בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo8.gif

יום טוב ונעים שיהיה לכולנו! אנשים תנהגו בזהירות!! התאונה אתמול ממש הייתה מזעזעת. שיעבור עלינו יום שקט ורגוע.. מקווה שכולכם בסדר! שבועיים, עוד שבועיים אני ירוק! (או חאקי/לבן)

qt1

New member
צהריים טובים../images/Emo42.gifיונתן , איך לבן../images/Emo35.gif

יש מצב למדים לבנים? YYY אני כבר רואה את כל המעריצות
שלא תעיז לשכוח אותנו אתה שומע?

ufo11

New member
צהרים טובים:) באמת הקדימו

אותי:) שיהיה לכולם יום טוב:) מה נשמע חיים? QT? יונתן? נשיקות למותק:)

qt1

New member
ישנת אה../images/Emo35.gif../images/Emo1.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אני מחפשת לבן שלי איזשהו אתר שאפשר ללמוד בו על השבר הפשוט, ישבנו היום שעתיים ,
הוא לא מצליח
גם אני לא... לא מבינה איך להסביר לו , אחותו לא מבינה איך להסביר לו , כל השנה הוא היה בשעורי עזר ויוק! אולי דרך האינטרנט במשהו שמוחא כפיים אני יודעת? ממש מיואשת
חוץ מזה יש לי שיער אדום בוהק, כן... היה לי בלונדיני, עכשיו כל אישה שאתם רואים שנראית כמו ג'ודי שלום ניר מוזס אבל לא גרה בסביון
אז זו אני וההעזה שלי שרק השד יודע מאיפה היה לי אותה ואני בכלל לא מצטערת , זה מה זה מגניב? קטעים

ufo11

New member
נראה לך?אני ער מתשע וחצי...

ניגנתי פשוט...עזרתי לאמא... יש הרבה פירושים פסיכולוגים לשינוי הזה...

hashy

New member
אני אנסה לשאול את בייב אם הוא מכיר

ואם את רוצה להיעזר בשירותיו כמורה מדהים, שלחי לי מסר ואני אדבר איתו... יש הנחה לחברים
יכול להיות שהוא בכלל יוכל לעשות איתו את זה דרך ה ICQ - אני אנסה לברר. מקווה שהתשובה תגיע מהר כי הוא מאד עסוק...
נ.ב. - נראה שהרבה דברים משתנים אצלך, המישקל, השיער- אני כבר רואה את המעריצים... אני מקווה שבעלך מחזיק חזק שלא יחטפו לו אותך...

qt1

New member
הציעו לי עזרה באסטרטגיות למידה../images/Emo13.gif

האמת שהילד לא פראייר, ראה את ההודעה ומיד השיב בתגובה משלו עם מס' האיסיקיו. קניתי לו היום לומדה , לא אמרתי ג'ק וכבר הוא סיים אותה. אני לא מבינה איפה בכלל הבעיה, אני רואה אותה בספרים ובחוברות ,אבל הילד פשוט תותח מול המחשב, הבנתי באסטרטגיות למידה שהוא פשוט צריך גירויים אחרים. אשלח מסר אולי בייב יעשה הנחה
בכל מקרה , שווה לנסות... לגבי הבעל- אמר:"את נראית מוזר" שזה הרבה,
מתי את מגיעה לבקר?

S E M 151

New member
יש לך אומץ.

צבע השיער שלי הוא חום כהה מעין ערמוני כזה, נמאס לי ממנו לפני חודש בערך אז עשיתי שני דברים אחד הסתפרתי קצוץ ואני נורא אוהבת את זה בעלי פחות ונועה נהת האמצעית עוד פחות ממנו והשני צבעתי לאדום בוהק, רק ראיתי את הבוהק הזה בשמש, (יצאתי החוצה עם מראה) ורצתי ושיניתי לאדום כהה שלא בוהק בשמש כמו להבות. ועכשיו אני מרוצה.

qt1

New member
איזה אומץ סם?../images/Emo13.gif

סתם נמאס לי מהבלונדיני ובא לי שינוי... אומץ ואני לא מסתדרים כ"כ לצערי
אבל יש משהו מוזר לאחרונה, לא מתיחסת למה שפעם היה מקפיץ אותי, אנשים כאלה ואחרים , פשוט ממשיכה הלאה כזה, פעם הייתי ממש מתיחסת , היום אני באמת לא מטרידה את עצמי , גם לא במה שיגידו, אגב הבן שלי אמר שזה כמו ג'ודי שלום ניר מוזס , הבת שלי אמרה שזה יפה ובקורתית ממנה אין
גם שלי חום כהה , אבל להסתפר קצוץ לא יכולה ,לא רציתי, אז את אמיצה ולשתינו יהיה נעים בקיץ

S E M 151

New member
../images/Emo13.gifגם אצלי הן אומרות שזה יפה,

רק שנועה ממש חולה על שיער ארוך. הדרי רצתה להסתפר כמוני, וסיפרתי אותה קצר, לא קצוץ, וממש יפה לה ונוח לה. ומרב גם ממש אהבה.

חיל הים

מה איתך קיוטי, חיל הים הם על מדים לבנים... יש שם כמה תפקידים נחמדים- חוקר מודיעין..

qt1

New member
לא ידעתי../images/Emo5.gif

חשבתי שרק טייס... הבת שלי קיבלה היום מכתב למודיעין ,כולם מקבלים? חשבתי שחייבים לדעת ערבית והיא אחרי שנה של לימודים הפסיקה כי לא היו מספיק תלמידים, אז היא יודעת אבל לא מספיק. טוב ,מה אני מבינה בזה, העיקר שיהיה לה טוב

לא רק מודיעין

המכתב שהיא קבלה הוא זימון שבו יבדקו אם היא מתאימה למודיעין. בדרך כלל מקבלים זימונים לכל מיני יחידות, (בנים לדוגמה מקבלים זימון ליום סיירות שבו בודקים האם הם מתאימים לזה) עד שרואים למה היא מתאימה.

למעלה