בוקר טוב

מקסימה1

New member
בוקר טוב../images/Emo9.gif

1. חייבת לציין שלא ציפיתי לרמת התפלספות כל כך גדולה....קצת הלכתי לאיבוד 2. עדיין מחפשת המלצה לסדנת מודעות באיזור תל אביב.

hilabarak

New member
תראי התפלספות היא מילה אחרת

לידע בתחום הנפש. אדם שרוצה להיות כלכלן הולך לאוניברסיטה ל3 שנים ולומד חשיבה כלכלית. ואז הוא יוצא ורק אחרי 3 שנים ניסיון אנשים רואים בו ככלכלן. קודם ידע ואחרי זה התנסות. אותו הדבר מהנדס או רופא או כל תחום אחר. קודם הרבה ידע בתיאורייה (התפלספות) ואחרי זה התנסות בידע. אדם שרוצה לדעת להרגיש טוב עם עצמו צריך לדעתי יותר ידע מכל אלו יחד והתנסות של חיים. גדולי הפילוסופים ניסו רק להרגיש טוב עם עצמם. 2. מה יתרום קורס אם אין סבלנות לשמוע ? בגישה זו או שתלכי לקורס שיטחי שלא יעניק ידע ולכן לא ישנה את מצבך. או שתלכי לקורס טוב ומעמיק אך תשתעממי. העולם הרגשי בנוי על תפיסות העולם שלנו. כדי לשנות אותם צריך להבין והבנה דורשת לימוד רציני.

אני יכול להבין אותה

זה באמת נשמע בסוף מסובך ותאורטי בלבד אבל כל מה שאני כותב הוא פרקטי בשבילי, אני מניח שגם בשבילך אם תרצה אפשר להמשיך במסרים את ההתפלספות
כי היא לקחה כיוון שאולי לא יעניין אחרים. יש כמה דברים להבהיר בנושא התינוק והמים... אני יכול להבין איך מהצד זה נראה כמו ברבור אחד גדול

hilabarak

New member
קודם כל בכיף תפתח פשוט נושא

חדש ונמשיך. שנית אני לא כל כך מסכים לגביי הברבור. אולי הסוף היה ברבור לפילוסופים בלבד, אבל ההתחלה בהחלט היתה פרקטית.

למעלה