בוקר טוב

ZAHAV2006

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אני קמתי היום מאוחר מהרגיל כי אני מרגישה לא טוב!הגרון כואב לי מאוד...ואתמול היה לי חום קצת,אז אמרתי שאתן לעצמי עוד שעת שינה ואולי זה ייתן לי עוד אנרגיה להתחיל את היום! מקווה שהיום הזה יעבור לי בקלות ובמהירות,שלא אספיק להגיד ג'ק רובינזון וכבר תגיע השעה ללכת....לחדר הכושר! דרך אגב,ירדתי חצי קילו וזה מעודד,רק שצריך לעשות יותר ממה שאני עושה! מקווה שאתם מרגישים טוב היום!!! ספרו חוויות ,הרגשות ועוד... שיהיה יום טוב

ZAHAV2006

New member
בהמשך להודעה הקודמת...

אתמול היה לי ראיון עבודה,ובסוף החלטתי לרדת מזה-תוך כדי שהלכתי לשם,כי זה נמצא באיזור ממש לא טוב(צריך לעבור סמטאות מפחידות כאלו,והיום עם בני סלע שמסתובב בחוץ,זה לא בריא!)וגם לא היה נשמע לי נורמלי המקום כל כך,זה נמצא בבית פרטי...לא יודעת תחושת בטן כזו!אני גם בהתלבטות נוראית אם ממש לחפש עבודה או להמשיך פה ולהתמודד,כי יש מחשבות על הרחבת התא המשפחתי,ומישהי אמרה לי שלא כדאי שאעזוב עכשיו אם זה התוכנית שלי...מה אתם אומרים? מה אתם מציעים לי לעשות???אני ממש לא יודעת מה לעשות,צריכה הכוונה...אולי מישהו מכם היה במצב כזה? אשמח לשמוע מנסיונכם... טוב,אני חייבת להתחיל לעבוד היום,אז אחזור אליכם יותר מאוחר... בי בינתיים ושיהיה אחלה יום!

tutit1005

New member
זהב היי

תרגישי טוב חמודה תהני יש יום מקסים בחוץ שבי בשמש ולכי אחר כך לחדר הכושר. תנצלי את היום הרבה בריאות מתוקה תותית

היי zahav

זרמי עם תחושות הבטן שלך, אם את רואה שיש ביכולתך להתמודד בעבודה הנוכחית תתמודדי. קל מאד לברוח מבעיות, קשה לפתור, אבל לא תוכלי כל החיים לברוח, את חייבת ללמוד לפתור בעיות ולא לברוח מהם. כמו שאמרה תותית, יום יפה בחוץ, חייכי כמו השמש, תראי שכל השאר סתם חארטה שעוברת מהר.

ZAHAV2006

New member
את ממש צודקת רחל...

אני גם חשבתי על זה שלא אוכל להמשיך לברוח כל חיי ולפנטז על מקום מושלם,אבל כמובן שהכל תלוי במצב,אם הוא נסבל או הופך להיות בלתי נסבל! אני צריכה לעשות טבלת חסרונות יתרונות ולראות למה משקל כבד יותר. תהני מהיום השמשי הזה בי בי

ZAHAV2006

New member
תודה על העידוד חמודה...אבל

אין לי כל כך את האפשרות לעשות זאת...עליי לעבוד YOU KNOW ... הלוואי והייתי ככה משוחררת לעשות מה שבא לי! האמת אני מרגישה זיפת כרגע אבל מקווה שהמצב ישתפר,אולי אלך לרופא שיבדוק את הגרון שלי. שיהיה לך יום מקסים ומקווה שלך יש את האפשרות להנות כך מהשמש
תחשבי עליי אם כן! בי בי

למעלה