בוקר טוב

mariana

New member
היי נרקיסי

באמת יש לך בעייה רצינית. אנחנו בלי עין הרע משפחה גדולה ומאוחדת, אבל היום אני הולכת לחתונה של חברה שלי, שיש לה עדיין חלב על השפתיים וכבר מתחתנת. אני שמה חצאית מיני עם פטח נעלי מגב גבוה וחולצה יפה, הנעליים והחולצה בצבע כמל. איך זה נשמע? לא זנותי? באמת בקשר לבחור תבדקי את השטח ואז תדרכי עליו. שיהיה לך בהצלחה.

לא...../images/Emo68.gif

לא נשמע זנותי בכלל....איזה כיף לך! חתונות זה כיף. וחוצמזה תמיד יש אנשים חמודים!

@@

New member
נרקיסי......

תודה נשמה את צודקת אם אתם לא איתי אז מי כן? לגבי הבחור, בואי נעשה חושבים למה הוא התקשר? אולי כי שעמם לו? אולי הוא מחפש ריגושים בחיים? אז יקירתי את ממש לא הכתובת, את ראויה לגבר שיעניק לך אהבה טהורה ומלאה ולא בחצי משרה, את לא מאהבת של אף אחד. ואם הוא מחפש אוזן קשבת שיפנה לפסיכולוג! מובן? אני מבקשת ממך לרדת ממנו, שיחפש בחורה אחרת. אוהבבתתתתתתת ומלאאאאא חיבוקיםםםםםם אוהבת ריקי

mariana

New member
נשמה

חזרת איזה יופי גם אני מנקה את המשרד מדי פעם מייאוש. אז מה חדש אצלך? את יודעת היתכתבתי עם מישהו בצ´ט הוא נירא מה זה חמוד כי הוא שלח לי תמונה. אבל יש פה באסהההה יחידה. שהוא מזל תאומים. אוףףףף למה זה קורה לי? אם תרצי אשלח לך את התמונה אבל תשאירי לי את המייל שלך. אוהבת מרין

@@

New member
מרינוששששש

אז מה אם הוא מזל תאומים, כל האצבעות שוות????? ואם הוא בחור נחמד, תפסיקי עם שטויות ותזרמי עם מה שיש. המייל שלי [email protected] תשלחי לי, התגעגעתי אלייך. אוהבתתתתתתתתת ריקי

golem

New member
מרינגוש ../images/Emo13.gif

חמודה שלי - אם אני ישמע שאת פוסלת מישהו בגלל המזל שלו - אני יכעס.. - חומד עם לכ הכבוד לעולם המזלות - זה לא מדע של 100 אחוז. שאלה לי אלייך - לפי מיטב ידיעתי בעולם המזלות גדי ובתולה מתחברים יופי - נכון??? אז איך זה שלא הצליח לי כזה קשר... מרינגו אל תפסלי או תקבלי אוטומטי אנשים עפ"י המזל שלהם... תחקריאותם - תתהי על קנקנם ואז תחליטי.. חוללללללללללללללההההההההה עלייייך

למעלה