בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מה שלומכם היום? אני מקווה שטוב. אז שיהיה לנו יום יפה ושקט. יש אנשים שלא ראיתי אותם כותבים פה כבר המון זמן מה איתם?
סידיייייייייייייייי

@@

New member
סידוש בוקר נפלאאאאאא

מה נשמע? יש משהו חדש? איזה כיף
זורחת בחוץ ומרגישים את האביב
אבל אנחנו תקועים בעבודה. יום מהמםםםםםםםםםםם ורגועעעעעעעע
ריקי

ניקולי

New member
בוקר טוב לכם../images/Emo24.gif

באמת נכון ריקי יום יפה היום חמים ונעים השמש זורחת בחוץ ואחלה אני רק מאחלת לכולנו לכל עם ישראל לא רק שמש יפה אלא חיים יפים!! נטול אכזבות נטול פיגועים נטול כאב!! כרגע אני מתארגנת אני חייבת לטוס ללימודים ואח"כ לעבודה שיהיה לכם בוקר טוב אוהבת ניקול*

@@

New member
ניקולי יקירתי.....

נהדר לראות אותך פה בבוקר איתנו, רוצי ללימודים שלא תאחרי. ואכן יום נפלאאאאאאאא וחמים, נטול פיגועים. באהבה ריקי

אוי סתם השמצתי...../images/Emo22.gif

לא שמתי
שסידוש כבר איחלבוקר טוב... אז שייהיה לכם יום אביבי נעים- צאו קצת החוצה ל
!

@@

New member
נרקיסיתתתתתת

גם לך יקירה שיהיה יום מהמם ובאמת שהחיים שלנו יראו כך מלאי
מסביבנו. יום נפלא
ריקי

jess ועוד

New member
בוקר טוב

היום בבוקר קמתי עם חיוך (בגלל הלילה או בגלל שיום חמישי היום לא החלטתי עדיין ...) בכל מקרה את כל הדרך לסלון העברתי בזמזום השיר אנו אנו הדובים .... ממש מתחילה להרגיש דובית כזו ניר בעלי שיחיה מתעקש שאני קטנה... אני ...שבמציאות הלא הריונית שלי הגעתי גם ל-140 קילו חושב שאני רזונת נו .... כבר היה שווה להתחתן איתו

@@

New member
ג´ס, דובונית קטנה ../images/Emo85.gif

איזה כייף שיש לך את ניר שלך, מה את מצפה שהוא יגיד עלייך שאת שמנה? הרי הוא אוהב אותך והוא חושב שאת הכי יפה בעולםםםםםם
את ממש מתוקה, מה חשבת שלא תעלי קילו או שתיים? הרי יש לך פשושית קטנה בבטן.
ריקי

mariana

New member
סידוששש יום נפלא

אני מאחלת לך ולכל האחרים יום נטול פיגועים ויום שקט. כשאתה אומר אנשים מסויימים עזבו את הפורום ולא כותבים פה יותר, אתה מתכוון לשיר? אההה עכשיו הבנתי את הראש שלך. שיר חולה והיא תחזור לכתוב כאן רק ביום ראשון , אבל היא אמרה שאני אמסור לך דרישת שלום חחחחחמממממממהההה. ריקי מה המצב נשמה איזה יום יפה היום, מרוב התלהבות שמתי חולצת בטן ואני מרגישה ערומה. ג´ס שיהיה לך יום הכי יפה, וטוב שיש לך בעל שיודע לפרגן גם במצבים לא הכי...
אוהבתתתתתת אותכם. מרין

sidi

New member
מרין

מה שלומך? אז את מבינה את הראש שלי?
כן התכוונתי גם לשיר, תמסרי לה ד"ש חם חזרה ושתהיה בריאה. מה איתך, הכל בסדר?
סידיייייייי

mariana

New member
שלום לך

בטח שאני מבינה את הראש שלך, אני מבינה כל ראש. רק תגידו לי על מה מדובר ישר מרין יודעת מה השלב הבא שלך. תשאל את ריקי ואת שיר יש לי חוש ריח טוב
אצלי הכל בסדר. אתה יודע לא באמת שיר חולה היא פשוט עושה את עצמה כי היא צריכה לנקות את הבית לפסח איזה בחורה טובה היא אתה מפסיד, אתה מבין היא לא הלכה לעבודה כבר 3 ימים כדי לנקות את הבית והד"ש יגיע. אוהבת מרין אז רגע מה חדש אצלך? חוץ מעבודה שאתה קבור שם.

@@

New member
מרינוששששש

מה קרה למה את לא
? את מתקמצנת? לא משנה בין כה וכה לא היה לי אתמול ראש לאף אחד. איזה יום יפה היוםםםםםם, גם אני כמוך התלבשתי קייצי איזה כייף האביב בפתח הקיץ אוטוטו מגיע ואין לנו עם מי ללכת לים
סתםםםםםםםםםםםם, יש לך אותי ועד הקיץ אני מקווה שכבר נפגוש אהבה חדשה.
ריקי

mariana

New member
יפה שלי

ניראה לך שאני מתקמצנת? אני הרי מרימה אלייך טלפון ואת ישר חוזרת אלייך, כי לך יש שיחות חינם אל תשכחי
את מכירה את הגברברים שאת שמה איזה חולצה קצת חשופה אז כל העיניים עלייך,כאילו לא ראו בחיים בחורה. מה איתך, אני מבטיחה להרים טלפון היום בערב. בעזרת ה´ אני קונה עוד מעט אוטו אז אני אבוא לאסוף אותך מירושלים. יש ים קרוב לירושלים? חולהההההה עליך אני בטוחה שאני אבוא עם חבר החדש שלי ולך יהיה מישהו חדש ונלך זוגות לים רגע שכחתי את שירוש שלא תהרוג אותי. היא נראה לי תבוא עם ההוא... חולההההההההההההההההההההההההההההההה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אני יודעת שאת לא אוהבת לקרוא הודעות ארוכות אבל זה מה יש.

@@

New member
הפה, הופה, כל הכבוד

על ההתחזקות, יפה לך ! זוגות אמרת? גם בלי זוגות אנחנו נלך לים , מי צריך את הגברים בכלל (כן, בטחחחחחחחח). ותפסיקי לנצל אותי בשיחות טלפון, סתםםםםםםםםםםם נשמה שלי מזל שיש לי את הטלפון הזה ככה אנחנו יכולות לדבר שעות. הבוס הנודניק שלי קורא לי. תיכף אשובבבבבבבב באהבה ריקי

mariana

New member
נשמה

אנחנו צריכות להיחות חזקות למען עצמינו, כי אם לא אנחנו ניתמוטט ואנחנו לא צריכות את זה. לאט לאט אני מתחילה להיות שוב אופטימית, אבל עדיןן עמוק עמוק בלב ישנה תיקווה. אני אספר לך את החלום שחלמתי על אריאל, זה עשה לי משהו. הוא ביקש לחזור ואני אחרי בדיקות רבות שעשיתי לו הסכמתי לקבל אותו, הוא היה שונה יותר רגוע בקיצור בחור שחיפשתי הרבה זמן. אנחנו מדברים המון על המצב שלנו והוא מבקש לשכוח מה שהיה כי זה לא יחזור על עצמו. ואז הוא מבקש מימני להישאר אצלו בבית(אני לא יודעת אם זה בית או מלון). והוא נועל את הדלת ואנחנו עושים שם אהבה את מבינה מה זה אומר? הוא מתייחס אליי כמו מלכה והיו נרות מסביב והיה מיטה ענקית אני רציתי למות ואז בחלום יש דפיקה בדלת שמזה אני גם מתעוררת במציאות ממש התגעגעתי אליו, ורציתי שזה יחזור להיות שוב אבל באמת. אוףףףףףףףףף החלומות האלו כבר נמאסו עליי. אמא שלי אומרת מי שלא עייף חולם הרבה חלומות, ראית למה היא רמזה? חולההההה עליך

@@

New member
אנחנו והחלומות שלנו ../images/Emo29.gif

אנחנו פשוט חולות על זה, אוהבות להתפס בכל חולם, לגיטמי בהחלט אך לא כ"כ טוב, סיפרתי לך על האתר של פותר החלומות תשלחי לו, הוא יפרש לך את החלום. מיום ליום אנחנו יותר חזקות, כל הכבוד גן לי וגם לך וגם לשיר דיברתי איתה בטלפון היא גם בדרך למעלה. אוהבתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךך באהבה ריקי

mariana

New member
ריקי אני אספר לך ת´אמת

אני לא יודעת אם אני במצב רוח טוב בגלל שאני מתחילה באמת לשכוח אותו, אבל אני חושבת אולי יש תקווה לכן אני לא מתנתקת, וחושבת שיכול להיסתדר משהו, אבל זה לא אומר שאם אני אכיר בחור חדש אז אני לא אלך על זה, אני לא אוותר. כל הכבוד שאת בדרך למעלה וחוץ מזה שלחתי לו את החלום אבל הוא עדיין לא חזר אליי. מחכה בסבלנות. גם אני אוהבת אותך מרין

@@

New member
מרי אןןןן

לגבי פתרון החלום זה יהיה רק מחר, לגבי התקווה, נו, ואני אשקר לך גם לי יש בלב תקוונות קטנטונת שאולי אבללללללללללללל יותר מכל אני רוצה אהבה חדשה. אוהבתתתתתתתתת אותךךךךךךךךך ריקי

mariana

New member
את יודעת שאלתי את גוסט

מבית הרוחות והוא אמר לי שאני לא מוכנה למערכת יחסים חדשה אבל אני חושבת שאני מוכנה. כלומר סיכום אני לא מוכנה לקבל אהבה חדשה, לא כרגע. אבל חושבת שיש תקווה. זה בדיוק מה שאני מרגישה. תשמעי משהו חבל"ז החלום הזה זה לא החלום היחיד שחלמתי תשמעי את החלום השני. בחלום התוכחתי אם שיר שתעזוב כבר את אורן,ושתרד מימנו, ואז היא התעמבנה עליי ואמרה לי מה אכפת לך מאורן ,שיהיה לך אכפת מאריאל, שאלתי אותה למה? והיא אמרה לי שהיא פתחה לו בקלפים וסיפרה לי את מה שראתה. היא ראתה שהוא שוכב רק עם בנות בתולות, ומאכזב אותן, הוא מבטיח להן ובסופו של דבר מאכזב אותן, והיא אומרת לי שאלוהים נתן לו עונש על כך ושהוא נותן לה אשה שלא תוכל להביא לו ילדים כי אריאל הוא עקר,(זה עונש מה´) ושאלתי אותה בחלום את יודעת מי תיהיה אשתו? והיא אמרה לי שכן ואמרה "את" כלומר אני, ואני לא אוכל להביא ילדים איתו, רק בדרך הקשה. אני כמובן מתעוררת עם הרשגה רעה, שאלתי את גוסט מה זה אומר? הוא אמר לי שהרוחניות שלי בעלייה ושאני מסיימת תקופה קשה, ושאני מודעת לבעיות שהיו לי. ואני מתחילה לפתור אותן לאט לאט. את מבינה מה זה אומר? הלוואי ושיהיה כך. אההה הוא אמר לי שאין מה לדאוג. אוףףףףףףףףףףףף נרגעתיי

למעלה