בוקר טוב

rainbowgirl

New member
בוקר טוב../images/Emo70.gif

בעצם כבר לא בוקר בישבילי,קמתי בערך בשלוש או יותר מוקדם... בעודי שומעת את mr tambourine של בוב דילן,נזכרתי בסקר שיש בפורום (מה??) ואז חשבתי (ממתי אני חושבת?)למה לעזאזל מכניסים בכלל את האפשרות של ג´ון לנון אם יודעים שהוא יזכה כשמכניסימ אותו לסקר! אני חושבת (עוד פעם:ממתי אני חושבת)שצריך לשנות את הסקר!

חחחח

אני תומכת! להחליף את הסקר לאלתר
טחח סתם.. איך שבא לכם אבל לדעתי התוצאות ברורות מראש גם בלי להכנס אליו ולראות אותם..
קורל, מה שלומך הבוקר?

גלי®

New member
רגע , שניה , שאני אבין .... נניח

שהייתי מכניסה כאן סקר : "איזה עשור חביב עליכם מהמאה שעברה?" הייתי אמורה להשמיט את הסיקסטיז , כי הם עשויות להיות התשובה המנצחת ? אז יש כאן כאלו שאוהבים את ה"ביטלס" , כאלו שסוגדים לג´ים מוריסון , כאלו שימכרו את האמא שלהם בשביל ג´ימי הנדריקס (
) ועל כולנו ה"אנשים שבחוץ" מסתכלים קצת מוזר .... לא ככה ?!

את צודקת.. אבל...

אממ.. אני חושבת שמידי פעם יהיה נחמד עם במקום ביטלס או ג´ון לנון יהיה את בוב דילן למשל.. (לא בסקר הנוכחי במובן!)
או שאפשר לעשות כזה דבר- ביגלל שג´ון לנון או הביטלס תמיד מנצחים וכולנו יודעים שיש פה מספיק ביטלמנים נכתיר את הלהקה
כהלהקה שתמיד מנצחת בסקרים ויופי היי! עכשיו אפשר לשים במקומם להקות או זמרים אחרים.. (עם כל הכבוד והאהבה לביטלס!!) מה אתם אומרים

גלי®

New member
listen ,do u want to know a secret?

Do u promise not to tell ?
אם תבדקי לאורך כל תקופת הניהול של הדוכס ושלי ,מעולם לא העדפתי זמר זה או אחר או להקה זו או אחרת ... (רוצה עוד סוד ? אפילו לא הצבעתי בסקר , כי לא רציתי שהעדפה שלי תטה את כף המאזניים לאנשהו ...)

הא?! לא זאת לא הייתה הכוונה שלי!!!

הכוונה הייתה מאוד פשוטה ולא מכוונת לפגוע באף אחד!! בסך הכל הצעתי שבסקרים הבאים אפשר יהיה להוסיף זמר או להקה אחרת במקום הביטלס כי מימילא יש פה הרבה חובבי ביטלס ואני חושבת שכולם הספיקו להבין את זה.. ההצעה הייתה בתמימות.. את לא חייבת לקבל אותה..

Julia L

New member
אני מציעה

שהסקר הבא יהיה על נושא אחר לגמרי, כמו למשל מה המאכל האהוב משנות הששים. למרות שגם אז אפשר לנחש מה ינצח, אבל נראה לי שפחות אנשים יתעצבנו מזה. אני רוצה לנצל את ההזדמנות החגיגית הזאת כדי להזכיר שאני לא הצבעתי לג´ון לנון, ואני מסרבת לקבל כל אחריות על המחדל.

למעלה