בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מכיוון שאין פה א'פחד אני יפתח בשירשור הבוקר טוב פעם ראשונה אחרי מלא זמן.... שיהיה לכולנו המשך יום נפלא מלא הפתעות טובות ואנרגיות חיוביות
הסגתי אותך סופה ... חחחחחחח

העכביש2

New member
בוקר טוב

אז מה עם אמצע הלילה...לעולם לא מאוחר לבוקר טוב... בוקר שמתחיל מוקדם מהרגיל...כמו ביום של טיול שנתי בבית ספר, כמו בימי הצבא הראשונים...כמו אחרי לילה ללא שינה... ומה איתכם? אוהבים לקום מוקדם בבוקר??

סופה10

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif

אז אני חזרתי אתמול מהעבודה ב-24 וחצי בגלל זה לא התעוררתי מוקדם!
שיהיה לנו אחלה יום
ועבודה נעימה
לימודים מהנים
חופשה קסומה
והרבה אהבה מהסובבים אותנו!
כל הכבוד לקושקושית.....

Jitter

New member
הבקרים ../images/Emo42.gif הטובים

עושים לנו משהו טוב על הלב אתמול חזרתי מירושלים היום נוסעים לדרום ואח"כ חזרה ובערב נסיעונת לצפון, בשאיפה לשלב בילוי בדרך ומחר מוסך סוף השבוע מתחיל, ונראה שאני מוכן אליו יותר מתמיד :)

Barvazoom

New member
אחח יום חמישי!! ../images/Emo152.gif

זהו נגמר השבוע (טוב נו יש עוד כמה שעות עבודה...) והכל נראה מעולה מפה... תחייכו, תאהבו, תאכלו שוקולד לבן, תנשמו טוב טוב את האוויר של היום כי יש לי הרגשה שהקיץ תיכף עף מפה. בוקר אור ויום נפלא לכולם!

gilad269

New member
כן

עוד מעט נגמר הקיץ מותק עוד שעה וקצת ההגרלה-רוצה להמר?

Barvazoom

New member
לא בטוחה אפילו שהגרלה תשפיע...

אני מקווה שהקבוצה תצליח להתאפס על עצמה.. לא מכירה חצי סגל, חצי סגל שני לא מכיר את המאמן, ההנהלה נראה לי בתרדמת חורף מצויה.. בקיצר, מקווה שהעונה הזו בכלל תהיה עונה ראויה וטובה. אני אאהוד אותם (אומרים לאהוד?...) בכל מצב.

gilad269

New member
נראה לי

פיני בא לבקר...... צוות האימון השתנה.מבחינת פוטנציאל השחקנים קבוצה יותר טובה משנה שעברה,וחכי עוד לא מצאו מחליף למיסיאו ביופורד,בינום,איסאיטיס,ליאור אליהו,אולי יותם,גיא גודס,דני גוט

Barvazoom

New member
יותם...גרר.. אבל לא נראה לי שהוא

יבוא. הוא פגוע מדי ועם אגו מדיי...
לא שאני מאשימה אותו אבל שיתאפס ויבוא לשחק אתנו יהיה נחמד. אני כמובן מאחלת שהקבוצה תצא הכי חזקה שיכולה להיות ולו כדי להכניס לפיני. זה יהיה קטע מטורף לארח אותו בנוקיהו.. :)

gilad269

New member
הוא לא פגוע

ואין לו אגו.דווקא אתמול הוא התעורר.חזרה לו חדות המשחק אין מה להכניס לפיני.הוא לא עשה לאף אחד דווקא

למעלה