בוקר טוב!

לחי7

New member
בוקר טוב!

ברוכה השבה רותי....... זה מצחיק או מוזר....אבל זה די מעצבן שלא זוכרים את התקופות, או לפחות חלק מן הדברים שקורים בין הגלגולים....הרי זה רק יעזור לנו להתפתחות...לא?... אבל אני מניחה (ובטוחה...) שיש לזה סיבה מוצדקת......... אני מרגישה לפעמים געגועים כל כך גדולים ל"תקופה" שבין תקופות החיים פה בכדור הארץ...לא יודעת מאיפה זה "פתאום" בא...בטח בגלל ששם יש לנו אהבה אינסופית... דבר שאנחנו כל כך כמהים אליו כאן.... -חלמתי חלום לפני כמה ימים, שבנו בית קברות ליד הבית שלי,ממש ליד החלון..ודי פחדתי בחלום בגלל זה...מוזר כי במציאות אני ממש ממש לא פוחדת מבתי קברות או דברים כאלה........יכול להיות כי לפני השינה רציתי לתקשר איכשהו דרך החלום עם אמא שלי ובגלל שאני לא מנוסה באה נשמה\רוח שהיא לא נשמת-האם של אמא שלי?...הנשמה ה"פחות" גבוהה?... או אולי החלום סתם סימל איזשהו משהו בחיי........ -חלמתי יום או יומיים אחרי זה חלום על מין מערה עם שומרים נחמדים מאוד ובתוך המערה יש לכל אדם דף נייר עם פסקאות קצרות על מה יקרה לבנאדם ולקרובים לו במהלך החיים ובאילו גילאים.... אני בטוחה שמה שראיתי לגביי ולגבי אבא שלי לא בדיוק נכון (לא מפחד או אי אמונה פשוט כי אני לא עם יכולת תקשור גבוהה מספיק בשביל לדעת באמת אם זה נכון.....) אבל כמו כל חלומותיי (לפחות אלה שאני זוכרת........)זה עניין אותי.......... האם אלו מקומות שהנשמה שלי אכן טיילה בהם (המערה) או שזה פרי הדימיון ופרי החוויות שלי ביומיום?........ מצטערת שיצא ארוך....... רק עוד דבר אחד........ היה לי חשוב לומר לך- יישר כוח וכל הכבוד! כי את באמת עונה לכל אחד ואחת שששואלים אותך שאלות כלשהן........ את באמת נותנת תשומת לב לכל אחד ואחת........ תודה...

רותי 11

New member
לחי7 היקרה ../images/Emo20.gif

לפעמים זה באמת יכול להכעיס שלא זוכרים אבל אם חושבים לעומק עדיף ככה. ואני אתן מספר דוגמאות למה עדיף ככה. למשל אני אתן דוגמא אישית שלי, בעלי בגלגול הקודם שלנו ביחד היה אבא שלי אז תנסי רגע לחשוב איך הייתי יכולה להתחבר אליו אם היו לי עדיין רגשות של בת אליו. אם למשל מישהו אנס אותנו או התעלל בנו בגלגול קודם ועכשיו באנו לתקן את זה דווקא ממקום של אהבה וחיבור מיוחד - זה לא יוכל לקרות אם אני אזכור שהוא התעלל בי. הגעגוע שיש לך הוא למעשה הגעגוע לבית, למקום הטבעי לנו, שם יש כל כך הרבה אהבה ואנחנו מתגעגעים לאותה אהבה. בחלום מגיעות אלינו הנשמות ולא הבבואה שלהן ככה שאת יכולה להיות רגועה. פשוט היא באה בדמות של אמא שלך כאן כי זה הזכרון שיש לך וככה תוכלי לשייך את ההקשר שלך אליה. לגבי החלומות שלך - החלום הראשון - כנראה באמת שלח אותך לתקופה אחרת שהיה לך פחד ממקומות כאלה. החלום השני לדעתי זה אכן מה שראית- את המערה /מנהרה שדרכה אנחנו מגיעים לכאן והפתקים אלה הם מעין תזכורות שאנחנו עושים לעצמנו כדי שלא נשכח אותם כאן. וזה לא מחייב שמה שראית אכן נכון לגלגול הזה יכול להיות שזה התייחס לגלגול אחר שלך. לגבי תקשור כולנו מתקשרים ואחת הדרכים הנפוצות היא באמת דרך החלומות כי אז אנחנו פתוחים יותר.

לחי7

New member
תודה.......

כן, ברור שזה מסוכן לזכור מה היה בגלגול קודם, אני התכוונתי יותר למה שקורה בין גלגולים, לזכור אולי דברים כמו האהבה שאנחנו מקבלים שם וכו'....... אני מרגישה שאם הנשמה שלי באחד הגלגולים הבאים שלי תעשה שחזור נשמות, ותגיע לגלגול הזה.. היא ישר תצא ממנו
כי אני ממש לא מרגישה שאני מתקדמת בחיים או לומדת משהו , רוחנית אולי כן-לאט מאוד..יותר לאט ממה שאני רוצה.. אבל מעשית וודאי וודאי שלא......לפחות כרגע, אין לי כ"כ כיוון לחיים, ואני יודעת שעוד הרבה אנשים מרגישים כך........ אני ,כמו הרבה אנשים אחרים, מרגישה אי יציבות כל כך גדולה.. אי ידיעה לאן ללכת....... זה קל להגיד-לזרום....... לזרום עם מה שהחיים יביאו לנו....... אבל זה ברור שלכל נשמה יש את הייעוד שלה..... אבל חבל שהיא לא זוכרת אותו...... או שכן, אבל בקצב איטי להחריד..........
אם אני לא טועה,הנשמה נחלקת לכמה חלקים, אבל "רוב" הנשמה, החלק הכי גדול שלה,נשאר למעלה (אמממממ....למעלה זה מושג די מופשט האמת.......
) אם מה שאני אומרת הוא אכן נכון, אז אני לפעמים חושבת שנשמת האם די מאוכזבת מהקצב שאני מתקדמת בו בחיים..... למרות שהכל מתקבל שם בחום ואהבה אינסופית....אבל....... בכל זאת....הרצון הארצי לפחות, גורם לאנשים לרצות יותר בשביל עצמם........ ולרצות להתקדם בחיים..........

רותי 11

New member
לחי7 מתוקה

תסתכלי על הדברים בצורה קצת אחרת תסתכלי על זה שאת בכל זאת עושה משהו ולא מתנגדת ולא מתכחשת לדרך, שאת לפחות יודעת את הכיוון אולי אל את האיך אבל את הכיוון יש לך - מה שלרבים אין ולא מודעים לכך את עושה את הדברים בקצב שלך בקצב הנכון לך כי יכול להיות שאם היית מאיצה בדברים אז זה היה נראה אירחת ואולי היו מגיעים קשיים כי לא נתת מספיק זמן לתהליכים להתהוות ולקרות - תהליך צריך להפנים אותו כדי להמשיך הלאה. אז קבלי את הדברים בצורה הטובה והחיובית שלהם ואל תבקרי את עצמך כי זה בטח לא תורם ולא מועיל ההפך זה רק מושך אותך אחורה ולא נותן לך לצעוד קדימה אז כמו שאמרת לזרום אולי זה קל לומר - אבל אם לא נבקר ונשפוט את עצמנו נקבל את הדברים בצורה טבעית יותר ונקשיב לאינטואיציה/לב שלנו אז באמת נזרום

למעלה