בוקר טוב ...

מפ33יצה

New member
בוקר טוב ... ../images/Emo96.gif

אלו שאוהבים שוט כמוני, איזה סוג של שוט אתם הכי אוהבים ?

Master Eagle

New member
שוט רכיבה קצר יחסית ועם קצה בינוני

(כמו מגלב זבובים של פעם) ושוט זנבות מעור עם 12 זנבות. ידית קצרה מאד והזנבות באורך של כ-40 ס"מ

אם אני לא טועה

השוט הזה נקרא Cat והשתמשו בו בצי הבריטי עד המאה ה 19 לטפל במלחים סוררים מכאן הביטוי To get the cat out of the bag לגבי השוט האהוב עלי? אני אוהב השוט רכיבה הזה שנראה כמו מקל...

פטיש 5 בBDSM?

אוווו מצוין! אבל נראה לי שזה יעבוד רק על סאבים כמוני, שכבר קיבלו הרבה מכות מפטיש 5 ק"ג. בקורס מפקדים למשל קיבלתי פטיש 5 ליד מה שזיכה אותי ב לא פחות מ5 ימי גימל שזה סוג של תענוג מכאב כשחושבים על זה...

Master Eagle

New member
זהו שוט הרכיבה שהתכוונתי אליו. יש

כאלו כמו שבתמונה ויש כאלו קצת יותר ארוכים. אני מעדיף את זה שבתמונה, הקצר יותר. פעם השתמשתי גם בשוט בקר, אבל אין לי את המיומנות הנדרשת ולכן הפסקתי להשתמש בו. בזה צריך מאדדדדדד להזהר. יש לי גם שוט עם 7 זנבות שהוא מחבל עם קשרים ופעם השתמשתי בשוט שהביאה הסאבית שלי עם 3 זנבות שהיה מעור מעובד והיה דומה ל-3 חגורות צרות מחוברות. הזנבות היו ארוכים למדי והכאב ממש חזק גם בהצלפה קלה.

cruise

New member
הכי הכי אני אוהב

שוט זמש קצר להתלפה על השדיים - ובין הרגליים. לא לא הכי אני אוהב שוט עם זנבות עור רך, להצליף על ישבן מורם. לא לא... הבנתם, בעצם הכל תלוי לאיזו מטרה ובאיזו סיטאציה. אין לי שוט ספציפי אהוב, אלא שוט מועדף לכל פעילות, לכל מטרה, כדי להשיג את התוצאה הרצויה.

חופ שיה

New member
אני באותה דעה

תלוי לאיזה איזור זה מכוון, ותלוי איך בא לי באותו רגע / שלב (אכזרי או "מלטף"), גם תלוי מי אוחז בו הרי לכל אחד יש טאצ' אחר לכל סוגי השוטים.

אייבורי

New member
נכון

אבל עדיין לכל אחד הטעם האישי שלו. ועם כולם אפשר להיות יחסית עדינים מלטפים או אכזריים. (בעצם לא עם כולם)

cruise

New member
חופשייההההההה

אהלן, איך לא ראיתי אותך כאן... רץ לרופא עיניים לבדוק מה קרה לי. מה שלומך? ומה שלום ה-אההממממ... ובכלל ??

חופ שיה

New member
לא הייתי בטוחה שזה אתה ../images/Emo13.gif

לא ראית אותי כי לא ממש כתבתי כאן, זה פעם ראשונה שאני פוצה את פי. הרוב טוב, מנסה להשתלב.
יום נפלא

אייבורי

New member
ערב טוב

זהו שאני הכי חובב לשוט של הלשון אבל לצורך הצלפה פיזית אוהב קרופ. מדויק יעיל, נוח לשלוט איתו.

אייבורי

New member
התמונה ששמה מפציצה

הכי דומה למה שיש לי. קרופ = שוט רכיבה. או שמצד שני, את יכולה לבוא להתרשם בעצמך.

למעלה