בוקר טוב

s h l o m k e

New member
בוקר טוב ../images/Emo70.gif

אם אמט לא טורח לעשות את עבודתו כמתחייב בחוזה העסקתו אז מישהו צריך לעשות את העבודה פה ... ס'אמק ! דמיינו של"בוקר טוב" הזה שלי מצטרפים דבריו המלוקקים והדביקים של אמט שאנו נאלצים לקרוא כל בוקר (כמעט, רק בימים שהוא לא מזייף). יאללה לשרשר .....

Liroy26

New member
והרי לכם מלכודת

שכל מי שמעדיף את עצמו בחתיכה אחת שלימה היה מתרחק ממנה... שלומפס, מישהו קם אגרסיבי על הבוקר...הכל תקין כפרות?

s h l o m k e

New member
עכשיו יותר עדיף ../images/Emo142.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo35.gif

בוקר טוב ונפלא לכולם , כמה טוב להתעורר ליום נפלא ולשבוע חדש.
אז מה אנחנו מאחלים לנו לשבוע זה, איזה חוויות הפעם אנחנו מזמנים לעצמנו.
אולי זכיה בלוטו אולי לפגוש מישהו חדש אולי לספר להורים, על מי ומה אנחנו
למי שלא זיהה הטקסט הוא לא שלי, בקושי הצלחתי לעשות copy+paste מרוב הדביקות שיש בו ..... גרררררררררררר.......

amet

New member
אווייי שלומקה

ידידיי הייקר. מילים כמו חול ואין מה לאכול. אולי אם היית פותח את ליבך קצת לעולם, היית יכול להפנים את הפשטות הזו. אך..........כנראה שהמחיר של הבדידות חזק הוא. בכל אופן חמוד, כנראה שכדאי לך לקרוא הרבה את פינת ה"בוקר טוב שלי", ואולי ורק אולי יהיה לך יום כמו שאתה רוצה. אז חמוד, מלוקק או לא, אני בכל זאת האחל לך יום מקסים ונפלא. שה-
תחמם את ל-
יבך. שתפגוש אנשים שיאמרו לך כי הם אוהבים אותך
. שתלמד היום ובכל יום לומר תודה
. והעיקר שתהיה מאושר. בברכת אור ואהבה

s h l o m k e

New member
אמט ../images/Emo70.gif

בא לי למות פעמיים מהחיוכים האלה על הבוקר ..... אבל תודה אמט שלמרות הכל (ואולי בעקבות בקשתך ממני אתמול אני חושב), בכל זאת פתחתי את הבוקר באמרת בוקר טוב. אמנם בסגנון המיוחד לי אבל אמרתי בוקר טוב, לא? נו, אז מה אתה אומר על זה מר אמט ? וזה היה לי ממש קשה, רק שתדע ......

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בוקר טוב, חברים!
אנאבל נקרעה על הבוקר מהציניות המטורפת של שלומקה. אם יש מישהו שהוא ההפך הגמור מאמט ועדיין טוב לב כמוהו, הרי זה שלומקה. ורק שיהיה ברור: אני מ-ת-ה על הרוחניות וכמויות האהבה הבלתי נלאות של אמט!
[לאנאבל היום הזה, כמו קודמו, מזמן המוווווון עבודה וכאב ראש... והיא מאחלת לעצמה לסיים את היום בסקס סוער, והיא יודעת בדיוק עם מי...]

amet

New member
אנאבל אולי את רוצה לספר

לנו עם מי את הולכת לסיים את היום שלך ???? אולי איתו
| ולך נשמה אני מאחל רק טוב, יום רגוע זורם ושקט. עם הרבה פרפרים בבטן לאיבר שמחכה לך בתשע בערב.

amet

New member
לירוי אתה קיבלת את שלך

בשרשור למטה אם לא שמת לב הקדשתי לך תמונות כלבבך. ואתה לא אומר לי כלום |ברוגז|. ותודה שאתה עוזר לי בפרוייקט החדש יא חתיכת מנהל לא תומך
.

האמת../images/Emo35.gif הוא לא ממש הטעם שלי, אבל...

הוא ממש מדליק אותי, בייחוד אחרי כל הפנטזיות המיניות שרצות בפורום השכן, והמיילים עמוסי הפורנו שאני מקבלת לאחרונה.. ובא לי פתאום על מישהו כמו זה שבתמונה, שיבוא ויקרע לי את הצורה כל הלילה... ולמחרת אני אצלצל לעבודה רצוצה, ואקח יום מחלה... מה דעתכם
[ואנאבל בכלל אמרה מקודם ש"בא לה" לסיים את היום עם מישהו... אבל בינינו, אין לה מושג אם היא תגיע הביתה בחתיכה אחת... ואם הבחור החמוד ההוא יבוא היום]

../images/Emo42.gifבוקר../images/Emo42.gifטוב../images/Emo42.gifלכולם../images/Emo42.gif

....שיהיה לכולנו
בוקר נפלא,
עם המון אור
והמון השראה...
שכולנו נמצא
אהבה ושמחה...

nadav1974

New member
בוקר טוב! ../images/Emo39.gif

ואני תוהה אם זה ניסיון להתחרות בשרשור הארוך מלמטה.

s h l o m k e

New member
ניצחתי עוד לפני שבכלל כתבתי ../images/Emo70.gif

ויודע למה מר 74
כפרה כי אני לא עובד פה על כמות (אורך כהגדרתך), אלא על איכות
קאפיש ? חה !

amet

New member
איכות שלומקה???

נראה לי שמישהו פה צריך לעבוד סדנת איכות לבבית
שלומקה קח נשימה עמוקה, מלא את בית החזה- שזה הלב אם לא ידעת שיש לך אחד כזה. החזק את הנשימה מספר שניות, הרגש כיצד הלב שלך נפתח וגדל, ואז שחרר לאט לאט את האוויר, רוקן את כל בית החזה והמתן ארבע שניות. קח עוד נשימה עמוקה שוב מלא את הלב, והמתן שלוש שניות, ולשחרר. חומד ככל שתתרגל את המדיטציה הפשוטה לפתיחת הלב, כך תוכל ללמוד לאהוב ולהתחבר לא אל אמט, אלא אל היופי שבפשטות. מאחל לך ים של אהבה. אני יודע שקשה לך, לא נורא חמוד מה שלא הורג מכשל!!! המשך יום מקסים. והשרשור למטה ממשיך.

s h l o m k e

New member
אמט ../images/Emo70.gif גש הלום.

קח נשימה עמוקה, מלא את בית החזה- שזה הלב אם לא ידעת שיש לך אחד כזה. החזק את הנשימה מספר שניות, הרגש כיצד הלב שלך נפתח וגדל, ואז שחרר לאט לאט את האוויר, רוקן את כל בית החזה והמתן ארבע שניות. קח עוד נשימה עמוקה שוב מלא את הלב, והמתן שלוש שניות, ולשחרר. אמט, ארבע שניות זה המון בלי אוויר, אפילו שלוש. יש לי אסטמה, מצטער. יש משהו למתחילים ? אפשר מטודית ? שאלה אמט ממי: אחרי הניתוח לב העצמי הזה שאתה מנסה לפתות אותי לעשות, אני אתחיל להפליץ בריח של ורדים? ומה עם גרפסים ? יהיה להם ריח שונה? - פשוט כי אני מרבה לאכול בצל ירוק, זה ישנה את הצחנה הנלוות?

amet

New member
שלומקה מה כלכך קשה לך

אני לא מבין. אהבה זה מה שמפחיד אותך, בגלל זה אתה הודף אותך ממך בכל פעם שהיא באה. דרך אגב- אסטמה אומרת כבר הכל מבחינה הוליסטית. אבל מה שבוטח אני לא יהיה זה שיסביר לך מה זה אומר
. שוב אני אומר ואסביר, אין צורך להפליץ ורדים, ואין שום סיבה שתהיה משהו אחר. כל הרעיון הוא לפתח סולבנות ורצון טוב. וכמובן לפתוח את הלב שלנו לאהבה - כי אנחנו לא רוצים להמשיך להיות לבד. קאפיס
חה
.

s h l o m k e

New member
אמט ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif גש שוב.

הייתי מבקש ממך להכין גיגית בוץ ומזמין אותך לדו קרב. אבל אתה בטח תבוא לי עם כל הצ'אקרות האלה שלך של האופטימיות הקוסמית, וכל הבוץ יהפוך פתאום לבליל של פרחים ורדרדים וסביונים חייכניים מתוקים ויפי נפש..... ובטח אני עם המזל שלי, אדרוך בתוך אמבטיית הפרחים הזו דווקא על הקוצים של הורדים הכל כך מתוקים ויפים שתשים שם. אז אני מוותר מראש ....... מבחינה הוליסטית אמט אני לא יודע, לא עברתי בחינה כזו. תגיד יש תרגול קודם לפני שניגשים לבחינה ההוליסטית? אני יודע.... שיחה עם אלוהים או משהו כזה. אולי תרגול הוליסטי אצל אחד מהמלאכים? למרות שאין להם *** , ככה לפחות השמועות אומרות, אז אולי הם לא ממש אטרקטיבים...... בקיצר אמט כפרה, איפה נרשמים לבחינה הזו?

ואחרי שפתחתי את הבוקר במתקפה...

הגיע הזמן לחייך ולאחל לכם בוקר נפלא ! [אצבע בגרון] סליחה,אבל זה נורא קשה לחייך 2 דקות רצוף. ונתחיל את הבוקר בכמה הגיגים משולחני : גם אני עושה בימים אלה צעדים ראשונים לעבר...בא נגדיר את זה כחיפוש אובייקטים לסיפוק צרכים הדדי. וזה כולל שהייה קצת יותר מעמיקה בצ'אטים,אתרי הכרויות ופעילויות נוספות עליהן יורחב בהמשך. לאחר כמה לילות בצאטים עלתה במוחי המחשבה שסוג המלל שרץ שם לו היה נאמר בקונטקסט אחר היה מצלצל מאד מוכר- תסכימו איתי שאחרי חצי שעה של משפטים בסגנון "מי פנוי ????", "עכשיו לר"ג" , "מי קרוב אלי ? " מישהו באיזור "חולון בת ים ? " , "מי יורד עכשיו בנתניה ? " המחשבה הראשונה שתעלה במוחכם תהיה שמדובר בתחנת מוניות עסוקה במיוחד. ניחא, נקודה שנייה שראויה בהחלט לניתוח יותר מעמיק היא הכינויים. לדעתי נדרשת עבודת מחקר בנושא (ולמיטב הבנתי יש אנשים שלפי כמות הזמן שהם מבלים שם הם בהחלט כבר היו יכולים להוציא על זה את עבודת הדוקטוראט שלהם). בקלות יכולתי להגיר כי הכינויים מתחלקים לכמה סוגים: 1. הפשטניים אלו המספקים מידע בסיסי אך לא מספק על בעל הכינוי- "צעיר" , "נער בודד", "רון 28" 2. המפחידים (אותי) - "התליין" ,"תתעלל לי בביצים" , "אדון להשפיל עבד" 3. הלחוצים - "חם אש", "זין לעכשיו" 4. השקרנים - "חתיך 20", "זין גדול ועבה" , "מחפש חבר" (כן,פה זה המקום) 5. התמימים - טוב נו,אני לא אחשוף את הכינוי שלי, נכון ?
וכן הלאה, שלכם גריןבירד. [שלא שכח את הבטחתו להרחיב בנושא הפעילויות האחרות]

Liroy26

New member
אז לפני יומיים בערך ללירוי היה זיון

רוצים לשמוע??

למעלה