בוקר טוב

בוקר טוב

חזרתי מחופשה (-: בשבוע שעבר הוא בא לקחת את הדברים שלו מהדירה. למרות שכבר השלמתי עם העובדה שהנישואים היו לא טובים, והם אכן הסתיימו, והוא לעולם לא יהיה הגיבור שלי שיבחר בי שוב והפעם יסדר הכל באהבתו אלי כי רבה, עדיין שבר את ליבי לפרק את הספריה. הספרים שלו, הספרים שלי. מה שקניתי לו ומה שהוא קנה לי. שום ילד לא ישמע איך אבא ואמא קראו ביחד את הספר הזה או ההוא. מה שהתחלנו לבנות התפרק. עצוב. מצד שני גיליתי שהנסיכה היא לא בהכרח קרוקודילה מיוסרת, האובייקט הכי משעמם בבית, אישה גחמנית שאי אפשר לרצות. היא יכולה גם להיות נחמדה וחכמה ומעניינת, כזו שנעים להיות איתה, ומי בכלל הסכים לתת לה גט. לא יודעת למה דבקתי כל כך הרבה זמן, לפני הגט וגם אחריו, באדם שהפגין הכי פחות רצון להיות איתי. היו לי חדשות טובות בעבודה. סוף סוף גם לי קורה משהו נחמד. יומטוב!

נסיכונת

גם אם נמצאים במערכת זוגית וגם אם מתגרשים זה לא אומר שאותה אחת לא צריכה להיות חכמה ומעניינת. זה שבן הזוג לא מצא עניין בזוגיות זה לא אמור להוריד מהערך העצמי שלך. לא חשוב באיזה סטטוס נמצא האדם הוא עדיין צריך לדעת שהוא שווה ולהעלות לעצמו את המורל ולהבין שהכל מבורא עולם. אז קדימה נא לבשר לנו את הבשורות הטובות שהיו לך בעבודה (אנו סקרנים).

הבשורות הטובות

לא יגידו לכם כלום בעצם. סתם הצלחתי לעשות משהו משמעותי שרציתי המון זמן. אחח, האדרנלין... אני אחרת כשאני עושה משהו שטוב לי איתו.

למעלה