בוקר טוב

שחף 1

New member
בוקר טוב ../images/Emo96.gif

בוקר טוב כולם מוזמנים לקפה ראשון שיהיה שבוע טוב לכולם

דרך אגב

אופו מעוף??? אח"כ הוא יבכה לנו שוב שאין לו קפה חם ולכולנו שבוע טוב ויום נפלא

danieljj

New member
זקוקים לעזרה

http://users.tapuz.co.il/pets/rehovot/index.html בבקשה תקדישו כמה דקות , כל עזרה הכי קטנה תעזור להם ותפיצו את האתר כמה שתוכלו.

ophra

New member
בוקר אור עם שאיפה לחיזוק האופטימיות

אחרי העדרות קצרה, ודרמות שהתרחשו כאן... רוצה לשתף אתכם בתחושות של אופטימיות ושמחה שהציפו אותי ביום שישי בלילה כששלום חנוך על הבמה, עם גיטרה וקלידים שר את זה: מילים ולחן: שלום חנוך שתהיה תמיד שמח שלעולם לא תפסיק לשיר שתמיד תמשיך לגדול ושתמיד תישאר צעיר שתמיד תלך קדימה ושלא תאבד תקווה שתדע שלום וטוב ושתמצא את האהבה
(בוא הנה... בוא הנה... בוא הנה...) שתשכיל לחיות ביחד ולהישאר חופשי ושתוכל למצוא תועלת גם במצבים קשים שתמיד תישאר צנוע ושתמיד תהיה בריא ושתצליח שחייך לא יהיו לריק. שיהיה לך טוב שתספיק לאהוב הוו בגילגול הזה הגילגול הזה. כי זה לגמרי לא קל להיות פה בכלל ועוד, עוד ועוד בגילגול הזה. שתהיה אל אחרים כמו שאתה אל עצמך שתתברך במה שיש ושתשמח בחלקך שתמצא את דרכך בכל דרך שתלך ושתדע להישרד מול הגורל המתעטף. שיהיה לך טוב שתספיק לאהוב הוו בגילגול הזה בגילגול הזה. זה לגמרי לא קל להיות פה בכלל ועוד, עוד ועוד בגילגול הזה. (לא סופי...) שיהיה לך טוב ושתספיק לאהוב הוו בגילגול הזה בגילגול הזה. עפ
(תכף מגיע עוד אחד, עדיין בהשראת יום האהבה)

ophra

New member
ואת זה שמעתי הבוקר ברדיו....

ולדעתי גם הוא חכם ונפלא: אומרים שבלי מילים: מאיר אריאל לחן: שלום חנוך אומרים שבלי חושך אין אור אומרים שבלי רע אין טוב אומרים שבלי יחיד אין הרבה אומרים שבלי קטן אין גדול אומרים בלי מלחמה אין שלום אומרים שבלי שקר אין אמת אומרים שבלי עוול אין צדק אומרים שבלי טיפשות אין חוכמה אך, כמו שאני אוהב אותך אם זה אפשרי לשנוא כל כך זה בכלל לא עושה לי טוב - אך, פחות לא אוכל לאהוב אומרים שבלי רעש אין שקט אומרים שבלי עוקם אין יושר אומרים שבלי סבל אין אושר אומרים שבלי לא אין כן אך, כמו שאני אוהב אותך אם זה אפשרי לשנוא כל כך כבר עדיף להפסיק לחשוב - אך, פחות לא אוכל לאהוב ולמה תמיד, מנסים להעמיד את הכל על מקום אחד רק תן לי שיפשוף תן לי חילוף תן להרגיש חי וחד. אומרים שבלי רעש אין שקט אומרים שבלי עוקם אין יושר אומרים שבלי סבל אין אושר אומרים שבלי לא אין כן אך, כמה שאני אוהב אותך אם זה אפשרי לשנוא כל כך כבר עדיף להפסיק לחשוב אך, פחות לא אוכל לאהוב עפ
(מתפעלת כל פעם מחדש מהוירטואוזיה המילולית של מאיר אריאל)

ואם כבר

מאיר אריאל בשבלי אבד יוצר ענק שלא רק מילותיו , גם אהבתי לשמוע אותו שר אותן לא יכול להוריד ממך את העיניים/ מאיר אריאל לא יכול להוריד ממך את העיניים מעינייך הנראות כתגליות לא יכול להוריד ממך את העיניים משפתייך המפיקות מרגליות באמת אחרי כל כך הרבה שנים אפילו מהבוקר עוד לפני שתרחצי פנים וביושבך ממלמלת למראה משתנה כל שניה כל תנועה לא יכול להוריד ממך את העיניים רק יותר ויותר מתמגנט לא יכול להוריד ממך את העיניים רק יותר ויותר מתהפנט וכשכבר נדמה לי שאני עולה על השביל שאלי גנך הסודי אותי יוביל דווקא אז את מכה אותי בסנוורים בקסמי הפשטות של הדברים ארגוני נשים מתנפלים עלי בתוכחה שאני זורק עליך את עול הבית והמשפחה מה שנכון אבל מה אעשה אין לי פנאי, לא אין לי פנאי לא יכול להוריד ממך את עיני וכשאת תופסת מרחק את לא כאן בכלל אז אני כמו החתן המרחץ מהציור של מרק שגל זה לך אות: כל מקום בו תלכי תדרכי תעמדי ופתאום תחייכי לא יכול להוריד ממך את העיניים יפתי יפתי יפתי לא לא לא לא לא אוריד ממך את העיניים יפתי יפתי יפתי | ניגשת למערכת לשים את הדיסק |

איזה מילים

איזה אותיות
ת'אמת? פעם ראשונה ששמתי לב אליהן... ש"הקשבתי" פשוט נפלא שלום אני איתך

מזליקה כשמוצאים אותו יודעים ../images/Emo8.gif

אני עברתי כמעט על כולם עד שמצאתי
בוקר טוף

למעלה