בוקר טוב!

שבוע נפלא בדרך בהחלט..

שלום לכולם! מצאתי דירה סוף סוף!! אז אני מאושרת ופורחת :) שיהיה שבוע נפלאא!!

טל205

New member
מזל טוב

אבל חכי עד שתבדקי אותה מבפנים ואת שכנייך היפים...

evilihi

New member
גמאני מצאתי משהו

דירה פשוט חמודה - אפילו ההורים שלי חשבו ככה (נדיר!) האזור ככה ככה, הבנין נראה יאכסי מבחוץ וחדר המדרגות ממש נראה עלוב - אבל הדירה - ממש חומד של דירה - והגודל..וכיווני האוויר!!! עכשיו נקווה שהבנק יאשר לי משכנתא |כולם להחזיק אצבעות|

טל205

New member
מחזיק לך אצבעות

יש מבצע בדיסקונט,משכנתא ב3% ריבית.. בתנאי שאת מעבירה את חשבונך לשם עם תלוש.בהצלחה

evilihi

New member
על זה אני מדברת..

סוף סוף חזרו אלי אחרי 4 ימים ופעמיים שפשוט הגעתי לבנק ולא קיבלו אותי כי לא קבעתי תור
בכל אופן - הם מאשרים לי להחזיר עד שליש מהמשכורת - למרות שאני רוצה להחזיר יותר
ולפי ערך הדירה שאני רוצה - אפשר רק 25 שנה משכנתא - וזה יוצא לי 3370 שקלים החזר לחודש. לשאלתי איך אני אמורה להחזיר כזה סכום עם משכורת של כמעט חמש, מה עוד שהם מאשרים לי במשכורת שלי רק שליש...ממש פסיכים... נקודת האור - ההורים שוקלים לעזור..הייתי בשוק |אייקון שלי עדיין לא מתאושש| בכל מקרה, להמשיך להחזיק אצבעות. עדכונים בקרוב!
אגב, אני לקוחה של דיסקונט...תמיד הייתי

טל205

New member
בתור אחד שקצת מכיר בנקים

דיסקונט הוא אחלה בנק אך אם את סטודנטית אזי עדיף בנק הפועלים! ללא עמלות עד גיל 35.

evilihi

New member
קבלו ביטול..

אמא שלי גילתה לפי המחירון של לוי יצחק שהמחיר של הדירה הוא 25 אלף יותר. אחרי דקה וחצי שיחה עם בעל הבית היא הצליחה לריב אותו (לא מתפלאת! זה היה צפוי אצלה) והשיחה הסתיימה בניתוק (הוא טוען שהוא לא מכיר ולא יודע מה זה מחירון). אני התייאשתי סופית. במחיר שאני יכולה להרשות לעצמי (ועוד בעזרתם האדיבה של הוריי היקרים) זה נווה יהושע, בני ברק, או דרום ת"א, כאשר מדובר על כביש ראשי וסואן. איכס גדול. אמא שלי לא יודעת מה זה ביקוש.היצע..היא מסתכלת על מחירונים... ולהומלס היא מסרבת להכנס... עכשיו אני בדיפרסיה עמוקה.

evilihi

New member
אז זהו ש

הפסקתי לחפש. במילא אין שום דבר בתקציב שלי, אז חבל על הזמן שלי.

למעלה