בוקר טוב שיהיה יום נפלא, וכמעט סופ"ש (ולא, לא רק בגלגלצ...)
E ebi83 New member 1/2/07 #1 בוקר טוב ../images/Emo42.gif שיהיה יום נפלא, וכמעט סופ"ש (ולא, לא רק בגלגלצ...)
מ מותר לי New member 1/2/07 #2 בוקר אור! ../images/Emo42.gif ולילה טוב מקושקוש שהלכה לישון עכשיו... מזל שנזכרה! אני צריכה רק לסיים לארוז ונוסעת להורים.....
בוקר אור! ../images/Emo42.gif ולילה טוב מקושקוש שהלכה לישון עכשיו... מזל שנזכרה! אני צריכה רק לסיים לארוז ונוסעת להורים.....
ב בוא שניה הרצגובינה New member 1/2/07 #3 בוקר טוב../images/Emo42.gif היום לי מבחן. מקווה שאני אעבור אותו ואפטר מהמקצוע שרודף אחריי - פיזיקה שיהיה לכולנו יום טוב.
בוקר טוב../images/Emo42.gif היום לי מבחן. מקווה שאני אעבור אותו ואפטר מהמקצוע שרודף אחריי - פיזיקה שיהיה לכולנו יום טוב.
B Barvazoom New member 1/2/07 #4 ../images/Emo57.gif../images/Emo87.gifבוקר אור../images/Emo87.gif../images/Emo57.gif בהצלחה למכבי, בבקשה שיהיה משחק שאפשר לראות אותו בלי להתבעס לכל הסופ"ש... ובכלל שיהיה חג שמח לכולם!
../images/Emo57.gif../images/Emo87.gifבוקר אור../images/Emo87.gif../images/Emo57.gif בהצלחה למכבי, בבקשה שיהיה משחק שאפשר לראות אותו בלי להתבעס לכל הסופ"ש... ובכלל שיהיה חג שמח לכולם!
א אגם מאוהבת New member 1/2/07 #6 בוקר אור! וחג שמח לכולם! למה חג? כי ביום שבת אנחנו חוגגים את טו בשבט.