נ ר ק י ס י
New member
בוקר טוב!!!../images/Emo42.gif
למרות שעכשיו בכלל לילה...אבל בטח תקראו את ההודעה רק בבוקר- טז למה לא לנצל את זה ולאחל לכולם בוקר טוב ויום נעים?!?!? יו...לא הייתי כאן כבר מלא זמן! היו לי שבועיים כאלה עמוסים..וחוצמזה האינטרנט שלי החליט לעשות בעיות וסרב להתחבר כשהיה לי זמן. אז מה שלום כולם?ג´ס ריקי ניקולי מרינוש עזרא סערת רגשות ליאור...ואם שכחתי משהו אני מתנצלת מראש...
. אני רואה שיש המון חדשים- אז ברוכים הבאים!!!
היו לי שבועיים נורא עמוסים- אמא שלי הייתה בבי"ח ואבא שלי בחו"ל אז הייתי צריכה להיות איתה כל הזמן וגם לטפל באחותי הקטנה...למזלי עכשיו היא בסדר טפו טפו טפו
. בטח אף אחד לא זוכר, אבל לפני בערך שבועיים שהייתי כאן, סיפרתי לכם עם שהתלהבתי ממשהו שעבדתי אצלו- גדול ממני ב8 שנים הייתה לו חברה והוא כל הזמן פלירטט איתי? משהו זוכר?
טוב לא משנה...בכל מקרה- הוא נפרד מחברה שלו ויצאתי איתו פעמים....כמובן שרוב הזמן הוא פשוט ניסה להכניס אותי למיטה...ביררתי עליו ואמרו לי להזהר ממנו...בכל מקרה הייתי עולה על זה. אז אמרתי לו ביי ביי
...משום מה הוא התקשר אלי קודם.. ו...זהו בערך. אז שייהיה לכולם יום נעים
למרות שעכשיו בכלל לילה...אבל בטח תקראו את ההודעה רק בבוקר- טז למה לא לנצל את זה ולאחל לכולם בוקר טוב ויום נעים?!?!? יו...לא הייתי כאן כבר מלא זמן! היו לי שבועיים כאלה עמוסים..וחוצמזה האינטרנט שלי החליט לעשות בעיות וסרב להתחבר כשהיה לי זמן. אז מה שלום כולם?ג´ס ריקי ניקולי מרינוש עזרא סערת רגשות ליאור...ואם שכחתי משהו אני מתנצלת מראש...