חופי מסרת לשלי ותהילה? ואיך היה להן ?
ח חופייי New member 19/1/06 #22 שלי לא באה היום ומסרתי לתהילה שלהבת ל היתה צריכה לעשות את תכונת כי היא קיבל 100 בתכונת שעברה
ר רעות האכלנית New member 19/1/06 #23 ערב טוףףףףףףףףףףף../images/Emo9.gif עוד מעט שיעור פרטי בסוף לא היה לנו היום מבחן בשל"ח
י יעל 13 New member 19/1/06 #24 ערב... מרגישה יותר גרוע מבצהריים...מחר אני הולכת לצילומים של נולד לרקוד...והפעם לא אכפת לי אני נשארת עד הסוף..וזה בטוח אאאאאאאאאפפפצצצצצ'יייייייייייייייי לבריאות לי
ערב... מרגישה יותר גרוע מבצהריים...מחר אני הולכת לצילומים של נולד לרקוד...והפעם לא אכפת לי אני נשארת עד הסוף..וזה בטוח אאאאאאאאאפפפצצצצצ'יייייייייייייייי לבריאות לי
כ כוסית על הגג New member 19/1/06 #26 בוקר חראאאאא נאבד לי הפאלפוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן והיו שם מלא טלפוניםם יווו וגם טלפונים של מפורסמיםםם אוףףףףףףף חראאאאאאאאאאא
בוקר חראאאאא נאבד לי הפאלפוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן והיו שם מלא טלפוניםם יווו וגם טלפונים של מפורסמיםםם אוףףףףףףף חראאאאאאאאאאא
כ כוסית על הגג New member 19/1/06 #30 לא יודעת../images/Emo7.gif אני שעות מחפשת אותו וגם היום חיפשתי בבצפר ואמרתי למי שאני מכירה שאם הוא יראה ת'פאלפון שלי שיביא לי .. ואני לא יודעת איפה הואאאאאא אני מתגעגעתתתת
לא יודעת../images/Emo7.gif אני שעות מחפשת אותו וגם היום חיפשתי בבצפר ואמרתי למי שאני מכירה שאם הוא יראה ת'פאלפון שלי שיביא לי .. ואני לא יודעת איפה הואאאאאא אני מתגעגעתתתת
י יעל 13 New member 20/1/06 #32 יש יש יש יש יש יש!!!!!!!!!! יצא לי האפצ'י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יש יש יש יש יש יש!!!!!!!!!! יצא לי האפצ'י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!