בוקר טוב

גלמור32

New member
בוקר טוב מקסימית - זמל שאת כאן , יש סימן חיים

מה קרה להתקפה של הבוקר אני כאן כמעט כל יום מ שעה 5- 6 אז לא לפחד להעיר אותי

גלמור - אם אתה כל יום בין 5 ל- 6 פה

אז למה אני זו שפותחת את שירשור הבוקר טוב?????????? לטיפולך המסור אודה, בשליחת בוקר טוב לכולנו מידי בוקר. אני מגיעה למשרד ב- 07:30 ואז כותבת ואז אתה כנראה כבר לא נמצא מול המחשב.

גלמור32

New member
אם תבדקי יש לי כבר הודעה כבר משעה 7 זה לגבי

ההננקה אני חושב שאני צריך לקחת קורס אני כבר שכחתי איך זה מי בא ?

גלמור32

New member
אני זוכר זה כיסה לי את כלהפנים- בלי ירידה .

לפרטים !!!!!DDDD נראה לכם שניתן לשחזר את זה כי הפנים שלי קצת גדלו מאז

גלמור32

New member
מה אצלך הילדים התגלחו לפני ההנקה - תשמעי

זה לא נמצא בקורס !!!! אני חושב שכדאי לצרף אותך לקטע הביזרי של הקורס "אם תינוקך ממוצע שעיר כיצד להימנע מאדמימות העור " או "כיצד לגלח את התינוק כשהוא בוכה" ניתן למצוא היום גילט לתינוק החמושעיר

גלמור32

New member
תשמעי להיוולד עם שטרימל זה כלכלי

ניתן למכור אותו ולקבל עליו יותר מדמי לידה זה עולה 2000 דולר היום

touti

New member
תמיד אפשר למצוא משהו שיכסה לך את הפנים

גלמור32

New member
פשטו בבוקר עד שבע זה בטרוף להספיק כי כשאני קם

ב 5 -6 אצל זה כבר 11 בבוקר אז לוקח לי לפחות שעתיים עד שאני מאזן את הכוחות

הו-הו-הו - איזו אורחת יש לנו פה, את השטיח

האדום בבקשה (חיפשץי תמונה של שטיח אך ללא הצלחה). איפה נעלמת לנו?? ביקשת אישור???

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה שלומך מקסימית ? איך את מבלה את החופש עם הילדים ? הייתי עסוקה בטירוף , עכשיו חזרתי . "האחיות החורגות " הטילו עליי שפע של משימות , חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני עוד לא מבלה עם הילדים

הם יוצאים לחופש רק ביום שישי הנוכחי. ואז אבלה איתם עוד לא כ"כ הוחלט איך אבל מה שבטוח שבעז"ה נבלה בנעימים. אני כבר מחכה ומצפה:
להמשיך??

בוקר טוב ומבורך....לגבי המפגש....

לדעתי, כדאי לדחות את המפגש בשבוע נוסף ולא לקיים מפגש שבועי כי אחרת זה יאבד מהאפקטיביות שלו. פעם בחודש לקיים מפגש סביר בעיניי. המפגש החודש מיועד לחגיגת יום הולדתו של גמזו ולכן לא נראה לי מפגש בלי חתן השמחה. הצעתי היא לדחות את זה בשבוע ולארגן את הערב הזה בלי לחץ של זמן ולתת לאחד ומיוחד להתארגן בעצמו לפני שאנחנו נוחתים בירושלים. יום טוב לכולם.

למעלה