את יודעת שאלתי את גוסט
מבית הרוחות והוא אמר לי שאני לא מוכנה למערכת יחסים חדשה אבל אני חושבת שאני מוכנה. כלומר סיכום אני לא מוכנה לקבל אהבה חדשה, לא כרגע. אבל חושבת שיש תקווה. זה בדיוק מה שאני מרגישה. תשמעי משהו חבל"ז החלום הזה זה לא החלום היחיד שחלמתי תשמעי את החלום השני. בחלום התוכחתי אם שיר שתעזוב כבר את אורן,ושתרד מימנו, ואז היא התעמבנה עליי ואמרה לי מה אכפת לך מאורן ,שיהיה לך אכפת מאריאל, שאלתי אותה למה? והיא אמרה לי שהיא פתחה לו בקלפים וסיפרה לי את מה שראתה. היא ראתה שהוא שוכב רק עם בנות בתולות, ומאכזב אותן, הוא מבטיח להן ובסופו של דבר מאכזב אותן, והיא אומרת לי שאלוהים נתן לו עונש על כך ושהוא נותן לה אשה שלא תוכל להביא לו ילדים כי אריאל הוא עקר,(זה עונש מה´) ושאלתי אותה בחלום את יודעת מי תיהיה אשתו? והיא אמרה לי שכן ואמרה "את" כלומר אני, ואני לא אוכל להביא ילדים איתו, רק בדרך הקשה. אני כמובן מתעוררת עם הרשגה רעה, שאלתי את גוסט מה זה אומר? הוא אמר לי שהרוחניות שלי בעלייה ושאני מסיימת תקופה קשה, ושאני מודעת לבעיות שהיו לי. ואני מתחילה לפתור אותן לאט לאט. את מבינה מה זה אומר? הלוואי ושיהיה כך. אההה הוא אמר לי שאין מה לדאוג. אוףףףףףףףףףףףף נרגעתיי