בוקר טוב

tutit1005

New member
בוקר טוב אוסה וכולם../images/Emo24.gif

אוסא נשמה איזה מפגש? מפגש פורום? ורק לידע שנירוששש אם חשבת שכל הלילה הדחתי כלים..אז ..ממש ממש לא הכל הוכנס למדיח..ועד שנגמרה פעולת הניקוי ..זללתי עוגות גבינה. ואגב משהו יודע מה עם רחלי? היא נעלמה קצת אמש.. וחברים שיהיה לכולם בוקר טוב ומבורך בוקר מקסים.. ברכה והצלחה.

בוקר טוב לכולם../images/Emo24.gif

דווקא יכול להיות מאוד נחמד מפגש, עם העוגות וכל העניינים
אם זה מתאים לכולם, אני מצטרפת... הילדים הלכו לבי"ס היום אז עכשיו אני עם הקפה הראשון של היום, מתפנקת.... אז שיהיה לכולם יום נפלא

ע ו פ ר ה

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo20.gifבוקר נפלא

אתמול שלחתי לדרך הזמנה למפגשי מדיטציה. החלטתי להתחיל במשהו חדש באמצע חודש מאי ואני פותחת קבוצות בוקר וערב למדיטציה. ובאשר למפגש - אשמח לבוא. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

בוקר טוב לכולם../images/Emo13.gif

יום באסה, המיגרנה חוגגת, בקושי על הרגליים. ככה זה מעבריי עונה. מפגש? נשמע סבבה, קדימה באמצע הדרך שיהיה נוח לכולם, צפונים ודרומים. עפרה, מתאים לי מדיטציה, הרבה המליצו לי, השאלה אם יש לי אפשרות עם פריצות דיסק.

ע ו פ ר ה

New member
אין בעיה

עם פריצות דיסק. צריך למצוא תנוחה שתתאים לך: או ישיבה או שכיבה. ומדיטציות יכולות להקל על הכאבים. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

גם על מיגרנה???../images/Emo6.gif

יאווווו איך יוצאים מזה? ועוד עם ילדים שרק צועקים ורצים בבית. טוב שהשבת בפתח, קצת מנוחה.

ע ו פ ר ה

New member
עם מיגרנה

אני חוששת שצריך לעבוד אחד על אחד. אני יודעת מאחרים שזה כאבי תופת ומה שצריך זה לסגור את התריסים ולעצום עיניים. אם תצליחי במצב הזה לדמיין שהראש שלך מואר באור מרפא, אפשר להוסיף צבע כחול, ופשוט לדמיין איך התאים אחד אחד נרפאים ומתרחבים. או אם יש לך דימוי כמו מה המיגרנה ואיזה דבר יכול למגר אותה ואז לדמיין את התהליך הזה. כשהראש כל כך כואב לפעמים אי אפשר לדמיין. אפשרות אחרת היא להחזיק את הידיים קצת רחוק מהרכות, נאמר 5-10 ס"מ, ולדמיין שהן מחזיקות כדור של אור והראש שלך נמצא בתוכו. תנסי את אחד התרגילים האלה ואני מאחלת לך רפואה שלמה. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

תודה לך עפרה../images/Emo140.gif

את יודע בקשר לרפואה אלטרנטיבית, יש לי קרובת משפחה שעוסקת בזה מעל ל30 שנה כבר. היא אמרה במיגרנה חזקה לוחצים חזק בין האגודל לאצבע מספר דקות, אני אמרתי לה תודה רבה עכשיו הלכה לי היד, חחחחחחחחח. וכשיש כאביי גב חזקים משפשפים בצד של כף הרגל, כמו מסא'ג. זה עוזר.

ע ו פ ר ה

New member
אני מכירה את הנקודה הזו

וחשבתי שאם זה לא עוזר, אז אחר כך עסוקים ביד הכואבת וכאב הראש עובר
מקווה שהיום את מרגישה טוב יותר באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

בוקר טוב עפרה../images/Emo140.gif

כן, היום כמו חדשה תודה. את מכירה טיפות פרופולי? היא המליצה לי על זה מאד, אבי לוקח כל הזמן. בכל אופן אף פעם לא האמנתי ברפואה אלטרנטיבית, אבל כשקרובת משפחתי באה יום אחד לביקור היא הביאה איתה מכשיר, העבירה אותו על כף היד ובאחת האצבעות זה ציפצף, היא אמרה לי יש לך בעיה רצינית עם המעיים, לכי להיבדק וטפלי בזה. אני עניתי לה, עזבי אותי משטויות, אני לא מאמינה בזה, לא עבר שבוע והגעתי לבית חולים עם בעיית מעיים ועברתי ניתוח, מאותו יום אני מקשיבה לה כמו טטלה, חחחח.

אוסה

New member
כמושבאתי , יאלה תתחילי לארגן

מפגש. (אפשר ביום חמישי בערב .

היי אוסה יקרה...

איזה מפגש מדובר. מאמי אשמח לדעת..ועם כן אני מאוד אשמח למפגש איתכם..מירן...

ע ו פ ר ה

New member
אנחנו הופכים את מפגשי הקפה

והעוגה הוירטואלים למפגש אמיתי. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

היי שבוע טוב לך עופרה..

נו מתי המפגש. ועל מה זה מדובר .רק אני לא יודעת..שבוע נפלאה לך..

ע ו פ ר ה

New member
מירני, אף אחד לא יודע

בינתיים אנחנו בשלב הפצת השמועות. כשיהיה מפגש כולנו נדע. בכל מקרה עד אמצע החודש אני עסוקה מידי לחשוב על מפגשים. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

למעלה