בוקר טוב

zahavashanny

New member
למי אתה מתכוון האם יש נשים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ואיפה

אורניהו

New member
זהבוש היי בוקר טוב,אוהבים אותך מכאן

אני בבית כרגע,לפני ארוחת הבוקר,עם אדמורי יגיע אלי[שנינו פנסיונרים]נאכל בצוותא,ואם היית כאן היית מוזמנת גם!ובשמחה

האדמור

New member
זהבה מפריעה ? את?

ספרי קצת מה עושה שם? חבר שלי יושב גם שם. משהו שקשור לפלאפונים.

zahavashanny

New member
אדמורי בוקר טוב גם לך../images/Emo42.gif

ובכן כבר סיפרתי כמה פעמים מה מעשי פה ואין לי שום כוונות להרגיז את מר אלומניום בכל מקרה אני פה בעקבות אישי שמתעסק בתקשורת מחשבים וטלפונים ומיצג את החברות הגדולות בנושא הנ"ל כמו רד-בינת E.C.I I.P. PLANTועוד כל מיני שכרגע לא עולים בזכרוני,בכל מקרה הבחור החליט להביא את קניה למאה ה-21 מה שבמשך שלוש השנים שאנחנו פה בהחלט מורגש, מענין על מי אתה מדבר שיושב פה בענין הפלאפונים יכול להיות שאנחנו מכירים. בכל מקרה לכשאגיע לארץ בסוף החודש מקוה אני לפגוש את כולכם.

אורניהו

New member
כביש 92 צומת צמח-יהודיה[כנרת מזרח]

מימין לכביש,בערך מול הכניסה לקיבוץ האון.ישנה אנדרטה לזכרם של שני טייסים תורכים,חלוצי התעופה העותומנית,שנהרגו כאן בהתרסק מטוסם ב-1914 ,בעת שטסו מאיסטנבול לארץ ישראל.

אורניהו

New member
אחרי המבול,,,הם נעלמו לנו כליל מכאן

ממוש החביבה נאלמה דום.. אתנה התייאשה מאיתנו ושקדי עסוק בהווה ואנחנו תקועים בעבר. וטרה,ואלומי... הם ממש נואלו מאיתנו כאן שנשארנו תקועים בעבר,מה שהיה,מספרי סיפורים ומי יישאר לעניין הנוסטלגיה רק מעטים שכמונו והמנהלת,מגי,,,ה!

למעלה