בוקר טוב

SpyKid

New member
מה שלומך, ולן-קון?

ולמה לא כתבת את החתימה ברוסית?

SpyKid

New member
הממם, לא ידוע לי על אחד כזה.

משום מה הייתי בטוחה שאפשר לכתוב בכל שפה שהיא בחתימה, רק שאם אין במחשב מסוים קידוד שלה היוזר פשוט לא יוכל לראות את האותיות אלא יראה מלבנים ריקים
איך מתקדמת למידת המתמטיקה?

../images/Emo7.gif

סיפור קצת ארוך, אבל בסוף, לאחר בדיקה מדוקדקת של ספי הקבלה, החלטתי ללכת בכיוון קצת אחר.. איך הולך בטכניון?

SpyKid

New member
../images/Emo12.gif ספר! (אפשר בפרטי)

הולך מצויין, הלימודים מאוד מעניינים!

SpyKid

New member
משולב ../images/Emo13.gif

(אפשר להשלים כמה קורסים אח"כ ולקבל שני תארים נפרדים, אבל הבנתי שזה לא ממש כדאי למי שמתכוון להמשיך לתארים מתקדמים).

באמת?:-O

את היחידה שאני מכיר שתכלס מרוצה מהלימודים בטכניון.. ולגביי- אחרי בדיקה מדוקדקת, ראיתי שאני צריך ציון ממש ממש גבוה ב5 יח"ל להשפעה רצינית על הממוצע. והבעיה שלי ממש ממש אין משמעת עצמית, ויש ממש ממש הרבה חומר שצריך ללמוד, ובגלל שאין גם ממש הרבה זמן עד אז, החלטתי לבדוק אלטרנטיבות. וראיתי שלשפר תנ"ך, הסטוריה ב' ואולי (דגש על אולי..) את 04, יכול להקפיץ לי את הממוצע בדיוק באותה מידה כמו ציון טוב ב5 מתמטיקה. מסקנה-לשפר אנגלית ל97+, תנך והסטוריה ל87+ (ישרפו המורות עם ציוני ההגשה שלהם), ואולי 04 במתמטיקה (למתמטיקה, האמת, אין לי ממש כח..). וכמובן, לגשת שוב לפסיכו' באפריל ולקוות שהפעם לא אפשל
.

g I L 20

New member
אתה יודע מה אתה רוצה ללמוד?

כי אחרת לרוץ להטריף ממוצעים ללא מטרה ברורה לא נראה לי הכי חכם... :) בכל מקרה, תיקח בחשבון שספי קבלה משתנים ולא נטועים באדמת טרשים לנצח נצח עד עדים.

g I L 20

New member
אההה

משתתף בצערך... לפחות אתה יודע מה אתה רוצה, זה *קצת* יותר חשוב לדעתי :) בהצלחה ! אתה תהנה מאוד בלימודים, אז עכשיו קצת פחות, לא נורא, עוברם את זה. :)) לילה טוב

אהנה מאד??..

וגם לגבי יודע מה רוצה. אני סגור רק לגבי חוג אחד, אבל משהו כל הזמן מושך אותי לדו חוגי.. בכ"א, תודה, לילה נהדר

g I L 20

New member
דו חוגי!

(!!!!!) כן, תהנה מאוד ! האוני זה מקום ... אוי... זה מקום..... טוב :) ! או הטכניון :) בבקשה

למעלה