בוקר טוב קמתי עם המון תלתלים בבוקר משום מה. איכ. טוב. בצפר יאללה ביי...
R R e A New member 12/9/06 #1 בוקר טוב../images/Emo42.gif קמתי עם המון תלתלים בבוקר משום מה. איכ. טוב. בצפר יאללה ביי...
D dors New member 14/9/06 #4 הלו רע [אין לי כח למסר ] אם שמעת היום בבוקר בגן יבנה מישהו צועק שהוא מאחר לביתספר, זה הייתי אני! אם לא שמעת, אז לא נורא):
הלו רע [אין לי כח למסר ] אם שמעת היום בבוקר בגן יבנה מישהו צועק שהוא מאחר לביתספר, זה הייתי אני! אם לא שמעת, אז לא נורא):
R R e A New member 14/9/06 #10 ממ דיי.. זה השכונות החדשות. נראות כמו גטו... איך לא חשבתי על זה:X השכונות האלה מלאות ברחב"לים, חוב"תים, חוב"שים וכו'...
ממ דיי.. זה השכונות החדשות. נראות כמו גטו... איך לא חשבתי על זה:X השכונות האלה מלאות ברחב"לים, חוב"תים, חוב"שים וכו'...
D dors New member 14/9/06 #11 האאא *מהנהן בראש כאילו הבנתי למה התכוונת* התעוררתי ב 6 בגלל הפועלים האלה שעשו רעש והשכונות באמת נראות קצת לא משהו, אבל הבתים כלכך יפים! אני אגור בגן יבנה יום אחד
האאא *מהנהן בראש כאילו הבנתי למה התכוונת* התעוררתי ב 6 בגלל הפועלים האלה שעשו רעש והשכונות באמת נראות קצת לא משהו, אבל הבתים כלכך יפים! אני אגור בגן יבנה יום אחד
R R e A New member 14/9/06 #12 תבוא תבוא... מרוב החולונים והבת ימים שעברו לשכונות החדשות כאן, לא תרגיש שאתה בגן יבנה
D dors New member 14/9/06 #13 בצדק עברו! אצלכם הרבה יותר יפה מאשר חולון [וגם בת ים, היא בכלל מכוערת ]
R R e A New member 14/9/06 #14 ברור שפה יותר יפה... קיצר מה חיפשת פה? קרובי משפחה? ולמה צעקת שאתה מאחר לבצפר. אתה עוד לומד?
D dors New member 14/9/06 #15 :$ ישנתי אצל חבר של אחותי ואיך שיצאנו בבוקר מהבית ראיתי איזה מישהו הולך לביתספר אז הרגשתי לרגע תלמיד! [מסכן הילד הוא בטח נבהל ממני]
:$ ישנתי אצל חבר של אחותי ואיך שיצאנו בבוקר מהבית ראיתי איזה מישהו הולך לביתספר אז הרגשתי לרגע תלמיד! [מסכן הילד הוא בטח נבהל ממני]
D dors New member 14/9/06 #16 אתה יודע מה מעצבן אותי? כולם אוכלים מהגלידה אבל דווקא מהבננה לא! ואז קורה מצב שהבננה נשארת לבד בקופסה עד שמגיע צדיק כמוני וגומר אותה!!! למה הם לא אוכלים מהבננה?!?!?!? אוף זה ממש מעצבן אותי
אתה יודע מה מעצבן אותי? כולם אוכלים מהגלידה אבל דווקא מהבננה לא! ואז קורה מצב שהבננה נשארת לבד בקופסה עד שמגיע צדיק כמוני וגומר אותה!!! למה הם לא אוכלים מהבננה?!?!?!? אוף זה ממש מעצבן אותי
N n u t New member 14/9/06 #5 בוקר טוב טוב../images/Emo42.gif אני קמתי עם המון קשרים:| עדיף תלתלים... מיכי מכין חביתות