בוקר טוב

סימה42

New member
בוקר טוב גם לך יקירה...

אין לך מושג איזו טלפטיה, זה בדיוק השיר ששמעתי לפני כמה דקות.. גם אני התגעגעתי אליו....לשיר הזה.... את יודעת שזה השיר המועדף עלי? יום מוצלח שיהייה לך!!!!

Hedy47

New member
בוקר טוב מיכל ../images/Emo140.gif

שיר ממש מקסים,
סיפור קטן: אני ובעלי הלכנו היום ל-SHOPPING MALL גדול בפלורידה. נכנסנו לאכול צהרים באיזה מסעדה שמגישה אוכל בסיגנון צרפתי. ברקע אנו שומעים תחנת רדיו שמשדרת שירים צרפתים נוסטלגים. השמיעו שיר של פיאף ואיב מונטן (שהם פחות או יותר מוכרים כאן). אמרתי בעלי: "בכמה אתה מתערב שלפני שאנו גומרים את הארוחה, אנו שומעים לפחות שיר אחד של מייק?" הוא ענה: "לא רוצה להתערב כי לא רוצה לראות אותך מפסידה, מייק לא מוכר בארה"ב ולכן לא ישמיעו אותו". כשעמדנו לצאת אנו שומעים את לס מואה טמה, ומיד לאחר אנו שומעים את מייק מדבר לפני שהוא שר את שירו "כל הצבעים". לאמר את האמת, גם אני לא האמנתי. לאחר מכן נודע לנו מהמלצר שמסעדה מעבירה את תכנית הרדיו ישירות מצרפת דרך המחשב. לי זה עשה את היום.

Alvai

New member
ואני כל הזמן שומע כאן נוסטאלג׳י ולא שמעתי

שיר אחד של מייק... ואת שמעת את מייק מדבר לפני השיר הזה ? זה בכלל חריג ! נו טוב יש לך פרוטקציה עם מייק....

Hedy47

New member
היי מר ג'

אין לי פרוטקסיה עם מייק ואני אף פעם לא שמעתי על תכנית הרדיו הזאת. כפי שאתה זוכר מייק מדבר לפני שהוא שר את "כל הצבעים", זה חלק מהשיר. אני לא מבינה צרפתית, והשירים והדיבור היו ברקע אבל אני זוכרת שהמנחה הזכיר את המילה נוסטלגיי. לא יודעת למה אף פעם לא שמעת את מייק, כנראה שלי היה מזל או שאני האזנתי לתחנה אחרת ממך. http://www.youtube.com/watch?v=txdxuJls974

למעלה