בוקר טוב לכולכם, מה נשמע? אני מקווה שהכל בסדר. אצלי הכל רגיל ובסדר. סידייייייייייייי
S sidi New member 18/3/02 #1 בוקר טוב../images/Emo42.gif לכולכם, מה נשמע? אני מקווה שהכל בסדר. אצלי הכל רגיל ובסדר. סידייייייייייייי
בוקר טוב../images/Emo42.gif לכולכם, מה נשמע? אני מקווה שהכל בסדר. אצלי הכל רגיל ובסדר. סידייייייייייייי
ה החתלתול New member 18/3/02 #2 בוקר מצויין..... ../images/Emo13.gif שהייה לך ולכול המאוכזבים שיש בוקר נפלא עם המון הגשמת חלומות וללא אכזבות בכלל אייל
בוקר מצויין..... ../images/Emo13.gif שהייה לך ולכול המאוכזבים שיש בוקר נפלא עם המון הגשמת חלומות וללא אכזבות בכלל אייל
ב בחור 26 New member 18/3/02 #3 אצלי יותר טוב ! נרגעתי קצת מהמלחמות... רק משגע אותי שאנשים עושים שטויות בלי לחשוב... כנראה שבפסח אני יהיה באילת...נראה אם זה יצא לפועל !
אצלי יותר טוב ! נרגעתי קצת מהמלחמות... רק משגע אותי שאנשים עושים שטויות בלי לחשוב... כנראה שבפסח אני יהיה באילת...נראה אם זה יצא לפועל !
ס סערת רגשות New member 19/3/02 #9 כולם יהיו באילת בפסח... ../images/Emo13.gif והאילתים ננסה לצאת לחופשה ב-צ-פ-ו-ן
J jess ועוד New member 18/3/02 #4 הופה ....מישהו פה התפנה... איזה כיף לראות שוב בוקר טוב ממך מה קורה מה נהיה איפה היית?????
@ @@ New member 18/3/02 #5 בוקר אוררררררררר מה שלומכם מתוקים שלי? מצב הרוח קצת ירוד בגלל כל מה שקורה, אבל אנחנו משתדלים להמשיך הלאה. שיהיה יום נפלאאאאא לכולם אוהבת ריקי
בוקר אוררררררררר מה שלומכם מתוקים שלי? מצב הרוח קצת ירוד בגלל כל מה שקורה, אבל אנחנו משתדלים להמשיך הלאה. שיהיה יום נפלאאאאא לכולם אוהבת ריקי
S sidi New member 18/3/02 #6 ../images/Emo13.gif במשך היום לא תמיד יוצא לי להכנס, אז אני משתדל בבוקר לפני הבלאגן של היום להכנס ולראות מה נשמע, רק שלפעמים גם זה לא כל כך מסתדר אבל אני תמיד פה!!! מה איתך? יש חדש? סידיייייי
../images/Emo13.gif במשך היום לא תמיד יוצא לי להכנס, אז אני משתדל בבוקר לפני הבלאגן של היום להכנס ולראות מה נשמע, רק שלפעמים גם זה לא כל כך מסתדר אבל אני תמיד פה!!! מה איתך? יש חדש? סידיייייי
M mariana New member 18/3/02 #8 היי סידי לא יפה להשאיר הודעות ככה ולהיעלם. לא נורא אני מאחלת לך יום טוב ועבודה נעימה אוהבת מרין