בוקר טוב

SILIVAS

New member
בוקר טוב ../images/Emo9.gif

הספקתי לבשל קצת אתמול ואמשיך גם היום וגם כל הכביסה מקופלת כולה יום טוב לכולם

בוקר אור לכולם ../images/Emo42.gif

אני קמתי הבוקר מוקדם עם הילדה הספקתי לקפל ולסדר בארונות 4 מכונות כביסה להפעיל ולתלות עוד אחת לסדר את כל הצעצועים שכבר כמה ימים היו מפוזרים בכל רחבי הבית שיהיה יום נפלא לכולם

בוקר אור

היום בבוקר הספקתי לקחת 6 פריטים מהכוננית ולשים במקומות אחרים בבית ( אנחנו מתקדמים לקראת פינוי סופי שלה ) הכנתי את מכונת הכביסה כשנגיע ישאר רק להפעיל ולתלות אספתי את כל הנעליים שהיו זרוקות במקלחת והכנסתי לארון אתמול בערב אפיתי עוגה והצלחתי לעמוד בפיתוי של לדחות למחר והשארתי מטבח מבריק אחרי

בוקר טוב../images/Emo20.gifויום נפלא

אמול התחלתי לחזור לשיגרה של לעשות דברים. הפיצ'ון חזר לגן ואני לטיפול בבית. אתמול שטפתי מלא כלים, כיבסתי שתי מכונות ושטפתי את הסלון-מטבח-שירותים-אמבטיה. ניקיתי גם את המיקרו, מה שלא עשיתי המון זמן. הבוקר הבעל לקח את הפיצ'ון לגן (זה אף פעם לא קורה באמצע שבוע), אז התחלתי יותר מוקדם. כבר הפעלתי מכונה של סדינים ואני מקווה שהמגז אויר החם היום ייבש את הכביסה מאתמול בערב מהר כך שאוכל לתלות אותם. סידרתי גם את הסלון קצת ואת החדר של הפיצ'ון. התוכנית להמשך היום:
לסדר את הכלים היבשים.
לשטוף כלים מאתמול.
לנקות את הכיריים.
לתלות כביסה.
לנקות ולסדר את הכוננית של הטלויזיה.
לגהץ את כל מה שיש בסל גיהוץ שהתמלא ולבעל כבר נגמרו כל החולצות.
אם ישאר זמן - להתחיל לפנות זבל ודברים מיותרים מהמרפסת כביסה.

נועית10

New member
../images/Emo140.gifבוקר אור לכולם

היום זה מסוג הימים שאני לא הכי אוהבת... שצריך לסדר את הבית, שיט נעשתי עצלנית,חחח הכביסה מחכה והכלים וגם סידור חדרים. מאחלת לכולנו אחלה בוקר ושיהיה יום נפלא

sarlior

New member
בוקר טובבבב

התגעגעתי מאדדדדד המחשב היה מושבת כמה ימים וגם אני עקב שפעת. היום מרגישה קצת יותר טוב... החלטתי להתחיל את ניקיונות הפסח, מוקדם ובקטן אז התלבשתי היום על חדר הכביסה והתחלתי לסדר שם. סיימתי כבר עם הסידור ונשאר רק לנקות אז אעשה זאת מחר כי אני עדיין לא במלוא כוחותי. כמובן שצילמתי את הלפני וכאשר אסיים תקבלו תמונות של לפני וארחי כמו שצריך! יום נפלא לכולםםםםםם

למעלה