בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo96.gif

שבוע חדש כבר התחיל גם הוא כבר את הכל מכיל עבודה בית הזדמנויות לפחות נגמרו הסופגניוות אז שבוע טוב לכולנו

tutit1005

New member
בוקר טוב לכולם

מזל שנגמר החופש ועוד יותר מזל שנגמרו הסופגניות בוקר טוב לכם יקרים שלי בוקר מוצלח ויום טוב תותית.

בוקר אור תותית

רגע לפני שבורח לעבודה אני קצת מאחר וזו עובדה שיהיה לך יום מקסים אחזור בערב אנשים

tutit1005

New member
בוקר מקסים אור פשוט

שיהיה לך יום קל ומוצלח מחכים לשובך כמו תמיד.. יום מבורך תותית.

צהריים טובים../images/Emo42.gif

אךך איזה שמש יפה בחוץ. טוב יש לי שתיי בנות, חולות בשפעת, ואמא רחמניה עובדת נונסטופ יום ולילה לטפל בהן. מה לעשות, זה החורף. אז שיהיה לנו שבוע טוב ורגוע, ותהיו כולכם בריאים.

tutit1005

New member
רחלי צהרים טובים

רפואה שלמה לנסיכות שלך אשרייך את אמא למופתתתתתת בשורות טובות תותית

תודה תותית../images/Emo13.gif

כן, זו הזדמנות בשבילן להתפנק על אמא. טוב מגיע להן פעם ב.... כשאני הייתי חולה הן פינקו אותי.

צהריים טובים לכולם../images/Emo25.gif

עכשיו סיימתי עם הכביסה, מעצבן אותי שהמייבש הקלקל, אני צריכה טכנאי שיסדר את הרצועה (שכבר קניתי) אם מישהו מכיר טכנאי, תעשו טובה, תביאו מספר טלפון
חוץ מזה, התקשרו מבי"ס, הבננות מרגישות לא טוב (וגם אני) אז מחר שוב כולנו נהיה יחד בבית, לא יכלו להיות חולות בחנוכה?????? טוב, העיקר שירגישו טוב, זה מה שחשוב באמת.... שיהיה יום נפלא לכולם ואחלה שבוע

../images/Emo9.gifהיי כמו שבאתי

בקשר לבנות, שיבואו לשבת עם הבנות שלי, נפתח קייטנת חולות. טוב בעלי טכנאי, לא מזמן החלפנו רצועה למייבש. אבל אני בטוחה שיש טכנאי יותר קרוב מבאר שבע. אז החלמה מהירה לבנות, וגם למייבש.

tutit1005

New member
כמו שבאתיי

החלמה מהירה גם לנסיכות שלך... אני רואה שאת לרחל בבית מחר ..אז תכינו קפה אני באה.

tutit1005

New member
הלוואי שיהיה לי

את הכוח רצון הזה .. קשההההההההה לייייייייי הצילוווווווווווו

רחל../images/Emo124.gif

את הרצועה החלפתי כבר פעם אחת בהדרכה טלפונית של טכנאי, אבל היא נקרעה שוב ואני לא זוכרת איך עושים את זה, אולי בעלך יכול להדריך אותי טלפונית? נו ככה זה כשאין גבר בבית, את הופכת להיות טכנאית, חשמלאית, אינסטלטורית וכו' וכו'.... ובקשר לקייטנה, אני שולחת לך את הבנות ברכבת הבאה

כמו שבאתי../images/Emo6.gif

בכייף נשמה, אני אטפל בהן במסירות רבה. מהההה? אין איזה שכן שיכול לעזור לך? את חיה במדבר? אם בעלי היה בבית מיד היה מדריך אותך. אני מקוה שתסתדרי. ואם לא שלחי כביסה עם הבנות ברכבת אני אשלח לך אותה חזרה יבשה ומקופלת.

למעלה