בוקר טוב פעם ראשונה פותח בוקר טוב.. מאוד מרגש ..
B Bubble Girl 27 New member 23/9/07 #2 ממש בתול בוקר טוב שותפה להתרגשות שלך... בוקר אור שיהיה לנו, הרבה הצלחות ובעיקר דיאטה אחרי השחיתות של יום כיפור! אממממ שייייייייייייייייייייייייייייי צ'קצ'וקה!
ממש בתול בוקר טוב שותפה להתרגשות שלך... בוקר אור שיהיה לנו, הרבה הצלחות ובעיקר דיאטה אחרי השחיתות של יום כיפור! אממממ שייייייייייייייייייייייייייייי צ'קצ'וקה!
א אופק 3 New member 23/9/07 #4 היי מיקי הזדמנות טובה לומר לך תודה רבה, על ארגון המפגש. היה ממש נחמד..
נ נעה שבדרך New member 23/9/07 #5 אשתי - כוכבת! ../images/Emo41.gifבאמת תודה וכל הכבוד../images/Emo106.gif
B Bubble Girl 27 New member 23/9/07 #9 בשבילי הכוכב זה את.... אישתייייייייייייייייייייייייייי מתגעגעת!
B Bubble Girl 27 New member 23/9/07 #13 כאילו לא ידעת? כזה כאילו שיואוו נעה היא אישתי האחת והיחידה! שי היה בעלי אבל נמסר לאימוץ והפך לאחי ודורון היה בנזוגי ובעלי אבל נמסר גם כן לאימוץ והפך להיות הצל שלי ואחי... קיצר one big happy family
כאילו לא ידעת? כזה כאילו שיואוו נעה היא אישתי האחת והיחידה! שי היה בעלי אבל נמסר לאימוץ והפך לאחי ודורון היה בנזוגי ובעלי אבל נמסר גם כן לאימוץ והפך להיות הצל שלי ואחי... קיצר one big happy family
B Bubble Girl 27 New member 23/9/07 #19 שייקה באמת שאני אוהבת אותך איש יקר אבל סססססססעמק למה השארת פה את העוגיות?????????? אני משמינה!!!!!!!!!! כל היום טוחנת אותן!
שייקה באמת שאני אוהבת אותך איש יקר אבל סססססססעמק למה השארת פה את העוגיות?????????? אני משמינה!!!!!!!!!! כל היום טוחנת אותן!
B Bubble Girl 27 New member 23/9/07 #8 אין על מה אני רק העלתי הודעה + מקום.... ותמיד בכיף, היה ממש כיף לראות את כולם ולרקוד! אפשר גם ביום רביעי בערב החג לארגן משהו אם תרצו.. רק תשרקו לי.
אין על מה אני רק העלתי הודעה + מקום.... ותמיד בכיף, היה ממש כיף לראות את כולם ולרקוד! אפשר גם ביום רביעי בערב החג לארגן משהו אם תרצו.. רק תשרקו לי.
S S T A R 1 1 New member 23/9/07 #26 כ"כ רציתי לבוא ולהכיר אתכם הייתי עם שפעת כל השבוע..... אתם נשמעים אנשים כ"כ מגניבים ומקסימים.... חבל שלא יכולתי להגיע.... מקוה שיהיה מפגש בקרוב.
כ"כ רציתי לבוא ולהכיר אתכם הייתי עם שפעת כל השבוע..... אתם נשמעים אנשים כ"כ מגניבים ומקסימים.... חבל שלא יכולתי להגיע.... מקוה שיהיה מפגש בקרוב.
מ מחפשת דרך החוצה New member 23/9/07 #18 מצטרפת ../images/Emo106.gif תודה היה נחמד <כן, באתי בשבילך! והיה שווה >
נ נעה שבדרך New member 23/9/07 #3 בוקר טוב. מה קורה פה???!! כולם ישנים? מתאוששים? או שמא אתם עדיין בתוך המקרר???!!! שבוע נפלא (איזה כיף שהוא קצרצר!!!!!!!!!!!!!!)
בוקר טוב. מה קורה פה???!! כולם ישנים? מתאוששים? או שמא אתם עדיין בתוך המקרר???!!! שבוע נפלא (איזה כיף שהוא קצרצר!!!!!!!!!!!!!!)
ש שרשירית New member 23/9/07 #7 ../images/Emo207.gif אפרופו קצר, שאלה אליכם איך אתם עובדים בחול המועד? המשרד שלי חדש ורוצה להכתיב נהלים. לא נראה לי שתהיה לי אפשרות לא להגיע בכל אבל חשבתי על חצי יום. מה דעתכם? מה מקובל?
../images/Emo207.gif אפרופו קצר, שאלה אליכם איך אתם עובדים בחול המועד? המשרד שלי חדש ורוצה להכתיב נהלים. לא נראה לי שתהיה לי אפשרות לא להגיע בכל אבל חשבתי על חצי יום. מה דעתכם? מה מקובל?
א אופק 3 New member 23/9/07 #10 ברוב המקומות הציבורים לא עובדים כלל, או עובדים חצי יום. לכי על חצי יום. אגב בגללך קניתי מגאפון (כמו של עמיר פרץ)
ברוב המקומות הציבורים לא עובדים כלל, או עובדים חצי יום. לכי על חצי יום. אגב בגללך קניתי מגאפון (כמו של עמיר פרץ)