בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

רק היום גיליתי את הפורום הזה...וכבר יש לי שאלה. (בעצם 2...
) ריח טוב בבית - איך עושים את זה? כרגע אני משתמשת בבקבוקי ריח (עם הנוזל ומקלות העץ שהופכים) שנמצאים אצלי בכל פינה, אבל הם לא מחזיקים מעמד הרבה זמן, ולחללים גדולים (סלון) הם לא ממש אפקטיביים.אז איך שומרים על ריח טוב לאורך זמן שיהיה בכל הבית? שאלה שניה באותו הנושא: לפני כחודש קיבלנו מתנה מקסימה - שולחן כתיבה קטן עתיק, אמיתי. יחד עם העתיקות הגיע ריח - ריח של עץ, משולב בריח "ישן". הריח הזה מאד דומיננטי. למרות שכרגע הוא נמצא בחלל יחסית גדול, קשה להתעלם מהריח הכבד כשנכנסים לבית. יש מה לעשות? תודה לכולם, מקווה שאוכל לעזור בחזרה שבת שלום

דגיתי

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לריח טוב בסלון אני משתמשת במבער שמנים. שמה בו שמן אתרי (מהול במים) של לבנדר או מנדרין. מניחה את המבער במרכז הסלון והריח נהדר.

בעקבות המלצה שקיבלתי התחלתי גם להשתמש

כמעט על בסיס יום יומי בסנו מקסימה למייבש , הריח נפלא והעלויות הרבה יותר זולות מאשר כל מפיצי הריחות למינהם. מומלץ בחום

מה השימושים של סנו מקסימה למייבש

ואיך משתמשים כדי לקבל תוצאות יעילות? לגבי ריח טוב בבית שיש בו כלב אני משתמשת במבערים אם כל מיני ריחות של שמנים. למשל בשירותים מעל האסלה כל יום אני שמה מבער עם ריח ומדליקה את הנר, מעל הניאגרה, סוגרת את הדלת. ותענוג. כשנכנסים.בשאר הבית בכל מיני מקומות אני גם מפזרת מבערים.

תודה ../images/Emo140.gif

לגבי שטיפת הבית עם מרכך כביסה - נוסה, אבל לא עבד...הריח לא נשאר. לגבי המבערים - ינוסה. ושוב תודה ושבת שלום

למעלה