בוקר טוב שלום לכולם אלי אוכל לקבל רשימת מקומות ותאריכים של הופעות של רמי?
מ מרב1234 New member 17/6/07 #1 בוקר טוב שלום לכולם אלי אוכל לקבל רשימת מקומות ותאריכים של הופעות של רמי?
א אלי 2 2 היחידה New member 17/6/07 #2 ../images/Emo68.gif יום חמישי 21 לחודש בבארבי תל אביב יום ראשון 24 לחודש באוניברסיטאת בן גוריון (כרטיסים דרך הסתדרות המורים)
../images/Emo68.gif יום חמישי 21 לחודש בבארבי תל אביב יום ראשון 24 לחודש באוניברסיטאת בן גוריון (כרטיסים דרך הסתדרות המורים)
מ מועדון לקוחות New member 17/6/07 #5 עד לפני שבוע הופיע פרסום באתר הבמה כי מתקיימת הופעה של רמי בתאריך זה בבארבי. אין לי מושג מה קרה להופעה.... יום טוב, ליבי.
עד לפני שבוע הופיע פרסום באתר הבמה כי מתקיימת הופעה של רמי בתאריך זה בבארבי. אין לי מושג מה קרה להופעה.... יום טוב, ליבי.
D Dug E New member 18/6/07 #7 הלוואי../images/Emo3.gif שאני לא ארגיש פיספוס שאני בהופעה של ריטה בוינגייט
א אלי 2 2 היחידה New member 18/6/07 #9 ../images/Emo68.gif אני ראיתי פרסום באתר שירונט תחת הכותרת לוח הופעות הכי בטוח זה להתקשר לבארבי ולברר
../images/Emo68.gif אני ראיתי פרסום באתר שירונט תחת הכותרת לוח הופעות הכי בטוח זה להתקשר לבארבי ולברר
א אלי 2 2 היחידה New member 18/6/07 #11 ../images/Emo68.gif בדקתי באתר שלהם אבל לא כתוב כלום אולי התבטל אבל הכי בטוח 03-5188123
ע ענת 19 New member 18/6/07 #12 טוב זו הייתה טעות../images/Emo124.gif הייתה טעות באתר "במה" בארבי אומרים שלא הייתה הופעה מפורסמת אצלהם כזאת מעולם... הקיצר אין! בעסה...
טוב זו הייתה טעות../images/Emo124.gif הייתה טעות באתר "במה" בארבי אומרים שלא הייתה הופעה מפורסמת אצלהם כזאת מעולם... הקיצר אין! בעסה...