בוקר טוב

SILIVAS

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מה התוכניות להיום
לבעלי
יש היום יוםהולדת
אז זו התוכנית המרכזית
נראה מה עוד כשנגיע הביתה

התוכניות להיום

אחרי שכל השבוע לא עשיתי כלום אתמול הוספתי לזה גם לא לעשות את הכלום שכבר עשיתי והיום בבוקר קיללתי את עצמי על זה התוכניות להיום להחזיר את השיש למצבו הנקי לקפל כביסה לאבק סלון ולהפעיל מכונה כל דבר מעבר יהיה סבבה ו SILIVAS - מזל טוב ליום הולדת של הבעל

טליW

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לבעל שלך../images/Emo213.gif../images/Emo24.gif

iditush forever

New member
בוקר טוב (התעוררתי לפני שעה)

הספקתי להכניס מכונת כביסה אחת להפעלה, שתסיים אתלה את הבגדים בחוץ, מכיוון שיש יום יפה ואני רוצה לנצל את השמש הנעימה. היום נשארתי בבית, כי לא הרגשתי כ"כ טוב, התקררתי שוב פעם
, הוירוסים האלו לא רוצים לעבור לי. סידרתי את המטבח ואת החדר שינה, שטפתי כלים, אין תכנונים לנקיונות דרסטיים היום כי פשוט אין לי כוח! יותר מאוחר אני אבשל אוכל שיהיה מספיק ליומיים - שניצלים, אורז, קישואים ברוטב אדום, ואני רוצה להכין גם פשטידה כלשהי. נראה כבר איזה רעיונות יעלו לי בראש לפשטידה. כל הפרודוקטים מוכנים, אני רק צריכה להתחיל להכין, ברגע שיהיה לי כח. אז המשך יום נעים לכולם, ותהנו מהשמש

iditush forever

New member
כן בשמחה ../images/Emo13.gif

מתכון לקישואים ברוטב עגבניות - מצרכים: 4-5 קישואים גדולים יפים, חתוכים לפרוסות דקות אבל לא דקות מידי, על קליפתם. 2-3 עגבניות קצוצות לריבועים. בצל אחד קצוץ, 2-3 שיני שום קצוצות. שמן זית תבלינים - מלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה מתוקה, וטימין אם יש. רוטב סויה, כף בערך. רסק עגבניות (כמות של קופסא קטנה) וסוכר. אופן ההכנה - בסיר גדול מחממת שמן זית, אפשר גם שמן רגיל אם רוצים, אבל אני מעדיפה שמן זית. מטגנת בצל עד שקיפות, מוסיפה את השום לאחר מכן לטיגון קצרצר שלא ישרף. מוסיפה את העגבניות, רסק, טיפה מים, ונותנת לעסק להתבשל מס' דקות עד שמתרככות העגבניות ומתקבל רוטב. מתבלת קלות, מלח, פלפל שחור גרוס, פפריקה, טימין. מוסיפה כף של רוטב סויה, וכף של סוכר כדיי לשבור את חמיצות העגבניה. לאחר מכן, מוסיפה את הקישואים פנימה, שהרוטב כבר מוכן, מנמיכה לאש נמוכה, מידי פעם בוחשת, מכסה עם מכסה ונותנת לקישואים להתבשל כ-10 דקות עד שמתרככים אבל לא נהפכים לסמרטוטיים כאלו. לקראת הסוף, במידת הצורך, מתקנת תיבול, וממש בדקות האחרונות של הבישול מוסיפה עשבי תיבול קצוצים טריים - פטרוזיליה, שמיר וטיפה נענע, זה מוסיף המון. אם מדובר בארוחה חלבית, אני מגררת מעל גבינה בולגרית, אם ארוחה בשרית מגישה בלי כלום. בבקשה.

בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif

היום אני אכין שתי כובנה ואקפיא (לשבת
הזו ולשבת הבאה), כך שאוכל לנקות את התנור ולהכשיר אותו לפסח
. זהו, עכשיו, כשכתבתי את זה, ארגיש מחוייבת
, ולא אכנע לעייפות הנוראית שרק קוראת לי
ל-י-ש-ו-ן

למעלה