ברור.לא בשביל זה קיים הפורום ? אלו שעושים מספרים לאלו שלא !
S s h l o m k e New member 6/8/03 #23 גריןבירד ולירוי ../images/Emo26.gif "בנים בלבד" שלום ולא להתראות קישתא
ג גריןבירד New member 6/8/03 #26 מישהו פה צריך משהו ועוד יותר דחוף ממני ! אז אם בא לך לדבר על זה כדאי שתעבור קודם פה ! אבל אח"כ מיד ,כדאי שתגיע לפה ! אבל , בכל מקרה אני מאחל לך רק את זה !
מישהו פה צריך משהו ועוד יותר דחוף ממני ! אז אם בא לך לדבר על זה כדאי שתעבור קודם פה ! אבל אח"כ מיד ,כדאי שתגיע לפה ! אבל , בכל מקרה אני מאחל לך רק את זה !
L Liroy26 New member 6/8/03 #27 לא צריך לא אספר לכם... אבל מאחר והתעקשתם על תקציר בואו רק נאמר שהיו שם חגורת עור, מחסום לפה, אטבי כביסה והמון פופרס...
לא צריך לא אספר לכם... אבל מאחר והתעקשתם על תקציר בואו רק נאמר שהיו שם חגורת עור, מחסום לפה, אטבי כביסה והמון פופרס...
S s h l o m k e New member 6/8/03 #22 לא ../images/Emo70.gif ../images/Emo4.gif פשוט לא זה ממש לא מעניין, ס'תכל על מה שאמט מקשקש לי מהבוקר: אנחנו מחפשים אהבה ......שכחת
לא ../images/Emo70.gif ../images/Emo4.gif פשוט לא זה ממש לא מעניין, ס'תכל על מה שאמט מקשקש לי מהבוקר: אנחנו מחפשים אהבה ......שכחת
ע עודד א New member 6/8/03 #20 בוקר טוב../images/Emo20.gif שלומק'ה, שלומק'ה, הלבלב שלי לא עומד בפרצי צחוק כאלה בבוקר- אז בבקשה רק בצהריים, כן חוץ מזה- גוטה גוטה מורנינג לכולם.
בוקר טוב../images/Emo20.gif שלומק'ה, שלומק'ה, הלבלב שלי לא עומד בפרצי צחוק כאלה בבוקר- אז בבקשה רק בצהריים, כן חוץ מזה- גוטה גוטה מורנינג לכולם.
א אשלי וולן New member 7/8/03 #28 תזכורת שלום!! שמי אשלי ורציתי לספר לכם שהבלוג שלי התעדכן היום (כמו בכל יום חמישי). אתם מזומנים לקרוא ולהגיב... 7. ההבדל הדק סופ"ש נעים לכולם!!
תזכורת שלום!! שמי אשלי ורציתי לספר לכם שהבלוג שלי התעדכן היום (כמו בכל יום חמישי). אתם מזומנים לקרוא ולהגיב... 7. ההבדל הדק סופ"ש נעים לכולם!!