בוקר טוב

ל א ק י

New member
בוקר באמת רע.....

אח שלי על הבוקר התחיל לעצבן אותי.. אני בחדר שלי...הדלת סגורה על מפתח..... הוא בחדר שלו..הדלת לא סגורה.. וירדתי לשניה לסלון לאכול ארוחת צהריים...ושכחתי לכבות את הטלוויזיה הוא ישר מנתק לי ת´אינטרנט.. אני מתקשרת לאבא שלי....אבא שלי אומר לו להדליק את האינטרנט... הוא לא מדליק... ואז סבתא שלי מתקשרת.. והיא שואלת אותי מה קרה.. (עשיתי קול של מסכנה) אני אומרת שאח שלי כיבה לי ת´אינטרנט.. סבתא שלי שואלת אותו למה הוא אומר כי היא מתנהגת לא טוב כאילו הוא אבא/אמא שלי..... או מישהוא שצריך לחנך אותי..וכאילו אני ילדה בת 3.... ואז התקשרתי לאמא שלי... ובסוף הוא הדליק ת´אינטרנט.... בנאדם אידיוט, מפגר, דפוק וכו´.... אמא מה קרה

keren007

New member
אל תדאגי, ככה אלה אחים גדולים....

גם אח שלי היה כזה
אני לא יודעת מה קרה לי..... יש לי סחרחורת כל הזמן וכואבת לי הבטן בצורה מוזרה ביותר.....

ל א ק י

New member
לא את לא...

אני יותר בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
אבא שלי טס בעוד 9 ימים ל19 ימים..אני יתאבד..פעם ראשונה שאני לא יראה אותו יותר משבוע..לא רוצהההה..אבל הוא חייב לטוס....בעעעעע וגם אחרי זה אני אמא שלי ואח שלי נטוס (איך אני יסבול ת´מפגר הזה?) ל19 ימים.. אבל כנראה גם ביום שישי/שבת הזה אני וההורים שלי נוסעים ליומיים לים המלח...עם חברים שלהם.. ואח שלי לא רוצה לנסוע(יששששששששששששששששש
) ואחרי זה אני לא יראה את אבא שלי 19 ימים(אוףףףףףףף
)

keren007

New member
זה עדיף מאשר להישאר תקועה בבית

כל היום.... אוףףףףףףףף כל החברות שלי עובדות או שהן בחופשה ורק אני כמו מטומטמת בבית!

ל א ק י

New member
למה נראה לך שאני לא תקועה בבית../images/Emo35.gif

ולעבוד ההורים שלי לא הסכימו ליי
ותוקעים אותי בבית עם אח שלי (בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע)

keren007

New member
גם ככה לא היית מוצאת עבודה בגיל שלך

........ חוץ מזה, היום אני צריכה לעשות בייביסיטר על אחותי הקטנה כי אח שלי הגדול החליט שיש לי עיסוקים (תכנית רדיו אינטרנט חדשה משלו...... אם את רוצה לשמוע זה מתחיל בעוד שעתיים) ו...................... היא הולכת לעשות לי צרות!.....

ל א ק י

New member
רוצה שאני יעשה ת´בייביסיטר במקומך?

אני אוהבת לשמור על ילדים קטנים..
ואמא שלי אמרה שכשהייתי בת 3 הרדמתי תינוק בן חודשיים שכל הזמן בכה והפריע...

keren007

New member
יותר טוב?

לא נראה לי............... את לא מכירה את אחותי...

למעלה