתור אותה בכך שאזמין אלי את כל משפחתו של בן זוגי. יהיה טוב

בוקר טוב, מיטלי בהצלחה בהתרת

כל התסבוכות. וכל השאר - תבלו בנעימים. סגרתי את המשרד שלי לשבועיים והולכת להתפרע עם בנותי וחברותי. שיהיה רק טוב. להתראות

בת אל, היום לא, אני מניחה שאוכל

בספגטים החדשה שלנו. אבל מחר - ב-7 גרם ברעננה. ובביניים - שיטוט לכל מיני מטרות, וביקור בכל מיני מקומות מעניינים יותר או פחות. דרך אגב למי שלא יודע - תערוכת תפוזים ברחובות, כלומר תפוזים גדולים שקושטו על ידי כל מיני אנשים. רחוב אבינועם נחמני ברחובות. פתוח כל יום משעה 6 בערב פרט ליום שישי וראשון. מומלץ מאד. אני הולכת בשבוע הבא.

למעלה