בוקר טוב מתי אתם מכינים את הבגדים - בלילה הקודם או רק כשאתם מתעוררים בבוקר? תבלו הבת שלי מתה עליו :)
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 7/1/08 #1 בוקר טוב ../images/Emo96.gif מתי אתם מכינים את הבגדים - בלילה הקודם או רק כשאתם מתעוררים בבוקר? תבלו הבת שלי מתה עליו
בוקר טוב ../images/Emo96.gif מתי אתם מכינים את הבגדים - בלילה הקודם או רק כשאתם מתעוררים בבוקר? תבלו הבת שלי מתה עליו
ו והלאה וכאן New member 7/1/08 #2 בוקר אור../images/Emo42.gif (היה אור כשקמת??) בוחרת בגדים אחרי המקלחת של הבוקר, תוך כדי התלבשות
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 7/1/08 #3 (לא) ../images/Emo122.gif אני הולך לישון עם - וגם מתעורר איתו גם אני בוחר בגדים תוך כדי התלבשות בבוקר
(לא) ../images/Emo122.gif אני הולך לישון עם - וגם מתעורר איתו גם אני בוחר בגדים תוך כדי התלבשות בבוקר
ר רויטל 1972 New member 7/1/08 #4 בוקר טוב בגדים אצלי זה מצב רוח ומכיוון שאני אף פעם לא יכולה לדעת איך יראה מצב רוחי בבוקר, לא מכינה את הבגדים מהלילה, פשוט מחליטה בבוקר.
בוקר טוב בגדים אצלי זה מצב רוח ומכיוון שאני אף פעם לא יכולה לדעת איך יראה מצב רוחי בבוקר, לא מכינה את הבגדים מהלילה, פשוט מחליטה בבוקר.
B Bubble Girl 27 New member 7/1/08 #5 בוקר אור ווינסוש../images/Emo24.gif אני עומדת מול הארון (לפעמים 10 דקות ויותר) ומחליטה רק אז מה ללבוש... נו נשים...
בוקר אור ווינסוש../images/Emo24.gif אני עומדת מול הארון (לפעמים 10 דקות ויותר) ומחליטה רק אז מה ללבוש... נו נשים...
ש שפי אחת New member 7/1/08 #7 בוקר טוב אני עומדת מול הארון ומחליטה תוך כדי בהייה מה ללבוש שיהיה יום מקסים
ש שוב מתחילה מחדש New member 7/1/08 #8 לרוב לפני שאני הולכת לישון אני מחליטה עם איזה נעלים אני אלך למחרת ואז הבגדים בהתאם (יש לי זוג אחד שטוח וזוג אחד עם עקבים) הבוקר חיכו לי כמה הפתעות לא כל כך נעימות בבוקר ופשוט חטפתי ג'ינס חולצת T וכפכפים ונסעתי לעבודה. שונאת שהבוקר מתחיל ככה
לרוב לפני שאני הולכת לישון אני מחליטה עם איזה נעלים אני אלך למחרת ואז הבגדים בהתאם (יש לי זוג אחד שטוח וזוג אחד עם עקבים) הבוקר חיכו לי כמה הפתעות לא כל כך נעימות בבוקר ופשוט חטפתי ג'ינס חולצת T וכפכפים ונסעתי לעבודה. שונאת שהבוקר מתחיל ככה
ו וודקה ספאסיבה New member 7/1/08 #10 בוקר טוב.. תלוי בילדים.. לפי איך שאיפשרו לי או לא איפשרו לי להכין דברים מהערב הקודם (ממש פולניה גאה, מזל שאפשר לזרוק את האשמה על מישהו אחר ) סתם.האמת - תלוי. פעם ככה ופעם ככה. שיהיה לנו יום קסום
בוקר טוב.. תלוי בילדים.. לפי איך שאיפשרו לי או לא איפשרו לי להכין דברים מהערב הקודם (ממש פולניה גאה, מזל שאפשר לזרוק את האשמה על מישהו אחר ) סתם.האמת - תלוי. פעם ככה ופעם ככה. שיהיה לנו יום קסום
ש שרשירית New member 7/1/08 #11 בוקר קריר ../images/Emo186.gif הבוקר הקטנצ'יק החליט שהוא רוצה ללכת לגן עם פיג'מה, מה שגרר בכי על הבוקר. הוא כזה עקשן לפעמים, לא מבינה מאיפה זה מגיע לו בטוח לא ממני על הבוקר בלי יותר מידי מחשבות מחליטה מה אני לובשת לעבודה. כבר יודעת מה מתאים עם מה ועם איזה נעלים. שיהיה לנו יום נפלא וקסום
בוקר קריר ../images/Emo186.gif הבוקר הקטנצ'יק החליט שהוא רוצה ללכת לגן עם פיג'מה, מה שגרר בכי על הבוקר. הוא כזה עקשן לפעמים, לא מבינה מאיפה זה מגיע לו בטוח לא ממני על הבוקר בלי יותר מידי מחשבות מחליטה מה אני לובשת לעבודה. כבר יודעת מה מתאים עם מה ועם איזה נעלים. שיהיה לנו יום נפלא וקסום
ג גרושה ומאושרת New member 7/1/08 #12 בוקר טוב, למה לא שילך עם פיג'מה חבל על הבכי, שילך עם פי'גמה ומעיל ואח"כ יחילף בגן מנסיון זה לא יהפוך להרגל (וככה יוצאים מהר מהבית) ואצלינו בבוקר הבנות רוצות ללבוש את אותם צבעים אז מחליטים בבוקר ואני מצטרפת בהתאם למצב רוח יום נפלא לכולם
בוקר טוב, למה לא שילך עם פיג'מה חבל על הבכי, שילך עם פי'גמה ומעיל ואח"כ יחילף בגן מנסיון זה לא יהפוך להרגל (וככה יוצאים מהר מהבית) ואצלינו בבוקר הבנות רוצות ללבוש את אותם צבעים אז מחליטים בבוקר ואני מצטרפת בהתאם למצב רוח יום נפלא לכולם
3 3 שרונית New member 7/1/08 #13 צודקת, תני לו פיג'מה עם זה עושה לו טוב,תני לו . הגננת תסביר לו שלמרות שיש לו פיג'מה מדהימהההההה, עדיף להשאיר אותה בבית, יחליף בגדים בגן ונגמר הסיפור.
צודקת, תני לו פיג'מה עם זה עושה לו טוב,תני לו . הגננת תסביר לו שלמרות שיש לו פיג'מה מדהימהההההה, עדיף להשאיר אותה בבית, יחליף בגדים בגן ונגמר הסיפור.
O orvoar New member 7/1/08 #14 ../images/Emo9.gif אמנם כבר יותר צהרים מבוקר ..... אבל יאללה שיהיה , בוקר טוב מה שלום כולם?? אני בעבודה ונגמרו לי העיניים מהדוחו"ת האלה!! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע שייגמר כבר היום הזה - רוצה הביתה ..........
../images/Emo9.gif אמנם כבר יותר צהרים מבוקר ..... אבל יאללה שיהיה , בוקר טוב מה שלום כולם?? אני בעבודה ונגמרו לי העיניים מהדוחו"ת האלה!! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע שייגמר כבר היום הזה - רוצה הביתה ..........