בוקר טוב

GALI02

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אבל באמת בוקר טוב שיהיה לנו. החלטתי שהיום הולך להיות לי אחלה יום ולא מעניין אותי מה ייקרה. מצידי שהשמיים ייפלו. די נמאס לי להיות מדוכאת רוב הזמן אם זה בגלל דברים שעוברים עליי(שדרך אגב, עוד לא ממש התגברתי עליהם) או אם זה בגלל כל המצב הזה במדינה שכבר באמת עובר כל גבול. אז מה אתם אומרים, אולי תצטרפו אליי?
גילי אני כבר מרגישה יותר טוב!!!

בוקר טוב../images/Emo13.gif

אני מסכימה....או לפחות יכולה לנסות (
).... בדיוק חזרתי מבדיקות דם- כאלה שמצריכות צום...ואכלתי עכשיו ארוחת בוקר כייפית כזאת, של ילדים- שוקו ולחמניה...
. אבל גם לי יש מצב רוח נחמד...אתמול באמצע הלילה קיבלתי טלפון שמאד חיכיתי לו....
... שייהיה לנו יום נעים
שקט
ורגוע
´ת,

@@

New member
בוקר לכולם

הייתי שמחה להצטרף אליכם, אבל אני פשוט לא יכולה, המצב מאוד השפיע עליי, אתמול הייתי באפיסת כוחות ומהפחד קמתי עם גב תפוס, השתדלתיי להתחיל את הבוקר עם
במרפסת, עשיתי מדיטציה אבל שום דבר לא עוזר, אני עוברת בבוקר ממקום הפיגוע ואני מקבלת בוםםם כל פעם מחדש. מאוד קשה לי אבל אנחנו חייבים להמשיך הלאה. יום נפלא לכולםםםםםםםם
ב-
ריקי

mariana

New member
ריקי בוקר טוב

על איזה מצב את מדברת? חוץ מזה מה שלומך? אני רואה שניכנס לזה קשה, מדיטציות, עשית אתמול תיקשור? הצלחת? את יודעת קיבלתי תשובה מפאול כנסי ותראי, הייתי מופתעת, עד עכשיו אני בשוק. הוא אמר לי את אותם הדברים שאמר לי הרב שהייתי אצלו לפני חצי שנה. הרב אמר שאני והוא לא מתאימים, רק אם נקים בית המצב שלנו יכול להיות להיסתדר. אני בדיוק במצב ההפך משלך. את רואה מה זה? אני כבר אתקשר אלייך היום. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מרין

@@

New member
מרין יקירתי

בוקר אור ושמח רגוע ושלו וכל מה שתבקשי הבוקר הזה הלוואי שיתגשם. (סתם כזה בא לי לברך אותך אולי כי אני אוהבת אותך). אתמול לא עשיתי תקשור הייתי בדאוןןןןן רציני, ב-7 בערב הלכתי לישון. חמודה ראיתי את התגובה של פאול, קולע בול ! אז מה את אומרת? יש עדיין ציפיה???? היום בבוקר שירה (חברה שלי שילדה) התקשרה אליי ואמרה לי שאחרי שהלכתי אתמול ישי בא, את מבינה? כנראה מישהו מלמעלה לא רצה שניפגש ואני שמחה על זה, חוץ מזה נקווה לטוב יום נפלא אוהבת ריקי

mariana

New member
גם אני אוהבת אותך

למה לא היה לך מצב רוח? זה היה קשור לפיגוע? או שסתם היית עייפה? ואי איזה מזל שלא ניפגשת איתו, מה היית אומרת לו? באמת הכל מלמעלה, כשאנו מחליטים ורוצים משהו אז אלוהים לצידינו. מה אני אגיד לך, אני לא יודעת אם אני חיה בציפיה, אבל עדיין ישנה תקווה, הרבה אנשים אומרים שאולי הוא ואני ניהיה ביחד בסוף, אני יודעת שאם אנחנו ניתחתן אז יהיה בסדר, למה אני מכירה אותו מספיק טוב כי אני יודעת שהוא בחור אחראי ואל מפחד ממחוייבות, ומשפחה אצלו זה דבר ראשון, אבל עד שצריכים להגיע לשם צריכים לעבור הרבה מכשולים. אני כבר מחכה למחר. וחוץ מזה היום יש לי חתונה לחברה שלי שכל החברים של אריאל יהו שם, הוא לא יבוא למה הוא והיא בכאסח. אז אני הולכת לדפוק הופעה. אני מאחלת לך יום נפלא, עם הרבה אנרגיות חיוביות וכוח להמשיך ולראות רק את הטוב. אני אוהבת אותך מאוד אז אני באמת מאחלת לך שיהיה לך טוב בחיים, את יודעת אפילו כשאני סתם מדברת מדי פעם עם אלוהים תמיד את מעורבת בשיחה שלי איתו, כשאני מבקשת לעצמי משהו טוב אני מבקשת גם בשבילך.
מרין אגב מה קורה עם שיר?

GALI02

New member
ריקי../images/Emo23.gif

רק רציתי שתדעי שאת לא היחידה שמרגישה ככה. אני יודעת שזה לא מעודד אבל לפחות אנחנו בעסק הזה ביחד. קבלי
גילי

GALI02

New member
נרקיסי

אחלה. אני ממש שמחה בשבילך שיש לך מצב רוח טוב. אז תגידי, מי התקשר אלייך אתמול? אני מבינה שזה מישהו ולא מישהי אז קדימה תשתפי אותנו...סתם רק אם בא לך שיהיה לך המשך יום טוב
גילי

mariana

New member
היי גילי

מה שלומך? גם אני מצטרפת אליך, למרות החום האימים בחוץ אני משתדלת להיות רגועה היום, וחוץ מזה החברה שלי מתחתנת היום אז אני הולכת לדפוק הופעה של החיים. אגב החברה שהיא מתחתנת היא כולה בת 20 ולבעלה היום אפילו אין 21. אז איפה יש להם למהר, לפחות שתסיים את השירות שלה. אך זה כל כך מפליא אותי. אז יום נפלא
אוהבת מרין

GALI02

New member
מרין../images/Emo141.gif

את צודקת. גם לי לא ברור העניין הזה של לרוץ להתחתן. אני בת 21 ואין לי מושג עדיין מה אני רוצה מהחיים שלי. אז ממש קשה לי להבין בנות שלוקחות כזאת החלטה גורלית בשלב כל כך מוקדם בחיים שלהן. בכל אופן- שיהיה להם במזל והיו דברים מעולם ככה שתמיד יש סיכוי שזה יצליח. שלומי בסדר- כמו שאמרתי אני מנסה לשמור על מצב רוח טוב למרות שבזמן האחרון ממש קשה לי בעיקר בגלל דברים שעוברים עליי(או לא עוברים תלוי איך מסתכלים על זה) אבל באמת נמאס לי להתלונן כל הזמן. אז שיהיה לך אחלה יום. תעשי חיים בחתונה
גילי

mariana

New member
היי גילי

מה באמת עובר עלייך, ולמי זה קשור? תגידי כבר עשית פסיכו´? אם כן איך היה? סליחה על כל כך הרבה שאלות. את יודעת גם אני הייתי צריכה להיות נשואה היום ואפילו עם ילד,הייתי אמורה להיתחתן בגיל 18, אבל עצרתי את זה בזמן. אוהבת מרין

GALI02

New member
מרין

טוב אז ככה: המבחן שעוד שבועיים וחצי(
) מה שעובר עליי לא קשור לאף אחד חוץ מלעצמי. אני חושבת שתפאום הבנתי שאני צריכה להתחיל לקבל החלטות לעצמי, לקחת שליטה על החיים שלי ולהתחיל לגרום להם להיראות אחרת כי בתכלס לא טוב לי כרגע. (נשמע מתוסבך, אני יודעת, אבל ככה אני- מתוסבכת לפעמים. קשה לי לקחת דברים בקלות, לזרום כמו שאומרים.) תגידי איך בכלל התגלגלת לכל הקטע הזה של חתונה בגיל 18?(אני מקווה שאני לא מחטטת יותר מדי) בכל אופן אני שמחה בשבילך שהצלחת לעצור את זה כי בסוף היית מתעורררת בגיל 22 ושואלת את עצמך לאן החיים שלי נעלמו? טוב חמודה אני צריכה לזוז(יוצאת קצת להסתובב נעים בחוץ)
גילי

golem

New member
איך להסתובב??

כשיש לך מבחן עוד שבועיים?? נראה לך הגיוני?? האמת סתםסתם - תהני בשמש - יש שמש מדהימה בחוץ - ממש תענוג!!

משוגעים!!!../images/Emo12.gif

לא רק שאין שמש יפה בחוץ גם יש אולי מליון מעלות!!! מינימום אמצע אוגוסט בחוץ!!! גילוש- הטלפון שקיבלתי הוא מאותו בחור שכתבתי עליו לפני שבוע בדיוק...וכולם כאן טענו שחבל לי להסתבך איתו. יש לו חברה חודשיים...אבל הוא במשך כל השבוע לא הפסיק לפלרטט איתי... יום שישי הייתי אמורה לראות אותו איפה שעבדתי- אבל בסוף הוא לא הגיע. שקלתי לצלצל אליו לבדוק שהוא חי (במצב של היום...כבר אי אפשר לדעת. סתם, סתם הומור שחור ולא מצחיק...), אבל חברות שלי שכנעו אותי שלא לעשות את זה כי לא מגיע לו....אתמול ב1 בלילה הוא נזכר לצלצל....שיחת ליליה כזאתי, של מתחת לשמכה- השיחות הכייפיות האלה, אבל בשלב מסויים אבא שלי התעצבן שאני מדברת בטלפון בשעות כאלה (אוף חייבים לעזוב את הבית...)אז נאלצתי לקטוע את השיחה- אמרתי לו שייתקשר אלי מחר... זה מזה מוזר- כי זאת הייתה שיחת חברה\הכרות...בשלב מסויים רציתי להיות ישירה ולשאול אותו למה הוא התקשר...ומה עם חברה שלו- אבל לא היה לי אומץ...פחדנית שכמוני
... בכל מקרה זה הסיפור. מרין... מה שלומך מתוקה? איזה כיף לך שאת הולכת לחתונה- הייתי כל החיים שלי ב2 חתונות... ריקוש נשמתי...אני מקווה שתרגישי טוב (לפחות מבחינה גופנית.. לגבי הנפשית- אני מבינה אותך לחלוטין...) קבלי
אולי זה יעזור... המשך יום נעים לכולם...

mariana

New member
נריקיסי

מה שלומך? רק פעמיים בחיים שלך היית בחתונות? בלי עין הרע יש לי משפחה גדולה, גדולה זה לא מילה ענקית
אז לפחות יש לנו איזה 10 ארועים בשנה אם לא יותר. אני חושבת שאת צריכה לברר את הנושא הזה עם הבחור,כל הקטע הזה נשמע לי חשוד. לא יודע למה, נראה לי הוא מנסה להשיג משהו, ולצערי הוא מצליח. קודם כל תבדקו את העיניינים ואז תחליטי, תשקלי כל דבר. שיהיה לך בהצלחה. רגע הוא התקשר היום? אוהבתתת מרין

@@

New member
חולה על כולכםםםםםםםםםםם

מספיק לי להכנס לפה ולראות את כל העידודים של כולכם זה כבר עושה מצב רוח מרומםםםםםםםםם. אז ככה, גילי, לא נורא עוד שבועיים וחצי ואז את חופשיה. מרין חולה עלייך ותודה על הכל. נרקיסי, לאיפה את רוצה להגיע עם בחור שהוא כבר תפוס? עזרא תודה רבה שאתה עושה טובה ומזיז את התחת שלך לפה אבל אני חולה עלייך. יום נפלאאאאאאאאא לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מרוב ייאוש ניקיתי את כל המשרד , צריך להוציא קצת עצבים על מישהו! חולהההההההה עליכםםםםםםםםםםםםם שלכם ריקי

golem

New member
דאבל שטרודל יקרה שלי..

זו אזהרה אחרונה בהחלט לפני שהדם העירקי שלי באמת עולה לראש.. חמודה.. חולה עליייךךךךך

יש לי בעית כותרות...

אני אף פעם לא יודעת מה לכתוב בכותרת... מרינוש...לא רק שאין לי משפחה גדולה...אנחנו גם לא ממש מאוחדים, ומבחינת חברים של ההורים- רוב הילדים שלהם בגילי- אז הם עדיין לא התחתנו...נו אז מה את לובשת היום בערב? ריקוש מתוקה...אם לא אנחנו נעודד אותך אז מי כן??? לגבי הבחור...אני לא רוצה כלום- אני רוצה לדעת מה הוא רוצה ממני...תסכימו איתי שזה מאד מוזר שהוא מתקשר אלי באמצע הלילה ולא לחברה שלו... טוב, נראה אם הוא ייתקשר היום (דווקא בא לי...
) הלוואי וייהיה לי מה לעדכן אותכם... מלא נשיקות וחיבוקים

למעלה