בוקר טוב

ניקולי

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אני רואה שעדיין אין כאן אף אחד..ריקי,מרין, ג´ס,סידי,ליאור30 נרקיסי,עזרא,ילדה מאוהבת,אורטל,מעיין,פעם היתה כאן גם עינב.. חבל שאי אפשר להכנס בשעות קבועות..שכולנו יכולים.. בעבודה החדשה יש לי אינטרנט אבל יש יםםםםםםםםם עבודה ככה שאני לא יכולה בכלל להכנס לכאן..לפעמים כ"כ בא לי אבל אני עוצרת את עצמי..תשמעו בכל זאת זו עבודה חדשה..לא רוצה להסתבך.. בכל מקרה שיהיה לכם בוקר טוב.. אוהבת ניקול*

@@

New member
ניקולקולללללל ../images/Emo25.gif

נשמה שלי איך שאת חסרה פה בבוקר, אבל כמו שאת אומרת את לא צריכה להסתבך בכל זאת עבודה חדשה. יש משהו חדש?????? אצלי יש חדש, החלטתי למחוק מהחיים שלי את ההוא, אני מקווה או יותר נכון בטוחה שאני אצליח, אני מרין ושיר נפגשנו אתמול והיה ממש כייף חוץ מזה שלא מצאנו את הדרך חזרה. יוםםםםםםםם נפלאאאאאאאאא באהבה ריקי

shir23

New member
בוקר הכי נפלא בעולםםםםםםםםםםםם

ריקוש מה שלומך? רק שתדעי שחלמתי בלילה שאנחנו עוד בדרכים...... הי שם מחפשות את הדרך הבייתה. היה לי קשה לקום בבוקר, כי אח"כ לא הלכתי לישון ישבתי ודיברתי עם אמא שלי עד שנרדמנו. והיה לי כייף אתמול חוץ מ.....את מבינה כבר נכון?

golem

New member
ריקי...אמרתי לך פעם..

לא להסתבך בנסיעות - אומנם יש לך חוש ריח מצויין לכבישים אבל כנראה החוש הריח הזה שייך לאוסטרליה ולא לכבישי ישראל
סתםסתם אני צוחק חמודה - העיקר שנהניתן אתמול!!

shir23

New member
כמעט הגענו לאוסטרליה

היה חסר רק עוד קצת זמן.

@@

New member
עזראאאאאאאאא......

אתה בחיים לא תדמיין מה שקרה לי, אספתי את שיר והכל היה בסדר הגעתי מהר ובשלום, שאספנו את מרין התחלתי להבין שיהיה פה בלאגן. ובחזרה שיצאנו לכיוון שדה התעופה אני חושבת שראיתי את צומת חולון 10 פעמיים מרוב שהסתובבנו, ובמקום לשאול אנשים אנחנו רק מדברות ונוסעות ישר. בקיצר נסיעה של שעה הפכה לשעתיים וחצי, הגעתי הבייתה סחוטההההההההה הרגל של הגז קיבלה נמק מרוב שנהגתי, אבל לא נרוא כבר התרגלתי. אוהבת ריקי

golem

New member
ריקי - יש לי משהו לספר לך...

יש כזה דבר שנקרא מפה.... אולי תקני אחת לרכב ותדעי בערך לאיפה את נוסעת??? מה את אומרת?? אבל די סליחה - אני יורד עלייך יותר מדי על הקטע הזה - אני מצטער חמודה
חולה עלייך עזרא

sidi

New member
בוקר טוב

לך ולכולם, שיהיה לנו אחלה יום.
סידי

golem

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

האמת שדווקא התחלתי את הבוקר מוקדם - הייתי שם בקניון - עברתי ליד הבית שלך ניקולי - אבל אמרתי בטח את ישנה עדיין בשעות כאלו..
איך בעבודה החדשה???? אוהב עזרא

shir23

New member
ניקוליייייייייי

יואוווווווווווווווווו כמה זמן לא דיברנו. מה שלומך? אני שמחה לשמוע שהתחלת עבודה חדשה ואת נהנית. שיהייה לך יום מקסים. אוהבת שיר!

jess ועוד

New member
בוקר טוב

בתקווה ליום מוצלח שקט ומהיר היום יום חמישי מה שאומר שסוף השבוע בפתח רק שקט והכל יהיה טוב

למעלה