בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מה הייתם רוצים שיקרה היום בחייכם? מה אתם מאחלים לעצמכם?

היום

מה שרוצה: כתבתי מלא בספר היה יום מעולה!!! ממש טוב!!!! כל כך מרגש ופורה!

איזה יום../images/Emo9.gif

קצת שקעתי בתקופה האחרונה, היום זה היה יום של להוציא את הראש מהמים, לעשות למען עצמי, לנוח. היתה לי שיחה טובה עם אחותי במסנג'ר, קיבלתי כמה מיילים שעשו לי שמח, עשיתי יוגה, קראתי את "אהבת נשמה", אחרי יותר משבוע שלא הייתי מסוגלת לגעת בו, וזה עשה לי ממש טוב. התמקדתי באח שלי, חשבתי על כל האהבה העצומה שהוא העניק לי במשך השנים במעשים קטנים וגדולים. זכיתי. עשיתי כמה טלפונים שדחיתי, וקבעתי שיעור נהיגה (עשיתי הפסקה כמה חודשים, חוץ משיעור אחד. הגיע הזמן להזיז עניינים..) יום נפלא, ממש.

כיף לשמוע ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif

גם לי עושה תמיד מרגיע ונעים לקרוא בספר האחר "להיות העצמי הגבוה". זה ממש מאזן ומחבר לעצמנו

הי מיכלי נעלמת...

טוב עכשיו כבר לא בוקר... אבל מה שהיתי רוצה שיקרה בחיי זה רק בריאות ואושר=) ואהבה כמובן אם אפשר.

היה לי יום מופלא ../images/Emo2.gif

ישנתי טוב בלילה
בצהריים ישבתי חבר בקפה לנדוור ועבדנו על שפע ודברים אחרים. שעה וקצת אומנות היכולת. שיעור הילינג מדהים ברמות על שבו השתפרתי בראיה אנרגטית ועשיתי כל מיני מדיטציות מגניבות. נראה לי שראיתי סוג של ביצה אנרגטית
באחת המדיטציות. אחלה יום

הי מה שלומכם????

אני די סחוטה...:( יש לי חום והמצב ממש מגעיל כנראה זה ממזג האויר המשוגע.. מקווה שעובר עליכם יום טוב ופחות חמים... חיבוק...!

אתה באמת אוהב

את האובך הזה?...בעע לא יודעת איפה אתה גר אבל אצלינו היתה לא מזמן סופת חול...הכל היה צהוב ומגעיל. עכשיו עוד בסדר לעומת אתמול בלילה שירד גשם. החום והקור האלה מבלבלים את המערכת החיסונית שלי לא נעים במיוחד. העיקר שהכל בסדר אצלך...:)

אני אוהב הכול ../images/Emo6.gif

העיקר שזה לא חורף
, גם אותו למדתי לאהוב בשנים האחרונות אבל הפייבוריט זה קיץ. בואי נגיד שאצלי יש חודשים של לחות מטורפת לחלוטין וגם עם זה אני מסתדר טוב יותר מאשר חורף
.

לי היה יום טוב! מאד מהנה ../images/Emo13.gif

והיה קטע שממש הלכתי בתוך סופת חול, לסדנה שהשתתפתי בה. זה היה כל כך חזק שאנשים כיסו את העיניים והלכו עם הראש למטה. מדהים. הדרך לסדנה היתה לפחות 15 דקות ושמרתי על העיניים בזמן הזה

למעלה