בוקר טוב

מצב
הנושא נעול.
בוקר טוב

בוקר טוב
כל הבנות בוקר טוב! אני מדברת בשם נציגת העמותה הישראלית לתסמונת טרנר חלק מהתסמונת הוא חוסר בתפקוד השחלות ולכן אנו נזקקות לתרומת ביצית ולכן העמותה רוצה לשלוח עצומה לכנסת בדבר תקומת ביציות חוקית ומוכרת (כמו שיש בנק הזרע) חשבנו לגייס בנות הנמצאות בפורום שאפילו לא קשורות לתסמונת אך יש להן את אותה הבעיה ואולי ביחד נוכל לשנות משהו. תגובות בבקשה

רעיון נפלא ../images/Emo45.gif. אשמח לשתף פעולה

בוקר טוב
כל הבנות בוקר טוב! אני מדברת בשם נציגת העמותה הישראלית לתסמונת טרנר חלק מהתסמונת הוא חוסר בתפקוד השחלות ולכן אנו נזקקות לתרומת ביצית ולכן העמותה רוצה לשלוח עצומה לכנסת בדבר תקומת ביציות חוקית ומוכרת (כמו שיש בנק הזרע) חשבנו לגייס בנות הנמצאות בפורום שאפילו לא קשורות לתסמונת אך יש להן את אותה הבעיה ואולי ביחד נוכל לשנות משהו. תגובות בבקשה
רעיון נפלא
. אשמח לשתף פעולה

../images/Emo124.gif מציעה מפגש משותף ב-1.10.04

רעיון נפלא
. אשמח לשתף פעולה
מציעה מפגש משותף ב-1.10.04
אצלי, ליד הקריות, ביחד עם הזכות להורות ועם העמותה הישראלית לתסמונת טרנר. מקווה שתהיה הענות גדולה. העניין חשוב
וכל המרבה הרי זה משובח. אחרי המפגש, בשעה 19:15 כולם מוזמנים לחג המשק שלנו (חג המים) שיתקיים באותו ערב. די למסחטת הכספים של הרפואה הפרטית החוגגת על גבנו
מצרפת שירשור שהתחלתי בנושא לפני מספר ימים.

שרשור. מקווה שאצליח הפעם

אצלי, ליד הקריות, ביחד עם הזכות להורות ועם העמותה הישראלית לתסמונת טרנר. מקווה שתהיה הענות גדולה. העניין חשוב
וכל המרבה הרי זה משובח. אחרי המפגש, בשעה 19:15 כולם מוזמנים לחג המשק שלנו (חג המים) שיתקיים באותו ערב. די למסחטת הכספים של הרפואה הפרטית החוגגת על גבנו
שרשור. מקווה שאצליח הפעם

גשם שלום

גשם שלום
גשם שלום , לא הבנתי , את רוצה שנעשה מפגש ביחד ב 1.10?

יש בעיה עם התאריך הזה וזכות להורות

נראה לי שרוב חברי זכות להורות יהיו הבכנס פורומים "הורים לאחר טיפולים" + "היריון לאחר טיפולים" בפארק יקום שיהיה באותו יום. אולי כדי לדחות את המפגש לשבוע אחרי.

אין בעיה. רק תגידו מתי.

נראה לי שרוב חברי זכות להורות יהיו הבכנס פורומים "הורים לאחר טיפולים" + "היריון לאחר טיפולים" בפארק יקום שיהיה באותו יום. אולי כדי לדחות את המפגש לשבוע אחרי.
אין בעיה. רק תגידו מתי.

Yaldi

New member
איחוד כוחות, למה לא?

בוקר טוב
איחוד כוחות, למה לא?

מצטרפת גם

איחוד כוחות, למה לא?
מצטרפת גם
אך ישנה בעיה קטנה לא יכול להיות בנק בציות בארץ מכיוון שבצית היא לא כמו זרע.בצית חייבים להפרות מייד מה שכן יכול להיות זה בנק נתונים להתאמה חיצונית עד כמה שאפשר. אבל שוב מצטרפת בשימחה ואולי זה יעזור.

אדוינה

New member
הי דלית!

איחוד כוחות, למה לא?
הי דלית!
ראשית ,אני חושבת שזו יוזמה מבורכת. שנית,האם את יכולה לתת פרטים נוספים על העצומה ועל תוכנה? וכמו כן,אשמח אם תספרי על העמותה שלכם. יום טוב שיהיה לך!

היי אדוינה

הי דלית!
ראשית ,אני חושבת שזו יוזמה מבורכת. שנית,האם את יכולה לתת פרטים נוספים על העצומה ועל תוכנה? וכמו כן,אשמח אם תספרי על העמותה שלכם. יום טוב שיהיה לך!
היי אדוינה
היי אדוינה , העמותה לתסמונת טרנר היא עמותה יחסית חדשה לבנות הלוקות בתסמונת טרנר ( תסמונת הפוגעת בתפקוד ההורמונלי בעיקר) , העצומה עדיין לא מנוסחת , העמותה צריכה לקיים מפגש ולנסח , נשמח לדעת שאתם איתנו

באמת כדי לאחד כוחות../images/Emo45.gif

בוקר טוב
באמת כדי לאחד כוחות

יש לנו מאבק שמנוהל ע"י עמותת "זכות להורות" וזה רעיון לא רע לאחד כוחות בנושא.

נציגים

באמת כדי לאחד כוחות

יש לנו מאבק שמנוהל ע"י עמותת "זכות להורות" וזה רעיון לא רע לאחד כוחות בנושא.
נציגים
היי לך ! יש לי 2 שאלות 1) יש אתר לעמותה זכות להורות? כי רצינו ליצור איתכם קשר ולא הצלחנו 2) יכול להיות הדבר שכאשר נארגן מפגש של העמותה לתסמונת טרנר בנושא יגיעו גם נציגים שך הזכות להורות?

שלחתי לך מסר

נציגים
היי לך ! יש לי 2 שאלות 1) יש אתר לעמותה זכות להורות? כי רצינו ליצור איתכם קשר ולא הצלחנו 2) יכול להיות הדבר שכאשר נארגן מפגש של העמותה לתסמונת טרנר בנושא יגיעו גם נציגים שך הזכות להורות?
שלחתי לך מסר

צוקה1

New member
איחוד כוחות היא תמיד יוזמה מבורכת

בוקר טוב
וכפי שלימי העירה כבר אין אפשרות להקפיא ביציות, כפי שעושים לזרע (או לעוברים) אני מציעה שנאחד כוחות אך נכוון אותם לשיפור התנאים של תרומת ביצית בארץ משום שהתנאים לתרומה כאן הם מאוד בעייתיים וכמעט בלתי אפשריים, כך שרובנו פונים לתרומת ביצית בחו"ל -שזה עולה הון . הרבה הצלחה וכולכן שם בעמותה מוזמנות לפורום/בית המקסים שלנו. צוקה

../images/Emo24.gifשלום לכולם

וכפי שלימי העירה כבר אין אפשרות להקפיא ביציות, כפי שעושים לזרע (או לעוברים) אני מציעה שנאחד כוחות אך נכוון אותם לשיפור התנאים של תרומת ביצית בארץ משום שהתנאים לתרומה כאן הם מאוד בעייתיים וכמעט בלתי אפשריים, כך שרובנו פונים לתרומת ביצית בחו"ל -שזה עולה הון . הרבה הצלחה וכולכן שם בעמותה מוזמנות לפורום/בית המקסים שלנו. צוקה
שלום לכולם
ללימי ,ילדי וצוקה ! אני שמחה מאוד שאתם איתנו , שתהיה עצומה אני אפרסם אותה וביחד נתרום למאבק תודה על התמיכה נמשיך לעדכן בהמשך שיהיה יום טוב לכולנו

שרון991

New member
אני מגיעה עם שתי בנות נוספות מהפורו

שלום לכולם
ללימי ,ילדי וצוקה ! אני שמחה מאוד שאתם איתנו , שתהיה עצומה אני אפרסם אותה וביחד נתרום למאבק תודה על התמיכה נמשיך לעדכן בהמשך שיהיה יום טוב לכולנו
אני מגיעה עם שתי בנות נוספות מהפורו

מצב
הנושא נעול.
למעלה