בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo42.gif

חוזרת לשיגרה אחרי כמה ימים שלא עבדתי... בעלי חזר מחו"ל באמצע הלילה ומאז אני ערה. העייפות מצטברת גם נפשית וגם פיזית, כל כך קשה עם אהבה אבל אהבה אי אפשר איתה ואי אפשר בלעדיה!

tutit1005

New member
בוקר טוב ומבורך

לחזור לשיגרה זה דבר טוב..[לפעמים] ואת צודקת ..האהבה יכולה להוציא מהדעת..ולשבש את החיים אבל האם נוכל להתקיים בלעדייה?! שיהיה יום טוב לכלום בשורות טובות גם אוהבת תותית.

ZAHAV2006

New member
בוקר טוב ומלא אור../images/Emo42.gif

אז זהו,שקמתי היום ממש על צד שמאל...כל הגוף כואב לי...יש דגל אדום...ועייפות כרונית! כמו כן,היום אני לבד במשרד,ומצד אחד זה אחלה,כי יש לי יותר אפשרות לכתוב לכם!אבל מצד שני קשה לי יותר מבחינה נפשית,כי אני "לבד" בשדה הקרב! וכשאני אומרת שדה קרב אני לא ממש מגזימה,תאמינו לי! התקשורת פה עם האנשים ממש לא תקשורת,ואני מבחינתי תמיד מראה חיוך ונחמדות אבל לא תמיד מקבלת בחזרה(לרוב לא)! יש גם מישהו שהסתכסכתי איתו כי הוא חשב שמותר לו הכל ולהגיד הכל,והוא ממש עבר גבול אדום!ולכן אחרי שראיתי את הצד השני שלו,החלטתי להתנתק ממנו מהר!כי זה קשר חולה...ואני לא צריכה ידידות כזו! בכל אופן,אין פה הרבה אלטרנטיבות נורמליות ואלהים יודע איך אשרוד במקום כזה? אני יודעת שאני נשמעת פסימית וחוזרת על עצמי,אבל זה ממש מקונן בי יום יום,וזה המקום היחידי שאני יכולה להוציא את האיכסה הזה מתוכי,ולהישאר שפויה! הלוואי והיה לי דברים טובים לספר לכם... יום נעים שיהיה-אמן!!!

היי zahav2006../images/Emo3.gif

קודם כל תהיי מרוצה שאת לבד בעבודה. יאאלה קצת שקט נפשי מכל החולרות שבעבודה. ואותו אחד שניתקת עימו קשר, יופי, אם זה מה שהיית צריכה לעשות. כנראה זה לא אדם שצריך להיות במחיצתך. ואם הוא כל הזמן בסביבה תתעלמי. בקשר לעייפות,לחולשה שבך, תתעוררי, זו את שגורמת לעצמך להרגיש כך. תחייכי, תרימי ראש למעלה, צפצפי על הכל, הביטי קדימה רק על מה שטוב, חזרי הבייתה, קחי את בן זוגך, צאו לבית קפה, שבו ביחד שוחחו חייכו אחד לשני. בחייך את חושבת שטוב לו לחיות עם אשה שכל הזמן רע לה?. גם לו קשה. עבודה זה לא הכל בחיים, יש עוד דברים,חפשי אותם, אני בטוחה שתמצאי ואז תרגישי יותר טוב. ואם חמתך ממשיכה לעשות בעיות תגידי לי אני אבוא לקחת אותה איתי לעשות כמה סידורים.......... יום נעים.

ZAHAV2006

New member
בוקר טוב לכודה ברשת...

את אחלה! נכון שאני מרוצה מהיותי לבד,אבל יש לזה גם צדדים לא טובים,כי אני דיי מסתגרת לי מכל העולם,כי לא ממש בא לי לראות אנשים שמגעילים ומתעלמים מקיומי... לגבי העייפות-זה לא כל כך בשליטתי,העיניים כואבות לי נורא ובשל היותי אישה עם דגל אדום,אז זה משפיע לי על כל הגוף!!! גם אם אני נורא ארצה להרגיש אחרת,יש דברים שחזקים ממני. הלוואי ויכולתי לעשות כמו שאת מציעה-לצאת עם בעלי לבית קפה ככה בספונטני...זה לא כזה פשוט!(כסף,מחויבויות שלו...) אני ממש רוצה להביט על מה שטוב,אבל אני חווה דיכאון,וקשה לי מאוד! אני צריכה שיראו לי את הטוב הזה,שיפקחו את עיניי!את צודקת שהרבה בשליטתי,אבל אין לי כוחות-אלוהים יודע...ואין לי גם את הכלים כל כך,לכן אני מחפשת משהו טיפולי שישנה את חיי!כי אי אפשר לחיות ככה עוד הרבה זמן! לגבי חמותי...ממש צחקתי שקראתי את דברייך
זה היה ממש מצחיק!ואת חמודה! הלוואי ויכולתי להעלים אותה אם רק הייתי רוצה! שיהיה לך יום מקסים

בוקר מקסים לכולם../images/Emo24.gif

מלכת העולמות אני מחכה.............. מה עם המתנות? חוזרים מחול בידיים ריקות? טוב אני מקוה שאצלכם הכל טוב. המשך יום נעים לכולם.

למעלה