בוקר טוב איזה יום יפה היום
ט טל205 New member 20/3/07 #2 צהריים טובים אחלה יום חוץ מזה שמתחיל לטפטף כאן בצפון.. אבל זה עדיף על הקור..
R rcp4life New member 20/3/07 #3 יום מצויין לכולם!!! ותשתדלו לא לצאת מהבית יותר מידי יש את התרגיל הגדול הזה של המשטרה, וזה בכל מקום בערך ומלא בלאגן!
יום מצויין לכולם!!! ותשתדלו לא לצאת מהבית יותר מידי יש את התרגיל הגדול הזה של המשטרה, וזה בכל מקום בערך ומלא בלאגן!
מ מותר לי New member 20/3/07 #4 בוקר-צהריים-ערב טוב! ../images/Emo42.gif../images/Emo186.gif איזה יום יפה? הכל עננים, ערפל, וקפואאאא
נ נועה צמח New member 20/3/07 #5 בעעע כשיצאתי מהבית היה יום יפה, היה כ"כ יפה שלבשתי מכנס קצר וחולצה קצרה.. אח"כ חזרתי הביתה, החלפתי לבגדים ארוכים והלכתי לבחור שיחמם אותי כי קור זה לא כייף
בעעע כשיצאתי מהבית היה יום יפה, היה כ"כ יפה שלבשתי מכנס קצר וחולצה קצרה.. אח"כ חזרתי הביתה, החלפתי לבגדים ארוכים והלכתי לבחור שיחמם אותי כי קור זה לא כייף
מ מותר לי New member 21/3/07 #10 התכוננתי ../images/Emo6.gif כבר מהיום ישנן התפתחויות ובלי קשר- הראות היום דיי טובה (ואם תשתפר עוד קצת אני אוכל לראות את הגלים בעכו!) יום מקסים לכולם!
התכוננתי ../images/Emo6.gif כבר מהיום ישנן התפתחויות ובלי קשר- הראות היום דיי טובה (ואם תשתפר עוד קצת אני אוכל לראות את הגלים בעכו!) יום מקסים לכולם!
נ נועה צמח New member 21/3/07 #8 הבוקר הזה גם נראה יפה- השאלה אם הוא באמת יהיה ככה יום מקסים לכולם |עפה לצבא|