בוקר טוב
יש לי שאלה קצת מוזרה

דלורית

New member
בוקר טוב ../images/Emo9.gifיש לי שאלה קצת מוזרה

עקרונית, אני לא סובלת מפצעים מלבד ה"ימים" של החודש. בכל אופן החודש שמתי לב למשהו מאוד מוזר, הפצעים שלי הופיעו בזוגות מקבילים אחד לשני, ממש באותו מיקום בשני הצדדים!(באוזניים, ברקות ובצוואר) העניין הוא שמדובר במספר מקרים באותה תקופה מוזר לא???? השאלה שלי, מה הסברה שזה יכול לקרות והאם יש סיבה הוליסטית? אשמח לתשובות והמשך יום קסום

מחזור בראיה הוליסטית

שלום דלורית, אחד האמצעים החשובים ביותר לאבחנת נשים ברפואה הסינית ,שהיא בעיקרה הוליסטית ,זה הסתכלות מעמיקה בכל מה שקשור למחזור החודשי . דרך הסתכלות וניתוח אופי המחזור ( תדירות ) הווסת ( דימום ) ותסמינים טרום ווסתיים כמו גם פצעונים למניהם ניתן לאבחן את מצב בריאותה הכללי של האישה ולהסיק מכך רבות. באופן כללי ,הרפואה הסינית מתייחסת לאופי הפצעונים ולמקומות בהם מופיעים כסימפטומים למצב הדם בגופה . לצורך איבחון הוליסטי על המטפל לשאול סידרה של שאלות כלליות ופרטניות על מנת למקד את גורמי התופעות ואת דרך טיפולם, כך שלא אוכל לעזור לך הרבה במדיום הזה . תזונה ודיקור בהחלט מטיבים עם בעיות מחזור ,ובמישור הזה עולים על האמצעים העומדים לרפואה הקונבנציונאלית. ממליץ לך לפנות למטפל מתאים באזור מגורייך. אשמח לענות על שאלות נוספות ,, בברכת בריאות טובה והמשך יום קסום תומר הר חורב - מטפל בשיאצו

דלורית

New member
../images/Emo51.gifעל התשובה - אבל......

השאלה שלי הייתה בעצם מה הסבירות שפצע ישכפל עצמו לשני הכיוונים????? עדיין מחכה לתשובות

לשאלתך- ההסתברות קיימת

שלום דלורית, הגוף מרושת בצורה סימטרית בערוצי זרימת אנרגיה ודם, כך שהאפשרות בהחלט קיימת. מעבר לזה צריך לבדוק לגופו של עניין. בברכת בריאות טובה :) תומר הר חורב - מטפל בשיאצו

wei

New member
הסבר על ערוצי האנרגיה

שלום לך עפ"י הרפואה הסינית המסורתית ( T.C.M ) המרידיאנים ( ערוצי האנרגיה בגופנו) הינם סימטריים . המרידיאנים באיזור הפנים הם : קיבה ST , כיס מרה GB , תלת מחמם SJ , מעי גס LI ועוד.. השאלה היא האם בזמן המחזור החודשי ישנה גם רגישות בקיבה או בכלל במע´ העיכול , אם כן לדעתי טפלי בנושא זה ( איזון האיברים הללו ) זה יכול לעזור לך בנוגע לפצעים. רונית מנהלת מרכז wei לרפואה משלימה

למעלה