בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo66.gif

חבל שאין לי אפשרות לצרף שיר מהעבודה :( אז פרס למי שמצרף ראשון את שיר הנושא מהסרט 'גריז' שבוע טוב ונתראה בשישי

r o n i t 3 7

New member
בוקר טוב

יש אפשרות לקבל כוס אחת להתעוררות - ככה על הבוקר...:)) אני את הבוקר אוהבת לפתוח עם pink floyd - wish you were here כי ככה קל לי יותר להתעורר בבוקר !!

א פרסקי

New member
גריז פינק פוליד בוקר טוב ../images/Emo140.gif

בטוח שהלכתם לישון ? תתחילו בעדינות במוזיקת רקע ומעליות

רק שיר

New member
בוקר טוב

מה יש בשישי?
עוד לא התאוששתי מיום האתמול.. אני צריכה מס'ז בידיים מיומנות. והנה השיר לבקשתך . ממני "רק שיר"

עצור! נפגשים ביום חמישי ולא בשישי../images/Emo72.gif

אני לא כל כך ישנתי הלילה כי הבכור לא הרגיש טוב, אבל מחכה לי ערב מעניין ולכן אני במצב רוח טוב

רק שיר

New member
גם אני לא ישנתי../images/Emo122.gif

שני הילדים עם חום בגלל שהשתוללו מדיי בבריכה.
תהני היום בערב
ודווחי לנו:).

זה לא אני

הפולניה/רומניה/בלונדה מזמינה מקום לשישי <ביוזמתה-זה כתוב איפשהו... :)> - וזה מתאים יכולה להיות התארגנות גם לחמישי וגם לי חסרות שעות שינה

חמישי מכמה סיבות

1. "והלאה" במרכז ותוכל להצטרף אלינו 2. בסופ"ש אנחנו בצפון (אנחנו = והלאה, אבי, שירשירית, נעה, אני, כל הילדים וכל מי שרק ירצה להצטרף מהפורום
).

רק שיר

New member
../images/Emo68.gifבשישי

אני במרחק שווה מהמרכז ומהצפון.
איפה אני ? אך אני בלי הילדים, מי יקבל אותי בלי?

שרשירית

New member
גמאני אין בעיה

גם ככה כל השבוע כולל שישי-שבת אני עם הצוציק, אז לסנג'ר את אמא אני בכל זאת אצטרך - אז??!! מה שתחליטו אני אתכם!

בוקר טוב לכם מקסימים! נכון שבאיחור אבל...

היה מטריף ביום חמישיש שעבר!חבל על הזמן ממזמןןןןןןןןןןןןןןןן!ומי שלא בא הפסיד ואו ואו! מה מתוכנן ליום שישי? ספרו ספרו? למה בסוד? ומי שחשוב שאפשר לבלות רק בתלאביב................כדי שיתעורר אחרת ימשיך לפספס...וחבל! שבוע נפלא ומתוק לכולם! ניפגש בקרוב!!!!

א פרסקי

New member
אני בעד שישי

חמישי אני עם הילדה ואני רוצה להיות איתה מעט ולהקדיש לה זמן איכות

למעלה