ואחרי שפתחתי את הבוקר במתקפה...
הגיע הזמן לחייך ולאחל לכם בוקר נפלא ! [אצבע בגרון] סליחה,אבל זה נורא קשה לחייך 2 דקות רצוף. ונתחיל את הבוקר בכמה הגיגים משולחני : גם אני עושה בימים אלה צעדים ראשונים לעבר...בא נגדיר את זה כחיפוש אובייקטים לסיפוק צרכים הדדי. וזה כולל שהייה קצת יותר מעמיקה בצ'אטים,אתרי הכרויות ופעילויות נוספות עליהן יורחב בהמשך. לאחר כמה לילות בצאטים עלתה במוחי המחשבה שסוג המלל שרץ שם לו היה נאמר בקונטקסט אחר היה מצלצל מאד מוכר- תסכימו איתי שאחרי חצי שעה של משפטים בסגנון "מי פנוי ????", "עכשיו לר"ג" , "מי קרוב אלי ? " מישהו באיזור "חולון בת ים ? " , "מי יורד עכשיו בנתניה ? " המחשבה הראשונה שתעלה במוחכם תהיה שמדובר בתחנת מוניות עסוקה במיוחד. ניחא, נקודה שנייה שראויה בהחלט לניתוח יותר מעמיק היא הכינויים. לדעתי נדרשת עבודת מחקר בנושא (ולמיטב הבנתי יש אנשים שלפי כמות הזמן שהם מבלים שם הם בהחלט כבר היו יכולים להוציא על זה את עבודת הדוקטוראט שלהם). בקלות יכולתי להגיר כי הכינויים מתחלקים לכמה סוגים: 1. הפשטניים אלו המספקים מידע בסיסי אך לא מספק על בעל הכינוי- "צעיר" , "נער בודד", "רון 28" 2. המפחידים (אותי) - "התליין" ,"תתעלל לי בביצים" , "אדון להשפיל עבד" 3. הלחוצים - "חם אש", "זין לעכשיו" 4. השקרנים - "חתיך 20", "זין גדול ועבה" , "מחפש חבר" (כן,פה זה המקום) 5. התמימים - טוב נו,אני לא אחשוף את הכינוי שלי, נכון ?
וכן הלאה, שלכם גריןבירד. [שלא שכח את הבטחתו להרחיב בנושא הפעילויות האחרות]