בוקר טוב

מותר לי

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

כל הלילה לא ישנתי
בערב רציתי להכין עוגה, מישהו מהאיזור קנה לי קמח, הוא היה מלא תולעים
....... לקרוא לו, להגיד לו, להראות לו, להחליף, לבקש על הדרך עוד כמה מצרכים, לשלם, סתם להתעכב לדבר (ולתכנן תיכנונים על כלמיני טיולים שווים
) אחר כך המשכתי משם לרפת, לשחרר את הפרות (ולתת לכל אחת "כף" אישית באוזן
) הסתובבנו קצת ברכב עד שהגיע מישהו מהקיבוץ וגרמנו לו להציע לנו לבוא לאכול ארוחת ערב
שניצל תירס אחד פוצץ אותי לחלוטין
(לא יודעת לאן הם הצליחו לדחוף המבורגרים, נקניקיות, צ'יפסים...) היה גשם, כל הזמן היו התראות על הגדר החשמלית של הקיבוץ, וזה בהחלט חירפן אותנו לגמרי |אייקון יוצא מדעתו| כל הזמן רק לשמוע בקשר "סייר משומר, התראה במתג X" "סייר משומר התראה במתג Y" "סייר משומר התראה במתג X בוטלה" "סייר משומר התראה במתג Z וכן התראה נוספת במתג Y" בעעעע..... כשיצאנו מאותו מארח נחמד (שמשום מה מנסים "לשדך" לי אותו, ולא עוזר לאף אחד שאני מכירה אותו, וכמה שהוא חמוד ועדין ואוהב ומשקיע... הוא לא בשבילי!!) ראינו דורבן
הוא בתמורה ניפח את הזנב שלו והראה לנו את התחת היפה (ונדלג על ערמת החרא שהשאיר מטר ממנו
) הגעתי הביתה, הכנתי את הבצק, נתתי לו לתפוח ובינתיים גלשתי בנט... יצאו עוגות שמרים לא משהו
מפורקות ולא הכי טעימות
לפחות הכנתי רק חצי כמות, (4 פסים) ופס אחד הלך ישירות לחיילים בשער, אז אני מקווה שהעוגה תתחסל מהר, שלא נסבול אותה יותר מידי
בפעם הבאה אנסה להכין עוגת שיש או עוגת שוקולד, נראה איך אני עושה את זה עם תבנית אחת גדולה ושטוחה

סופה10

New member
../images/Emo20.gifבוקר../images/Emo20.gif

בוקר טוב לכולכם
שיהיה לכם אחלה יום(גם אם הוא קריר)
עבודה נעימה
ולמי שחולה החלמה מהירה.
אנשים ישכחו מה אמרתי טנשים ישכחו מה עשיתי אבל אנשים לעולם לא ישכחו מה גרמתי להם להרגיש באהבה סופה!

gilad269

New member
בוקר טוב ../images/Emo4.gif

שיהיה יום נפלא זזנו עם כאבי בטן

בוקר מקסים לכולם../images/Emo42.gif

שיהיה יום טוב לכולם דרך אגב בא לי לראות סרט היום למישהו יש המלצה טובה?

Barvazoom

New member
כן! open season... סרט מצויר מעולה.

לא ראיתי אבל אני מתה לראות..אלך השבוע כנראה.

העכביש2

New member
בוקר עוגתי....

את והעוגות שלך
יאללה תפתחי קונדטוריה אי שם במחסום... ותתחילי לישון קצת אה?
זה לפחות מה שאני משתדל לעשות....

EastGirl83

New member
סוףףףףףף סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

ישנתי בלי שהוא הפריע לי עם הצלצולים שלו באמצע הלילה ובבוקר מוקדם
(אנשים...... הוא היה מתקשר בשעות 2, 5, 7
) ודרך אגב... גלי... אם אני הייתי רואה תולעים בקמח........................... הייתי מתה על הבוקר וצורחת עד לשמים
בשבילי את גיבורה
בכל מקרה... אנשים... שיהיה לכם

מותר לי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כל מה שלא נחש לא מפחיד!
פעם בהסעה מהעבודה לבית, גמל שלמה אחד קטן ונחמד החליט משום מה שהכתף שלי מאד נוחה בשביל לנוח עליה... את לא רוצה לדעת איזו צרחה הביאה זאת שישבה לידי
"גלייייייי!!!!! יש לך חיה על הכתף!!! אימאלההההה!!!! מה תעשי? היא עליך!! אמאלהה!! היא מזיזה את הקרניים שלה!!!" סובבתי את הראש, הגשתי לו אצבע, הוא בתמורה עלה עליה, ואותה אחת כמעט התעלפה
(ואת התולעים מצאתי בלילה אבל לא נורא
)

למעלה