בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכולכם, אני שמח מאוד שנהניתם אתמול, חבל באמת שלא יצא לי להגיע אבל בפעם הבאה אני מקווה שאני אגיע. זהו אז אני שמח שהיה לכם אחלה מפגש. סידי

@@

New member
איך אתה.....

מעז להראות את הפרצוף שלךךךךךךךך??????????? אחרי ההברזה אתמול???????????? דפקת אתמול הברזה, ועוד עבדת על כולם שאולי תבוא יותר מאוחר, אז אני רק רוצה לומר לך שמלכתחילה ידעתי שלא תגיע. אבל חומד זה היה רק הפסד שלך, אנחנו בכל אופן כמו שכבר ראית מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד נהננו. סופשבועעעעעעעעע רגועעעעעעעעעעעע באהבה ריקי

sidi

New member
איך את...

קודם כל לא דפקתי הברזה כי אמרתי מראש שלא נראה לי שאצליח להגיע. ואמרתי שאולי אבל לא נראה לי שאני אבוא מאוחר יותר כי הייתי עייף., וחוץ מזה תאמרו תודה שלא באתי כי אם הייתי נרדם בדרך חזרה הביתה על ההגה ? אז זה היה על מצפונכם ובכך עשיתי לכם טובה שלא באתי.
ואני יודע שזה היה הפסד שלי אבל אני עדיין מתעקש שזה לא רק שלי
סידי

@@

New member
סידי, אמרתי לך....

שאני אוהבת אותך???????? לא??????. אז מתוק שלי אני אוהבת אותך, למרות ה ה ב ר ז ה של אתמול. וחוץ מזה גם אני כמעט נרדמתי על ההגה, אבל בכל זאת אני עדין פה. באהבה ריקי

sidi

New member
אופס אני ../images/Emo9.gif

ההבדל הוא שאת כמעט ונרדמת, אבל אני אומר לך שאני בוודאות הייתי נרדם. סתםםםםםםםםםםםםםםם אבל באמת הייתי יותר מדי עייף, וכהוכחה, ישנתי הלילה 11 וחצי שעות שזה דבר שכמעט לא קורה אף פעם רק במקרים קיצוניים.

@@

New member
מצטערת, אבל.....

תירוצים כאלה לא מתקבלים
אתה צריך למצוא תירוץ יותר טוב.
ריקי

sidi

New member
אני..

מצטער אבל זה לא תירוץ, זאת סיבה אמיתית. את בעבודה עכשיו?

ortal_sh

New member
סידייייייייייייייייייייייייי

בוקר טוב גם לך באמת חבל מאוד מאוד שלא הגעת לא נורא , במפגש הבאה אין תרוצים , אה........ מה שלומך , אתה עובד עם יום שישי? בסוף באמת תהיה מיליונר , תעביר לי לחשבון קצת
- אני סטודנטת אור-טל

sidi

New member
אור - טלללללללללללללללללללללללל

לא היום אני לא עובד, אני בבית עכשיו, והאמת שקמתי ב 11:30.
אור - טל כתבתי גם לגילי, מעבודה לא נעשים עשירים. הסבר: כל כך הרבה שעות שאנחנו עובדים אז מאיפה יש לנו זמן לעשות כסף? מה איתך בבית היום?
סידייייייייייי

ortal_sh

New member
עכשיו .........

כן אני בבית אני עושה עבודה ללימודים - אוף החגיגה נגמרת ביום ראשון - אני חוזרת ללמוד
לגבי ההסבר : אני לא מבינה למה כוונתך - אבל זה בדיוק ההפך שעובדים הרבה שעות מרווחים יותר כסף ?...... לא כך ???? אור-טל

sidi

New member
../images/Emo13.gif נכון

מרוויחים יותר כסף אבל לא נעשים עשירים
כדי לעשות מיליונים עבודה רגילה לא מספיקה. אבל תעזבי אותי עם השטויות שלי. בסוף את תצאי משוגעת...
באיזו שנה את בלימודים?

ortal_sh

New member
או.קיי.........

הבנתי אותך - כדי להיות מיליונרים צריך לזכות בלוטו (טוב, אז משבוע הבא אני מתחילה לשלוח
) . ולגבי הלימודים אני בשנה ב´ למזלי עשיתי י´ג אז נכנסתי ישר לשנה ב´ חסרתי לי הרבה כסף (אתה רואה הכל קשור לכסף - אוווווווף ) בכל אופן שאני יסיים אני יהיה הנדסאית תעשיה וניהול אחרי זה נחשוב לאיזה כיוון להמשיך..... אור-טל

למעלה