בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo96.gif

ולשאלה היומית -
האם יש הבדל בשעת ההתעוררות שלכם בבקרים בימי חול ובסופי שבוע?
ושאלה נוספת - מי בעד שנת צהריים בריאה ביום שישי?
יומטוב

aviavram

New member
אחלה בוקר תשובה

כן כשהיא תוקפת אותי בהמטה על הבוקר פרט לזה ישן כמו תינוק

א פרסקי

New member
בטח

בסופיש בוע מתעורר יותר מוקדפ פשוט לגבי שישי לא צהריים כי אם אחרי צהריים לקראת 6-7 או מוקדם מאוד לקראת 12-2

aviavram

New member
קח לך אחת שתזרוק אותך מהמיטה

וגם באמצע השבוע תתעורר באותה שעה השאלה רק באיזו דרך מהר מאוד הן מפסיקות להשקיע טבע האישה ?

א פרסקי

New member
אם היה לי זמן

גם באמצע שבוע היתי מתעורר מוקדם המאהבת שלי פנויה רק בסופשי"ם באמצע שבוע אין לה זמן אז היא זרוקה במחסן אני בודק בא לחץ אויר ושימון רק בסופי שבוע והשבוע אני מתכוון להשקיע בא שלא תרגיש מוזנחת לקנות לה שני צמיגים חדשים אז באמצע שבוע אני משלים פערים או בריצה או עם הילדה

בוקר טוב../images/Emo42.gif

ברור שיש הבדל! בשבת אני משתדלת לקום יותר מאוחר. בימי השבוע אני מקלפת את עצמי מהמיטה מוקדם מדי. בשבתות אני ישנה עד 8-9 (כשהילדים פה) או קצת יותר (כשהם אינם פה, וגם אז - לא תמיד). ולגבי השאלה השנייה - זה כמו ההכרזה: "מי בעד חיסול הטרור ירים ידו!"
ברור בענק! אני מהאנשים שבד"כ רבע שעה של עצימה עיניים באמצע יום מלא עושה להם טוב. אבל בשישי - זו כבר מנוחת צהרים אמיתית, עם הסודוקו וכו'.

בוקר נפלא../images/Emo13.gif

במשך השבוע אני מתעוררת בשעה 6:00 אלא אם אחד הילדים מחליט לקום קודם. בשבת עם הילדים אני מתעוררת בסביבות 7:00/7:30 תלוי מתי הם קמים. בשבת בלי הילדים אני אקום לקראת 8:00. הגוף רגיל להתעורר מוקדם. שנת הצהריים ביום שישי היא הפינוק שלי
תודה לאל שהטוען לכתר עדיין ישן צהריים, אז ביום שישי אנחנו נכנסים ביחד למיטה וישנים שעה וחצי/שעתיים. בשבתות בלי הילדים (כמו זו המתקרבת למשל), אני נכנסת למיטה בסביבות 14:00 לא לפני שאני מוודא שכל הטלפונים כבויים, המחשב סגור, החלונות אטומים ואין שום דבר שיכול לצפצף פתאום ונכנסת למיטה עם חיוך. קמה מתי שאני רוצה, לרוב זה בסביבות 19:00

felka

New member
כאילו למה להעיר אותי כל כך מוקדם דאאאא

בן זונה ...
בן זונה ... יש פה מישהו אוכל חתולים..... פיטרתי אותו.... מהבוקר. כוסאמממק מיילל לי מתחת לחלון כל הבוקר. נשאר לי פחות מחודש לישון עד מאוחר וסוציאומט לא נותן . חבל שהוא חתול אחרת הייתי קורא לו כלב בן כלב. הקיצור בוקר הכי הכי שיהיה לנו והרבה כיף שיהיה לכם

למעלה