בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo42.gif

סופסווווף קמתי בזמן לבי"ס!!!!! ~ שרשור יום ב'
~ ואגב,רציתי להגיד שאני מצטערת שאני לא כותבת פה כ"כ הרבה לאחרונה, פשוט יש לי הרבה בעיות בבית ובחיים כרגע,מה שלא משאיר לי הרבה זמן בכלל למחשב... אז אל תחשבו שנעלמתי או משהו,כשהכל יסתדר אני אחזור[:

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif לא קמתי לביה"ס,

אבל זה לפי תכנון. לא הרגשתי טוב. התעוררתי רק ב2, עוד מעט יש לי שיעור נהיגה
ואז אני חוזרת לבית של אחותי, שוב, ואז יש לי קואצ'רית.

lover boy6

New member
אמממ יום מעולה היה לי..

קמתי ב8:00 בבוקר הלכתי למחשב דיברתי עם חברים שלי הם אמרו לי שהם לא באים לבצפר היום.. ואז אמרתי לעצמי "נו טוב אז גם אני ייקח יום חופש" אז חזרתי לישון וקמתי ב16:10 (לא מזמן)

EvyatarB

New member
חחחחח יש לחבר שלי MP3 כזה...

אנחנו החלטנו לקרוא לו ה"iBod", כי זה נראה כמו אייפוד שקנו ברמאללה... אבל זה אחלה אמפי, פשוט נראה כמו חיקוי חח

יום נפלא לכולם ../images/Emo13.gif ../images/Emo103.gif

היום לא היה לנו ספרות וחזרתי ב-2 במקום ב-4
היו לי שני בחנים היום..שעברו....
ועכשיו אני מתארגנת ונוסעת לאירובידאנס
יאיייי שיהיה לכם המשך יום נפלא

HeNoOsH

New member
יום נחמדדד :]

התחלתי ב9, סיימתי ב1 בוחן במתמטיקה שהלך סבבה =] עכשיו עפה לקניון עם חברה ומשם לחגוג יומולדת לחברה :]

מתמטיקה זה החיים! סיגדו לה!

היבטוריה זה מתמטיקה, תנ"ך זה מתמטיקה, ביולוגיה בסיסית של בית הספר זה מתמטיקה, תעבורה ושל"ח זה מתמטיקה!!1111 כל פעולה אנושית היא מאות נוסחאות מתמטיות! אין להכפיש את שמה!!!1 יש לבנות לה מסגדים!!11! [ככה לפחות טוען המורה שלי למתמטיקה...]

nemo the great

New member
חחחחחח

תמיד יש את המורה המורעל הזה.. חולה עליהם.. אבל אני בבית ספר דתתי וזה (מי שלא שמע ישיבת הדרום {המפורסמת מישום מה חיחי}) אז תמיד שהמורה אומר את זה אנחנו צועקים עליו בכאילו חח העלת בי זכרונות איתך התודה..

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifמחשב נייד

אחד ההחלומות שלי... (חלום נוסף זה אייפוד
)

lover boy6

New member
../images/Emo7.gif כבר 22:00 ומשעמם לי

כל כך משעמם לי היום!! אני לא עייף כי יישנתי עד איזה 16:00 ולא יוצאים היום... אווףףף אני רוצה חופש גדול כבר!!!

Rot3m

New member
בעע

ישנתי הרבה זמן בצהריים ועכשיו אני בכלל לא עייפה :( מסקנה- לא לישון צהריים! מישהו יכול לשעשע אותי?

EvyatarB

New member
גם לי משעמם.

תוסיפי אותי למסנג'ר או משהו, ואז תהיה שיחה של שני משועממים.

lover boy6

New member
אמממ

אני כאן אבל לשעשע אני לא יכול רע לי אולי את תעזרי לי...

כן ירבו הסיורים בבית הספר!

ב"ה יש כמה יתרונות בלהיות על כיסא גלגלים אחד מהם שאני לא חייבת לצאת לסיורים! אז קמתי לי ב1 וחצי בבוקר. <זה היה איכותי> ואז השלמתי חומר בתושב"ע <בע תושבע בע!> עד בערך 4 ואח"כ ראיתי טלוויזיה התקלחתי לי בפאנן ראיתי את "עליזה בארץ הפלאות" <הגיע הזמן! איזה סרט מעולה זה! הזחל סטלן! ומציא לעליזה פיטריות של הזיות!> ואז באתי למחשב. אח.... החיים הטובים! מחר מתחילה ב10!

למעלה