בוקר טוב

ניקולי

New member
בוקר טוב

וואווו כמה הודעות השארתם..אפשר לחשוב שלא הייתי כאן שנתיים שלוש... זה כמו לחזור למשפחה אובדת
.. אז מה שלומכם??, איפה אתם בחג??? תגידו אתם יודעים מה קורה עם ORLY היא כבר לא נכנסת לכאן אה?? מוזר התקשרתי אליה כמה פעמים, וכאילו עונה/לא עונה כזה..אני מקווה שהכל בסדר איתה.. אז מה איתכם?? ספרו לי כי הרבה זמן לא הייתי כאן (כולה שלושה ימים).. שיהיה לכולכם חג שבועות שמח
..
ניקול*

@@

New member
בוקר נפלא

איפה נעלמת? אני יכולה להבין מה זאת ההברזה הזאת? התגעגענו אלייך
עקבותייה של אורלי נעלמו, אני גם מקווה שהכל בסדר. אז איפה את בשבועות? אני בבית עם כל המשפחה. חג שבועות שמח

ניקולי

New member
@@ יאאאא ... ../images/Emo24.gif

מה שלומך?? איזה יופי לא תיארתי לעצמי שמישהו בכלל יענה לי בשעה כזאת..למעשה קמתי לא מזמן.. את החג אני עושה בבית אצל ההורים שלי יחד עם יקריי..אין יותר טוב ונעים מלשבת אצל אמא ולקבל פינוקי..לא???? אז מה שלומך מתוקה??? ת´אמת אין לי כבר סבלנות, ואין לי כוח, את מכירה את זה שפתאום לא בא לך לענות/לכתוב/ ובכלל לעשות דברים?? אני מרגישה שהתבגרתי, אני מרגישה שאני אמא, אני מרגישה שהגיע הזמן לחיות כמו שצריך, להתמסד, להיות קבועים, וזה לא קל ריקי תאמיני לי שזה לא קל, פתאום הכל נראה לי רציני יותר.. תראי עד עכשיו הייתי אמא משוגעת לגמרי, משתוללת,חברים של הבן שלי היו באים אלינו היו חושבים אני אחותו, אבל זהו נגמרו הימים האלו, אני מרגישה שאני משתנה, פיזית,רוחנית, שכלית, הכלללללללל וזה מפחיד אותי!!! שיהיה לך אחלה בוקר יקרתי, וחג שמח

@@

New member
נשמה שלי ../images/Emo25.gif

שזה לא יטריד אותך ובטח שלא יפחיד, זה חלק מהחיים, עד היום הרגשת צעירה ואת עדין צעירה נפשית ופיזית, אבל החיים מתישים אותנו. אתה קמה בבוקר מטפלת בילדים (שיהיו בריאים) רצה לעבודה, חוזרת הביתה למשרה שניה, וכמובן לא לשכוח את הבעל, זה קשה מאוד, אבל אני בטוחה שיש לך סיפוק מכל זה. לפעמים אנחנו מחפשים את השקט ואין לנו כוח לאף אחד, גם לי זה קרה לא מזמן, לא היה לי כוח לדבר עם אף אחד גם לא להכנס לפורום. אל תדאגי זה תקופה וזה יחלוף. לכן
שלי את תחששי, מצבך טוב. אז את אצל אמא, איזה כייף ללכת להורים שלך ולא שלו, אין כמו אמא בעולם, גם אני בבית (כאילו איפה יש לי ללכת) אמא שלי כל הזמן אומרת לי "אם היה לך לאיפה ללכת מזמן כבר היית הולכת" וזה כ"כ לא נכון,כי אין כמו בבית.
ותתתתתת ו
יםםםםם לילדים וד"ש חםםםםםםם ליהודה (איזה בעל יש לך, מקסים). אוה
תתתתתתתתת חג
שמח

sidi

New member
ניקולי???

מה עניינים? רק ממך לא קיבלתי ברכת ברוך הבא
נעלבתי. סתםםםםםםםםםםם באמת, מה עניינים? לגבי מה שכתבת? תשכחי מזה! אני לא יודע בת כמה את אבל בן אדם צעיר ברוחו ככה גם נשאר. את רוצה להרגיש קצת יותר רצינית ובוגרת אבל עזבי אותך משטויות גם בן אדם שלוקח את החיים בכיף ומין משוגע כזה (במובן החיובי) יכול להיות רציני ובוגר וכמובן ממוסד. בקיצר אז שיהיה לך ולמשפחתך חג שמח ומאושר.

ליאור 30

New member
יוווווווווו אני משפשף את העיניים

אני רואה טוב ניקולייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי זאת את מה קרה תגידי לי את רוצה להתחיל איתי מה זאת אורמת כמה ימים את לא כאן לא מקובל עלי שמעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח המשוגע הגיע העיקר שחזרת ואני רואה שגם החזרת את אורלי יפה חג שמח לך וליהודה ותגידי לו שיתן לך נשיקה במקומי חחחחחחחחח ליאור החולה עליכם

GALI02

New member
ניקקקולי ../images/Emo13.gif

מה חדש אצלך? אצלי הכל כרגיל וטוב תודה. חג שמח גילי

mariana

New member
יפה שלייייייייייי

אני כבר מבינה אותך, יש עלייך אחריות רבה, אבל טוב שאת לא שוכחת אותנו וניכנסת מדי פעם להגיד שלום, אני אישית מעריכה זאת. אז באמת אני מקווה שהחג הזה יוריד ממך את כל הלחץ של העבודה והבעל והילדים, כי בסופו של דבר יש סיפוק מכל זה לא כך? אז אצלי הכל ישן,אריאל רצה לנסוע לאילת עם החברים אבל זה יתבטל ובתוך תוכי אני שמחה כי עכישו הוא יהיה איתי.(זה בסוד אנ כל כך אוהבת אותו) כי הוא אמר לי שהוא חוסך כסף לאילת כדי שאנחנו נוכל לנסוע בקיץ, לא חמוד? וחוץ מזה אתמול הלכתי לבקר את דודתי בבית חולים אני פשוט ראיתי ופשוט עצרתי את הבכי, ולא רצתי להראות לה שגם אנחנו סובלים, התקרבתי אליה חיבקתי אותה, היא ניראה כמו מתה, אשה עם אור בפנים והיא כזאת מיוחדת ומושלמת, הכי מושלמת בעולם שאני מכירה, וחבל לי לדעת שאין לה הרבה זמן לחיות,
אז זה הרס לי את כל המצב רוח אבל ניסיתי לשפר את זה אבל הכי כואב לי שהיא סובלת זה הורס אותי, היית צריכה לראות אותה כולה על מכשירים היא לא יכולה לעשות כלום לבד. אני קצת כועסת על אלוקים שלא מגיע לה לסבול אז למה הוא מכאיב לה כל כך? אז חוץ מזה אני באמת מאחלת לך חג שמח לך וליהודה ולכל הילדים אוהבת

ניקולי

New member
יקרים שלי..

כן, אני כאן, למעשה כמו שאתם יודעים אני עסוקה מאוד, ולא תמיד יכולה להכנס לכאן.. סידי- לא התכוונתי לפגוע פשוט לא היה לי חשק כ"כ להגיב, גם עליי כמו כל אחד עוברות תקופות לא קלות במיוחד, (מה אני אני רק בנאדם)..דרך אגב התפלאתי שאתה כאן, אני מקווה שהכל בסדר איתך והכל טוב.. לכל הצפונים שבוע הבא אני בצפון.. סידי ברוך הבא, חג שמח ושבת שלום ליאור 30 ברור שאני כאן נראה לך אני אביא אותך לכאן ואני אעלם?? נראה לך כזה דבר?? מה קרה לך?? הרי שאם אני לא כאן אז אני בטלפון לפחות כל יומיים שלוש אנחנו מדברים.. נכון?? שיהיה גם לך חג שמח נשמה ואני יהודה והילדים אוהבים אותך מכל הלב!! גילי..ומרין נשמות, חג שמח גם לך..אני לא שוכחת אף אחד וכמובן גם לא אותכם.. למעשה איך אפשר לשכוח אנשים טובים ומקסמים כמוכם???? שיהיה לכולכם חג שמח ושבת שלום!! ניקול*

GALI02

New member
וואלה. שבוע הבא את באה לבקר?

איפה בצפון? ומה מעשייך שם? ותודה על כל המחמאות

sidi

New member
ניקולי

את באמת חושבת שנפגעתי
? סתם רציתי להדליק אותך
זה בסדר אני לא מצפה לתגובה על כל הודעה. אצלי הכל בסדר, פחות או יותר. אנ מקווה שאצלך הכל בסדר... ואם כרגע לא אני מקווה שיהיה יותר טוב ויגיעו תקופות קלות יותר.

למעלה