בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo70.gif

איזה חום, אה? איףףף , מתגעגעת לקצת גשם... אז ככה, הייתי פה בכל יום ויום, אבל לא יכולתי להגיב בכלל כי הניק שלי לא נקלט (בפורומים). בקיצור.... דברו אלי, מה שלומכם ?????????? מה זה השקט המעצבן הזה? עסוקים בניקיונות, אה???? וואלה גם אני ! טוב, אני חוזרת לאקונומיקה האהובה שלי ואתם... אל תיעלמו, ברור? יופי !

סמד13

New member
יום של ברכה ומה שלומך יפתי

אז תודה לאל נגמרו הנקיונות וגם הגב שלי
קיבלתי תותים שבצהרים ימצאו את עצמם עם סוכר על הגז ויהפכו לריבה כל שהיא נראה
היום קניות אחרונות מחר שטיפת בית אחרונה לכבוד החג היום נתחיל להכין את הטלה עם מרינדה ואת העוגת מוס ורק האובך הזה מה קורה אהההה איאפשר קצת גשם שנתחיל לנשום כמו בנדם סמדי שנושמת כמו קומפרסור תקוע

kdr

New member
איך שכחתי

במחירים המצחיקים של התותים לא הכנתי עדיין ריבה. תודה על התזכורת אגב, אני את הריבה מכין עם עלי סטיוויה במקום סוכר.

kdr

New member
סטיביה

הסבר מויקיפדיה בעיקרון זה צמח קטן ונחמד שניתן לגדל אפילו בחממה שלי (על אדן החלון קומה 7) משמש להמתקה במקום סוכר. חצי עלה מספיק לכוס. בעיקרון ניתן לחלוט אותו ולהשתמש בתמצית כמו סוכר נוזלי. לגבי החתימה, אל תמותי כל כך מהר, מי יקרא אותה ? שמעתי שבוע שעבר הרצאה של פרופ' קרסו, הוא הסביר שהאדם לא בנוי לאכילת ירקות.

סמד13

New member
תודה על ההסבר

אני מידי פעם אוכלת את האוכל של האוכל שלי סמדי

פנומן 72

New member
לפני כמה ימים הייתי בסופרמרקט

ראיתי איזו אחת קנתה רק חומרי ניקוי - יצאה עם שק של חומרי ניקוי. רחמים על העבדים האלה. ואני חשבתי שפסח זה חג החרות ...

noa555555

New member
לפנות ערב נעים לכולם../images/Emo13.gif

פה לא נקיונות , לא אקונומיקה ולא אמה. רק עצלנות מבורכת כרגיל
כל הבוקר היתה תקלת אינטרנט רחבת איזור, שגרמה לי לשקול אולי לשנס את מותני, אבל אחר כך התחרטתי חחח. יהיה טוב, מתי שהוא. עם הענין הזה. אולי גם אני אקנה שק חומרי ניקוי חדשים וזה יעשה לי חשק? מי יודע? בינתיים הילדים בחופשה, על כל המשתמע מכך , וזה לבד מוציא מספיק כוחות לבנאדם , לא??? לא מספיק?

פברואר2

New member
לילה טוב ../images/Emo70.gif

אני...עושה ניקיון של מילים יותר מידי מילים התאספו לי בזמן האחרון בחלל הפה אז מתמצתת: חג מופלא שיהייה לכם

למעלה