בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo82.gif

אני עצובה מאוד היום. הגיע לנו מכתב מהבנק שחשבונו של הבן ביתרת חובה. לפי מה שאני והבן יודעים בחשבון יש כמה אלפי שקלים ביתרת זכות שהצלחתי שהוא יחסוך ממשכורותיו. אתי אלון ברחה מהכלא ? מישהוא שמע אולי? מנהל הבנק לא ירצה לדבר איתי אפילו. אין לי נגיעה לחשבון של הבן. דיברתי עם הבן בפון בלילה והוא ממש מבוהל. וגם אני. הוא יוצא הבוקר לשטח ואין מצב שיוכל לדבר עם הבנק. יש פה בנקאי? שיכול לתת עיצה טובה?

אממאא

New member
בוקר טוב ../images/Emo20.gif

מעוז - אני הייתי מנסה להתקשר למנהל הסניף, להסביר לו את המצב - הילד חייל, בשטח לשבוע, ואולי "רחמיו" יעבדו והוא יסייע לך. האם יתכן וחסכונותיו "סגורים" בתוכנית כלשהי ואז רק חשבון העו"ש בחובה?? אנחנו והילדים חתמנו על יפוי כח המאפשר לנו בהיותם שם בצבא, לטפל בכל הקשור לחשבונותיהם. אולי בחופשה הבאה לגשת לבנק לחתום על יפוי כח כזה. מקווה שיסתדרו העניינים ולא תהיי עצובה
שיהיה יום טוב

אשד4

New member
לא נעים... אבל מה חשוב לנו בחיים?|ש

מעוז יקרה, ממליצה לך "לא הכנס לסרט...". יש טעויות, ואתי אלון - אין הרבה.... בפרט שמדובר בלא מעט כסף. הייתי מציעה לך לגשת לבנק. כבר הוכחת בפורום את כישורי האסרטיביות שלך. להסביר לאחד הפקידים ובמידה ותראי שלא יכול לעזור לפנות למנהל מחלקה ועד למנהל הבנק. ומצטרפת לדעתה של אממאא - בהקדם- לחתום על יפויי כוח לפעילות בחשבון. (מניסיון עם הילדים- זה תמיד טוב...) בהצלחה ויום טוב אשד

treeman

New member
יפוי כח להורים זה חובה, אבל כדאי

גם לבקש אישור פעילות באינטרנט, ואז גם בחופשת שבת, הבן יכול לעקוב אחר החשבון ואפילו לבצע פעולות, ובמקרי חירום גפ את יכולה להכנס ולברר מה קרה. בכל אופן, צריך קודם כל להגיע לסניף עם המכתב ולבקש תדפיס תנועות עו"ש, ולקוות שהפקידים יתחשבו, אבל באין יפוי כח זו בעייה.

מיקקוש

New member
בתור בנקאית לשעבר רציתי לתת לך

את העיצות שראיתי שכבר נתנו. יש לבן פקיד אישי שאיתו הוא מדבר ? אז כדאי לגשת אליו. לא נראה לי שהם יהיו עד כדי כך אטומים, אני מאמינה שיקשיבו לך וינסו לעזור. אפשרות כניסה לחשבון דרך האינטרנט - פתרון מצויין !!!!! כדאי לאמץ אותו

למעלה