בוקר טוב...

בוקר טוב...../images/Emo96.gif../images/Emo1.gif

מה קורה כולם ישנים פה? לקח לי הרבה זמן אתמול להדביק את הפערים :) עוד חושבת על החמישים שלי

בוקר טוב גחלילית

וכולם ה
כבר על ה
מזמן... ואני יוצאת קצת ל
תשמרו עליו? על ה

אני פה מסתתרת...

אמרו לי לא לפתוח שירשורים חדשים, אז חיכיתי שיפתח פה משו שאוכל להתערב בו איכשהו...
יום נפלא לכם בנות

רדוש וגחלילית....שאלה....

אתן זוכרות את הדייט שלי מחמישי ושישי.... אז אתמול במהלך כל הערב והלילה - משעה 21:00 עד לערך 01:00 קיבלתי ממנו 20 הודעות SMS - מצחיקות, שנונות, מפרגנות, רוצה עוד.... לאחר ההודעות היתה שיחת לילה טוב.... אז מה זה אומר??? ציפי שלא מבינה בטקטיקות

אני אספר איך הכרנו ומה הוא ביקש....

אני תמיד אמרתי שאני רוצה מישהו שגר בסביבה הקרובה אליי כי אני מכירה את התשובות המטומטמות האלו בנוסח "את גרה רחוק מידי" שלדעתי זו סתם סיבה או תירוץ..(כן כן, ציפי יודעת גם לקבל לא חד משמעי כתשובה). אוקצור... נרשמתי לא מזמן לאחד מאתרי ההכרויות ברשת (דבר שהייתי אנטי אנטי אנטי) וכך הכרנו, הוא גר די קרוב אליי...נפגשנו...והשאר כתוב בהיסטוריית הפורום. הוא ביקש שאם נגיע ל- 5 פגישות שנינו נמחק את עצמנו מאותו אתר הכרויות ואני הסכמתי...אני לא חושבת שצריך יותר מזה כדי לדעת אם ממשיכים או מפסיקים (5 פגישות). עד כה
הבחור עונה על ציפיותיי וכנראה שזה הדדי. מי שטוב לו ושמח
כף ימחא

אחלה.. נראה לי הגיוני ../images/Emo6.gif

לפחות הוא לא בליינדייטר סידרתי :) כל עוד הרצון הוא הדדי... ואת רוצה למחוק את כרטיסך עבורו...

טגידי ציפי

מה אנחנו נעשה כשתמצאי עבודה? נמות פה משעמום... ובעניין הבחור תהני מאמי... ולא לשכוח לדווח על ההתקדמות, פייה

הא...אז אולי אני מעבירה לכם........

את פירטי חשבון הבנק שלי, כל אחד עפ"י יכולתו האישית יפקיד לי כמה שקלים, ואני אשאר פה להפיג את שיעממונכם? אחלה רעיון הייתי אומרת
הלוואי הלוואי שאתחיל לעבוד אחרת אני מאבדת את הצפון. אבל בעצם, אני בעצמי בצפון, אז איך אמצא את הדרך הביתה

r e d head

New member
אני רק תלמידה טובה (ומיישמת גם)

זה אומר שתפסיקי לחשוב ותהני....

michaly44

New member
רד..ציפי פתחה חוג?

או שיש לה רשימת שעות מתי ההם הולכים לסופר באיזו שעה, יום, ומתי להתייצב ליד האבטיחים?

כן מיכלי - חוג מקרמה......./images/Emo6.gif

רוצה להצטרף
ההרשמה אצל ניצת כל יום בין השעות 14:00 ל- 16:00 כל הקודם זוכה

המקרמה בטח שלא יביא................

אבל אולי האירובי יביא? אני רצה לפתוח מתנ"ס....

michaly44

New member
טוב: בואי נדבר על ההתעמלות

הצתרפתי ל מועדון התעמלות- יוקרתי. כבר שנה שם. הולכת בבוקר..אז את מי רואים: גברים: כולם או שמנים, או זקנים, או חתיכים שבונים את הגוף...ממש מפחידים.. אבל אם הולכים בערב..מה שאין לי כוח.. יש את כל אלו שיש להם מה להראות... ואז גם כל הפלסטיקיות מגיעות...ואת מרגישה..טרח. כל אחת עם בזזים של קילומטר..בזזים שלא זזים כלל חטובות חטובות..באות לך אם חוטיני מעל גרבי נילון..מתכופפות.. והבזזים? 90 מעלות..מה שניתוחים פלסטיים עושים... והגברים מתבלבלים...פוזלים...ואני..רגל אחת כבר בבית אבות.. אז - לא, לא רוצה התעמלות, מקום אחר ציפי.

היה לי פ'ם מאמר איפה מוצאים את כל

הגברים השווים - חייבת למצוא את זה ולהביא לפה.... ציפי יוצאת למבצע חיפוש חכו לי מיד שבה

michaly44

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב פורום..

רואה שיש מצב רוח טוב.. יופי לראות, הרבה אופטימיות באויר.. שיהיה לכם שבוע נהדר. עוד מעט סוף שבוע.... רק התעוררתי. הולכת להתביע את הבוס שלי היום.. או להחטיף לו סתירה עם הנעל....

אני הולכת להכין לי ../images/Emo96.gifיש מצטרפים?

כמה סוכר? עם חלב? יש גם קרואסונים.....

למעלה