בוקר טוב!!!

בוקר טוב!!!../images/Emo42.gif

למרות שעכשיו בכלל לילה...אבל בטח תקראו את ההודעה רק בבוקר- טז למה לא לנצל את זה ולאחל לכולם בוקר טוב ויום נעים?!?!? יו...לא הייתי כאן כבר מלא זמן! היו לי שבועיים כאלה עמוסים..וחוצמזה האינטרנט שלי החליט לעשות בעיות וסרב להתחבר כשהיה לי זמן. אז מה שלום כולם?ג´ס ריקי ניקולי מרינוש עזרא סערת רגשות ליאור...ואם שכחתי משהו אני מתנצלת מראש...
. אני רואה שיש המון חדשים- אז ברוכים הבאים!!!
היו לי שבועיים נורא עמוסים- אמא שלי הייתה בבי"ח ואבא שלי בחו"ל אז הייתי צריכה להיות איתה כל הזמן וגם לטפל באחותי הקטנה...למזלי עכשיו היא בסדר טפו טפו טפו
. בטח אף אחד לא זוכר, אבל לפני בערך שבועיים שהייתי כאן, סיפרתי לכם עם שהתלהבתי ממשהו שעבדתי אצלו- גדול ממני ב8 שנים הייתה לו חברה והוא כל הזמן פלירטט איתי? משהו זוכר?
טוב לא משנה...בכל מקרה- הוא נפרד מחברה שלו ויצאתי איתו פעמים....כמובן שרוב הזמן הוא פשוט ניסה להכניס אותי למיטה...ביררתי עליו ואמרו לי להזהר ממנו...בכל מקרה הייתי עולה על זה. אז אמרתי לו ביי ביי
...משום מה הוא התקשר אלי קודם.. ו...זהו בערך. אז שייהיה לכולם יום נעים

@@

New member
נרקיסייייייייי

בוקר אור מתוקה, כייף לראות אותך פה איתנו, אני שמחה שאמא שלך בסדר, החלמה מהירה. בטח שאני זוכרת את הבחור מהעבודה, את רואה יקירתי, למרות שהוא נפרד מחברתו הוא כנראה סתם מחפש בחורה לערב אחד, אני שמחה על החלטתך. מתוקה תשתדלי להראות יותר נוכחות. אוהבתתתתתתתתת אותךךךךךךך ריקי

GALI02

New member
בוקר../images/Emo42.gif

היי ריקי, נרקיס וכולם שיהיה בוקר טוב למרות הכל ועד כמה שאפשר. ריקי- הלוואי שהיה משהו שיכולתי להגיד שביל לעודד אותך אבל גם לי אין כבר מילים. מה שלומך חוץ מזה- יש חדש?(בקשר ל... את יודעת האקס המיתולוגי
) אני מקווה שמה שלא יהיה- לכאן או לכאן שיהיה לך רק טוב. נרקיסי- טוב לראות אותך כאן. אני שמחה שבסוף ראית עם איזה בן אדם יש לך עסק. ואני מצטערת אם נפגעת מזה ומאחלת לך שתתגברי ושתמצאי את החצי השני שלך(התפלקה פה גם משאלה בשבילי... את סולחת לי נכון?!
) אוהבת את כולכם
גילי

@@

New member
גילגולללל......

בוקר טוב מתוקה, נקווה לימים טובים יותר. (אני רק חוששת שאיזה מחבל יחדור למושב שלי) אבל יהיה בסדר. לגבי האקס, אין חדש תחת השמש הכל אותו דבר עומד / לא עומד במקום. מה איתך יקירתי? איך הלימודים? אוטוטו יש לך מבחן ואז את תהיה בחופש גדול. יום נפלאאאאאאאאא אוהבתתתתתתתת אותךךךךךךך ריקי

GALI02

New member
ריקוש../images/Emo141.gif

אני בסדר. אין חדש. כמו שאמרת שבוע הבא המבחן ואני בלחץ שחבל על הזמן... בקשר לחופש הגדול- זה אולי יישמע מפגר אבל אני קצת חוששת מהרגע הזה שפתאום כבר לא יהיה לי מה לעשות(אוקי אני אחפש עבודה אבל זה לא פשוט בימים אלו...). אם יש משהו שלא עושה לי טוב זה חוסר תעסוקה. טוב אני חוזרת לספרים
אה, ותפסיקי לחשוב כאלו מחשבות מפחידות,טוב? מה שצריך לקרות ייקרה ומה שלא - לא. בכל מקרה אין לך השפעה על זה אז חבל לבזבז אנרגיות שליליות ולחשוב על זה. (אולי קל לי לדבר ככה כי אני לא גרה באיזור מועד לפיגועים- אם יש כזה איזור בכלל- אבל בכל מקרה ככה אני חושבת)
גילי

@@

New member
גילגול, אל פחד

אני מאמינה שיהיה מה לעשות אחרי הפסיכו´, שבוע שבועיים את תהיי בחוסר מעש אבל לאט לאט תמצאי את מקומך, מבטיחה לך הכל תלוי בך. תחזרי לספרים, לימודים נעימים (אם יש דבר כזה)
ריקי

jess ועוד

New member
בוקר טוב

כמה זמן שלא היית פה איזה יופי לראות אותך שוב ואני שמחה לשמוע שאת איתנה בדעתך כלכבוד לך יום מוצלח ג´סיקה

בוקר...../images/Emo141.gif

אז עכשיו כשבאמת בוקר אני יכולה לאחל לכולם בוקר טוב ויום נעים! אותי סינג´רו לשמור על אחותי וחברות שלה במהלך החופש....גם זה עיסוק לא?!?
לגבי אותו בחור, לא רק שלא נפגעתי אלא להפך- האגו שלי חזר למקומו הטבעי (אני אחת שידועה כבעלת אגו גברי משהו...) סוף סוף ידעתי מול מי אני עומדת ולא יצאתי מטומטמת ונאיבית- די ניצלתי אותו, ואני מרגישה מ-מ-ש טוב עם זה! מה שכן, אני לוקחת הפסקה קצקצרה מכל מרוץ היציאות הזה- לפני שאני אאבד כל שביב אמון שנשאר לי במין הגברי.
יום טוב לכולם!

@@

New member
שום הפסקה...

ותפסיקי לדבר שטויות, להיפך את תמשיכי ותצאי ותכירי בחורים עד שתמצאי את האחד והיחיד.
ריקי

mariana

New member
שלום לך יקירתי

מה שלומך? סוף סוף חזרת אלינו. דבר ראשונה החלמה מהירה לאימך. דבר שני אני שמחה שזה ההחלטה שהגעת בנוגע לבחור, ובטח שאני זוכרת על מי את מדברת, אני לא שוכחת דברים מהר.
אז מה חדש אצלך? אצלי באופן כללי הכל ישן, למרות שישנם כמה תוכניות לעתיד הקרוב. אוהבתתתתתתתתת מרין

תוכניות?

בוקר טוב מרין! נו..אז מה התוכניות? שתפי,שתפי...
אצלי האמת שכלום לא חדש, הכל כרגיל... ולגבי ההפסקה- ריקוש יקירתי, זה בכלל לא דבר שלילי! כמו כל דבר אחר שעושים בהתמדה ובאינטנסביות...I NEED A BRAKE! כי בסוף ינאס לי מכל עסק היציאות הזה. פעם לפני דייטים היו לי פרפרים
(אין איקון של פרפר זה הכי דומה...)בבטן, לא הייתי מסוגלת בכלל לאכול
. היום זה כבר איבד את כל הקסם
שבעניין...זה הפך להיות נו...יאללה בוא נתקתק את כל הדייט הזה... לא נראה לי שככה זה אמור להיות
וחוצמזה ניסיתי לעשות עם חברה שלי מניין קצרצר של כמות האנשים שיצאתי איתם- איבדתי את עצמי אי שם ב30+...מבינה?
אז משום מה נראה לי שהפסקה קצרה תהיה חיובית... כמו החופש הגדול לדוגמא...

@@

New member
נרקיסית ../images/Emo142.gif

יש משהו בדברייך, אחרי שהצגת את הדברים, את צודקת, קחי פסק זמן תגידי לי, לאיפה אנחנו ממהרות? בת כמה את? 23 , איזה גיל מהמם ,מי חשב אז בגילך להיות עם חבר, אני נהנית וביליתי ועשיתי חיים משוגעים. תפסיקי להתעסק בזה כל היום, שנותנים למשהו שרוצים חופש ממחשבות ומעשים זה בא לבד, את תראי את זה. תצאי תבלי ותהני כל עוד את יכולה זה הזמן שלך !
ריקי

mariana

New member
היי נרקיסי

אני לא מבינה משהו? את נשמעת לי בחורה על הכייפק אז מה את צריכה את כל הדייטים, מילא אם היית אישה בת 30 או 40 שבאמת זה יכול לעזור, את צריכה להנות מהחיים שלך ואז זה יגיע בלי שתשימי לב מאיזשהו מקום. אני עוד שבוע טסה לארה"ב ומקווה שאני אהנה שם, אני באמת צריכה את החופש הזה לשכוח הכל, ואז יש לי יום הולדת אחרי כמה שבועות אז אני צריכה לארגן משהו, הרי אני מחליפה קידומת(אני יהיה בת 20) וזהו יש לי עוד כמה תוכניות שאני מעדיפה לשמור אותם לעצמי, כשזה יהיה בטוח אז אני אשתף אותכם. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

יפיופות...

ריקוש - אני בת 20 וחצי...(מה אמורים להגיד על החצי? לעגל למעלה או למטה?) וזה באמת גיל נחמד...הלוואי שהדאגות היחידות בחיים שלי יהיו רק לגבי בנים...(למרות שעכשיו נוספו עוד כמה בעיות...או יותר נכון התלבטוית לגבי מה בכלל בא לי ללמוד, ואיך לחסוך כסף לטיול של הקיץ...) מרינוש...איזה כייף לך! גם לי בא לטוס לארה"ב- אני מתכננת לטוס בשנה הבאה בסביבות חודש מרץ-אפריל- לטוס לניו יורק לאיזה חודשיים...ובקיץ הקרוב לטוס עם חברות לתאילנד...(נראה לי אני צריכה להתחיל לקבץ נדבות כבר מעכשיו
) מתי יומולדת?

@@

New member
כמה כסף את צריכה? ../images/Emo130.gif

מתוקה שלי, כל דבר יגיע, טיול לחו"ל יגיע, מה ללמוד? עוד תחליטי הכל האיזי, לא למהר , בת 20.5 ואלו הדאגות שלך? הלוואי עליי. אל תתדאגי יקירה הכל יגיע בזמנו. אוהבת ריקי

mariana

New member
נרקיסוששששששששש

יופי שאת חוסכת כסף, את לא צריכה לקבץ נדבות פשוט תאבדי קשה תקופה ארוכה ואז תהני. יש לי יום הולדת בדיוק עוד חודש מהיום ואני עוברת קידומת אבל הבאסה היחידה שאין לי אהבה ביום הולדת וזה כל כך מעצבן. לכי תדאי אולי עד אז יתפתח משהו. גם אני רוצה לטוס לתאילנד, אבל בחיים אמא שלי לא תסכים לי לטוס לשם, מה אגיד לך? מצד אחד אני מאושרת שאני טסה בפעם הראשונה ומצד שני אני עצובה שאהוב ליבי לא יהיה שם ללוות אותי או שלהביא לו מתנה, זה כל כך מעציב אותי. נראה כבר מה יהיה.

יותר מתנות בשבילך!../images/Emo8.gif

להפך- הרבה יותר קל לטוס כשאין אהבה\חבר- כי ככה אין למי להתגעגע...זה יכול די לקלקל טיול כשיש משהו שמתגעגעים אליו! לא ידעת שאחת ההנהות הכי גדולות בלטוס זה לפתח רומן זמני ומקומי?!? וחוצמזה ככה לא מבזבזים זמן וכסף על לחפש מתנות לחבר...
בקיצור...כיף לך!

mariana

New member
ואלה את צודקת

לא צריכים להיתגעגע, דווקא חשבתי על הרומן הזמני, אני בטוחה שאם ירצה זה יזרום הבעייה שאני עוצרת את עצמי, אבל שוב אי אפשר לדעת. אז איפה נעלמת? כל היום הזה?

למעלה